Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maçlarımızı saat 9 buçuktan itibaren istediğimiz zaman yapabiliriz dostum.
  • PUAN DURUMU

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 31 Ocak 2012; 21:05:04 >
  • listede bi yanlışlık olabilir mi? ben 10 maç yaptım diye hatırlıyorum.
  • Düzelttim dostum, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 31 Ocak 2012; 21:05:56 >
  • Aynen kardeş bende nefret ediyorum kar ve yağmurdan. Şansımada hep öyle denk geliyor =/ Başarılar diliyorum , iyi oynuyorsun fakat skill'leri fazla abartmıyormusun ? Ciddi ciddi ilk maçta baya bi sinirlendim =) futbolcuların iyi olsa sonuçlar daha değişik olabilirdi belki , fakat yinede 5li defans oynaman ve defanslarının remyden hızlı olması maçta epey bir işine yaradı =) Tebrikler diliyorum tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Aynen kardeş bende nefret ediyorum kar ve yağmurdan. Şansımada hep öyle denk geliyor =/ Başarılar diliyorum , iyi oynuyorsun fakat skill'leri fazla abartmıyormusun ? Ciddi ciddi ilk maçta baya bi sinirlendim =) futbolcuların iyi olsa sonuçlar daha değişik olabilirdi belki , fakat yinede 5li defans oynaman ve defanslarının remyden hızlı olması maçta epey bir işine yaradı =) Tebrikler diliyorum tekrardan

Hehahah :) hocam sattim ben benim tum takimi elde bu kaldi , best of the rest icin kurmustum simdi de burda idare ediyorum :) valla ben ilk maca gitti gozuyle bakiyodum sonradan biseyler oldu galip geldim :). Ayrica sanirim ilk macin 3.golu bir asirtma yaptin kisa mesafeden şahane bir goldu hakkaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 31 Ocak 2012; 21:53:49 >
  • =) Sağol hocam o göle alışkınım biraz =) Seninde aynı noktadan 90a attığın gol güzeldi =) İlk maçta sinirlerime hakim olamayıp acele edince maçı çevirip aldın =)
  • DuanJuan 0 - 1 DragMeToHell

DragMeToHell 3 - 1 DuanJuan

herkeze başarılar
  • beraat: 0 ruud_: 4

ruud_: 2 beraat: 0
  • PUAN TABLOSU

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

kalan maçlarımm

ruud >>> bağlantı problemi devam ediyor, çözmeye çalışıyoruz. çözersek en az 5 yerim kesin, çözülmemesi aslında benim için daha anlamlı :D
    tabutta rovaşata >>> bağlantı problemi devam ediyor, çözmeye çalışıyoruz. çözülmesini isterimm, hiç oynamadım oyun tarzını merak ediyorumm :)
    erolsiyo >>> takip ediyorum ancak online yakalayamıyorum (birde bayağıdır yok bu arkadaş en son 26'sında girmiş PS3'tede o tarihe yakındır yok. arkadaşı tanıyanınız var mı? merak ettim bir sıkıntısı mı var)
    freak7 >>> eveet bayımm, daha önce oynamıştıkk, o ilk maçtaki fark attığınız çömez yok karşınızda artıkk, 11 boğa var bende hepsi intikam peşinde varyaaa kalecini matador olarak görüyorumm hepsini üstüne salıcamm boğalarımınn son günlerde iyi bak ona başkada bişey demiyorumm
    roxette >>> zor maç olacakk, kalecim casillas'ın yaralarını sarıcam bu maçlarla
    duanjuan >>> ilk karşılaşmamız, kendisini severek takip ediyoruz. yenersek daha çok seveceğizz :))

bu yazdığım arkadaşları 31/01/2012 gecesine kadar online yakalarsam affetmemm, davet yollarımm anlamında affetmemm, yenmek ne haddimize :D

24:00'da online'ım maçlarımı müsait olan arkadaşlarla yapabilirimm

• beraat 1-1 Tabutta Rövaşata

Tabutta Rövaşata 2-0 beraat
  • chocolatesuslu 5 - 3 berkegs
    berkegs 8 - 0 chocolatesuslu

Herkese başarılar.
  • PUAN DURUMU VE YENİ FİKSTÜR

• Chocolatesuslu=3 beerat=0
    Beerat=1 Chocolatesuslu=2
    Tebrikler kardeşim başarılar diliyorum

Oskayberke=8 Chocolatesuslu=0
    Chocolatesuslu=5 Oskayberke=3

Başarılar Dostum

Şimdi 2 çift laf etmek istiyorum ; Farkındayım Skill yasak değil yapılabilir istenildiği zaman, Fakat bazı arkadaşlar bunun cılkını çıkartıyor malesef. Oskay ile oynadığım maçta hızlı şekilde 3 gol yedim sonra oyundan düştüm fakat kardeşimin küçük düşürürcesine skilleri sinirlerimi gerdi roxette ile olduğu gibi =) Sevinmeye lafım yok sevinsin herkez sınırı aşmadan. Maçtan kopunca bende kafama göre takıldım..

Şöyle örnek vermek istiyorum.. Beerat arkadaşım ile maçtayız. 2-1 öndeyim bastırıyor Kalecisi topu dikerken elinden kaçırdı ve önüme düştü ben boş kaleye atacağıma topu gerilere yolladım.. Lütfen turnuvada rakibe birazcık saygı gösterin. Skill yapmasını herkez illaki biliyor ama fazlası sinir bozuyor buna inanın... Böyle 1 2 olaya denk gelirsem bundan sonra böyle yapan arkadaşlar ile turnuva yapmayacağımı bilmenizi isterim

Saygılarımla

• Giant 4 - 0 DragMeToHell

DragMeToHell 5 - 1 Giant

başarılar
  • berkegs 2 - 0 TabuttaRovasata
    TabuttaRovasata 1 -1 berkegs

Herkese başarılar.
  • berkegs 2-0 Tabutta Rövaşata

Tabutta Rövaşata 1-1 berkegs

arkadaşı tebrik ediyorum, fakat bu arkadaşla sıkıntı var. Tamam arkadaş iyi oynuyor, fakat bunu yaptığı bazı hareketlerle rakibinin gözüne sokuyor. Bu kadar ciddiye alınacak bir şey değil ya şurada eğlenceli vakit geçirmeye çalışıyoruz. lütfen rakibe biraz saygı...
  • Rexosts 4-3 Ruud ////. Ruud 7-4 Rexosts /// /. Tebrikler zevkli maclar yaptik hakkaten :)
  • Beyler ne kadar turnuva dışında kalsamda yaşananları takip ediyorum , öncelikle rakibe saygı derim her şeyin zamanı ve yeri var. Özellikle farklı öne geçtikten sonra yapılan abartılı skill ler için tekrar düşünün derim , kurallarda olmayabilir ama centilmence değil bu hareketler. Selçuk güzel bir dille anlatmış sportmenliğin ne olduğunu , benim yerime turnuvaya katılan tabutta revaşata arkadaşımda rahatsız olmuş bu olaydan ki buraya yazmama sebeptir bir nevi..

Burada gerçekten değerli dostluklar kurduk , keyifli maçlar önceliğimiz olmalı , lütfen biraz daha dikkat , ilerde düzenlenen turnuvalarda bu şekilde davranışlar sergileyen arkadaşlarımız kusura bakmasın ama alınmayacaklardır.

Herkese keyifli maçlar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.