Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rambo sıkıntımızı çözecek kişiyi buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_54300216/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57135311

haydarı nerde buluruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Rambo sıkıntımızı çözecek kişiyi buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_54300216/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57135311

haydarı nerde buluruz ?

Fifa icin port acmani oneririm abi , eger acarsan firewall durumun modarete den opena yani saridan yesile gececektir o zaman girmedigin yer kalmaz fifada :)) bilgileri internetten bulabilirsin how can i open port for fifa 12 yazarsan google'a gavurlardan yardim alabilirsin belki turklerinde yardimini bulabilirsin :)

• Arkadaşlar şuan itibari ile online ım.. inv atabilirsiniz... maçlarımızı atalım hemen kurtulalım.. ligi aksatmayalım :))
  • berkegs 2 - 1 beerat
    beerat 0 - 4 berkegs

Herkese başarılar.
  • eet artık 900 küsür maç yaptığım italya kadrosunu bozdum o kadar maç yapınca artık sıkılıo insan sonra illa geri dönüş yapıcam ama şimdilik 35-40 k lık kadroyla devam edicem turnuvaya bakalım bundan kötüsü olmaz zaten ilk 8e giremiicem nerdeyse
    freak hocam ne zaman müsaitsin yapalım bi seninle maçım kaldı?
  • 12,30 gibi müsaitim hocam sana uygunsa yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

eet artık 900 küsür maç yaptığım italya kadrosunu bozdum o kadar maç yapınca artık sıkılıo insan sonra illa geri dönüş yapıcam ama şimdilik 35-40 k lık kadroyla devam edicem turnuvaya bakalım bundan kötüsü olmaz zaten ilk 8e giremiicem nerdeyse

Bende sıkıntıdan bpl kadromu bozup seri a ya döndüm
  • berkegs 9 - 0 coupe96
    coupe96 0 - 8 berkegs

Herkese başarılar.
  • @chococolateuslu @beerat musaitseniz ben onlineim,yapalim maclarimizi
  • Beerat:1-1: Rexosts
    Rexosts:2-1: Beerat

Maç sonuclari
  • Coupe0096: 1-1 : Beerat
    Beerat :1-0 : Coupe0096

Maç sonuçlari...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

Coupe0096: 1-1 : Beerat

Maç sonuçlari...

Arkadasim,nasil oynadigin hic onemli degil,oynayanlar gormustur zaten(kendi yari sahasinda 5li defansla top cevirip vakit gecirme) buna kimse bisey diyemez,sadece oyunun tadini kacirdigin icin kizar sana,ancaaak ikinci macta attigin golden sonra 3 kere gol tekrarini seyrettirmen kurallarca yasak ve hukmen maglubiyet sebebi.ben bu turnuvaya para kazanmak icin degil zevk almak icin katiliyorum. beni taniyan bilir coins konusunda cok sukur bir problemim yok.senden once iki macta 17 gol yedim ve bu kadar sinirlenmedim cunku bir kere bile tekrarini seyrettirmedi berkegs kardesim.

@ ruud dostum kurallar esnetilemez bence,eger buna tolerans varsa lutfen beni bundan sonraki mac programina alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhibbii : 3-4 : Giant5
    Giant5 : 8-0 : muhibbii

Herkeze başarılar
  • Freak :1 Young_Caesar: 5
    Young_Caesar: 2 Freak: 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

eet artık 900 küsür maç yaptığım italya kadrosunu bozdum o kadar maç yapınca artık sıkılıo insan sonra illa geri dönüş yapıcam ama şimdilik 35-40 k lık kadroyla devam edicem turnuvaya bakalım bundan kötüsü olmaz zaten ilk 8e giremiicem nerdeyse

Bende sıkıntıdan bpl kadromu bozup seri a ya döndüm

italya savunma bakımından en ii iki stopper e sahip oyunda ama biraz ara vermek ii geldi =)

• Arkadaşlar Öncelikle Merhaba,

Turnuvada yaşanan tatsız olayları ancak şimdi okuyabildim. Çok şaşırdım, ama daha ötesinde çok üzüldüm.

Turnuva kurallarını bu konunun en başında paylaşmıştım, ardından yaşanan bazı problemlerden dolayı iki kez daha, vurgulaya vurgulaya açıklamıştım, açıklamıştık kuralları bu yuzden şuan tekrar kuralların üstünde durmakta bir mana görmüyorum..

Nitekim daha önce kuralların üstünde durmamız, bazı arkadaşlar için zaten hiç bir anlam ifade etmemiş.. Arkadaşlarına biraz saygısı olan zaten bir kerede anlardı bu sade maddeleri. Hata bendeymiş, hoşgörülü oldugum için özür diliyorum.

Bu gece hortlayan, atılan golün tekrar izletme olayından dolayı "Beerat :1-0 : Coupe0096" maç skorunu Beerat :0-3 : Coupe0096 olarak teyit ediyorum. Benzer olayların tekrar yaşanması durumunda ise yapan arkadaşların turnuvadan ihraç edileceğini belirtmek isterim.

Ben her gun nerden baksanız bu işe bir saatimi ayırıyorum, elimden geldigince sık puan tablosunu güncelliyorum, fikstrüleri oluşturmakla ugrasıyorum, yapılan maçları ayrı bir yerde tutuyorum, sırf arkadaşlarım maçlarını yaptıktan sonra anında puan tablosu ne oldu, son durum nedir vs görebilsinler, bu turnuvalardan maksimum düzeyde keyif alabilsinler diye. Bunları yaparken de bir hayli keyif alıyorum ve mutluyum.

Kimsenin kimseye psikolojik olarak zarar vermeye hakkı yok, bu sadece bir oyun ve hepimiz keyif alıp hoş vakit geçirmek için burdayız. Yenmişiz, yenilmişiz inanın bir önemi yok, eğer egolarınızı bir kenara bırakabilecekseniz aramıza katılınız..

Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 30 Ocak 2012; 5:34:23 >

• Puan Durum ve Fikstür

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

• quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

muhibbii : 3-4 : Giant5
    Giant5 : 8-0 : muhibbii

Herkeze başarılar

elimden iyi kurtuldun kardeşimm

8-0'ı açıklayabilirim :D

inanın oynadığım şartlarda utanılacak bir skor değill :)) karlı havada formalar beyaz top beyaz, sayısız şekilde topu aradım sahada :D gözlerim bozuluyodu la :D

ama her pozisyonu iyi değerlendirdi Giant5 :)) tebrik ederimm

sizin gibi gençleri kayak pistlerinde görmek isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

Coupe0096: 1-1 : Beerat

Maç sonuçlari...

Arkadasim,nasil oynadigin hic onemli degil,oynayanlar gormustur zaten(kendi yari sahasinda 5li defansla top cevirip vakit gecirme) buna kimse bisey diyemez,sadece oyunun tadini kacirdigin icin kizar sana,ancaaak ikinci macta attigin golden sonra 3 kere gol tekrarini seyrettirmen kurallarca yasak ve hukmen maglubiyet sebebi.ben bu turnuvaya para kazanmak icin degil zevk almak icin katiliyorum. beni taniyan bilir coins konusunda cok sukur bir problemim yok.senden once iki macta 17 gol yedim ve bu kadar sinirlenmedim cunku bir kere bile tekrarini seyrettirmedi berkegs kardesim.

@ ruud dostum kurallar esnetilemez bence,eger buna tolerans varsa lutfen beni bundan sonraki mac programina alma

Arkadaşım istersem 10 lu defans yaparım kimse karışamaz,aynı taktik senn ekranındada var sende uygula!
    Kaleci ile degaj dikerken önüne geçip topu kapıp golunu pişkin pişkin atarken oyundan çok zevk alıyosun ama dimi?? karşı tarafı düşünmüyorusn?

Benlede maç yapanlarda görmüştür topu nerde nasıl çevirdiğimi? bu konuyu tartışmıcam zaten..?

şimdi gelelim senn ititraz ettiğin konuya, 3 kere izletilmedi o gol tekrarı, ben açıkca sölüyorum Ruud_ kardeşim burda yazana kadar ben gol sevincini geçmesini bile bilmiyodum?.!

L1+R1 tuşuna sürekli basılı tuttum, bişiler denedim olmayıncada Play tuşuna bastım menü açıldı arkasındanda hemen return tuşuna bastım.. ama saniye olayı 15 lere 13 lere gelince anca oyun başladı..

Ben açıklamamı şu şekilde bitirmek istiyorum... Ben kimseye bu tarz bi davranış sergilecek yapıda birisi değilim.! Bu zamana kadarda kimse bu tarz bi şikayetlede çıkmadı karşıma.. herkezle efendice maçlarımı yaptım.

Ama ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.. açıklama yapmak istedim. zaten sorgusuz suelsiz karar verilmiş...

• kalan maçlarımm

ruud >>> bağlantı problemi devam ediyor, çözmeye çalışıyoruz. çözersek en az 5 yerim kesin, çözülmemesi aslında benim için daha anlamlı :D
    tabutta rovaşata >>> bağlantı problemi devam ediyor, çözmeye çalışıyoruz. çözülmesini isterimm, hiç oynamadım oyun tarzını merak ediyorumm :)
    erolsiyo >>> takip ediyorum ancak online yakalayamıyorum (birde bayağıdır yok bu arkadaş en son 26'sında girmiş PS3'tede o tarihe yakındır yok. arkadaşı tanıyanınız var mı? merak ettim bir sıkıntısı mı var)
    freak7 >>> eveet bayımm, daha önce oynamıştıkk, o ilk maçtaki fark attığınız çömez yok karşınızda artıkk, 11 boğa var bende hepsi intikam peşinde varyaaa kalecini matador olarak görüyorumm hepsini üstüne salıcamm boğalarımınn son günlerde iyi bak ona başkada bişey demiyorumm
    roxette >>> zor maç olacakk, kalecim casillas'ın yaralarını sarıcam bu maçlarla
    duanjuan >>> ilk karşılaşmamız, kendisini severek takip ediyoruz. yenersek daha çok seveceğizz :))

bu yazdığım arkadaşları 31/01/2012 gecesine kadar online yakalarsam affetmemm, davet yollarımm anlamında affetmemm, yenmek ne haddimize :D

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.