Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Arkadaşlar kusura bakmayın ilgilenemedim , bahsettiğim gibi işlerimden ötürü giremedim , bu gece online olmaya çalışacağım. En kötü ihtimal ile yarın bütün maçlarımı bitiririm.

@coupe0096 kardeşim kusura bakma seni beklemiştim ama online olamadığından ötürü seninle oynayamamıştım.

Kalan maçlarım Coupe0096
    Rexosts
    oskayberke
    Erol_ertas
    Beerat

Merhaba abi,

Ben maçımızı ister bu akşam, istersen de yarın akşam yapabilirim hiç farketmez. Pm atman yeterli
  • DragMeToHell 0 - 3 erolsiyo

erolsiyo 4 - 2 DragMeToHell

başarılar
  • Moderatörün çok yorulduğunu hissettim. Benim de bir yardımım dokunsun istedim. Puan tablosunun en son güncellenmiş hali budur.

Herkese başarılar diliyorum.

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 31 Ocak 2012; 0:39:36 >
  • Giant 0 - 1 DuanJuan
    DuanJuan 0 - 2 Giant

Sonunda yapabildik. Çok zevkli maçlardı. Teşekkürler Giant

@dragtomehell
    Tekrar deneyelim demissin ama mactaydim kusura bakma kardesim. Ve evet daha once 3 mac yapmistik sanirim :s neyse bidaha deneriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erolsiyo 1 - 2 DuanJuan
    DuanJuan 0 - 2 Erolsiyo

Resmen deplasman takımı olduk :))
  • @erolsiyo şuan psden msj attım sna daha evvelde atmıstım yaklasık 1saat evvel ama cvp vermedin acaba msjlarımmı gitmiyor bi sorun oldu eger müsayitsen birdaha deniyelim su invite problemini
  • Ben şuan eve girdim, berkegs'ye teşekkür derim

Ben şimdi tekrar Puan Tablosunu güncellerim. Müsait olan arkadaşlarla da maçlarımı oynamak isterimm
  • erolsiyo : 3 berke1907 : 1

berke1907 : 1 erolsiyo : 0

Young_caeser ile maçın 10.dksında server çöktü yine. Rezillik artık, bu kaçıncı oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1907
    Young_caeser ile maçın 10.dksında server çöktü yine. Rezillik artık, bu kaçıncı oldu..

Transfer Frenzy'de finalde dakika 86 3-1 öndeyim. Sistem çöktü. 5 bin liram gitti. Zaten klüp batağın eşiğinde. Üstüne bi de bu olunca istifalar gelecek muhtemelen. Bugün benimle oynayacak olanlar Ankaragücü gibi bi takımla karşılaşıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 31 Ocak 2012; 1:30:15 >
  • Bu arada güncellenmiş tabloyu ekte bulabilirsiniz arkadaşlar.

• Puan Durumu

• Bende şuan çöküş aşamasındayım, erolsiyo mağlubiyetleri sonrasında oyuncularımda moral bozukluğu hakim ve yarınki maçlarımı la-liga kadromla yapacağım, serie a gerçekten bana göre kötü (4-4-2 oynayamaz olmuşum)
  • berkegs 1 - 4 ruud
    ruud 1 - 5 berkegs

Herkese başarılar.
  • Rehavet başka hiç bir şey değil bu ikinci maç.. Kornerde ileride tuttugun adama sıçayım
  • berke1907: 2 young_caeser : 1

young_caeser : 3 berke1907: 5

-----------------------------------------

berke1907: 4 giant5 : 4

giant5: 0 berke1907 : 3

Herkese başarılar.
  • PUAN DURUMU

• youngcesar 0 - 1 coupe96
    coupe96 1 - 2 youngcesar
  • coupe96: 5 ruud_:1

ruud_: 2 coupe96: 1

erolsiyo: 5 freak7: 4

freak7: 2 erol siyo: 1
  • Puan Durumu

• yeni 3 maçım için arkadaşlara davet gönderdim. Bu arkadaşlardan ve eksik maçlarım olan diğer 2 arkadaştan herhangi biri ps3 te online olabilirse maçlarımızı yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.