Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimle oynayacak arkadaş telefondan bi çağrı yeterli =D 0555-530-42-42
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Bende şuandan itibaren gece 3-4'e kadar onlineyim bilginize.

dostum ben gece 12 gibi online olucam seninle yapalım ama ben geçen fikstürden duanjuan la yapmadım onu yapamazsam yeni fikstürdeki maçlardan yapabilioruz heralde di mi bi sorun yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

dostum ben gece 12 gibi online olucam seninle yapalım ama ben geçen fikstürden duanjuan la yapmadım onu yapamazsam yeni fikstürdeki maçlardan yapabilioruz heralde di mi bi sorun yok?

Şimdi ruud ile görüştüm dostum. Önceki maçlarını tamamlamadan yeni fikstürdeki maçlarına başlayabilirsin. Herhangi bir sorun yok

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Şimdi ruud ile görüştüm dostum. Önceki maçlarını tamamlamadan yeni fikstürdeki maçlarına başlayabilirsin. Herhangi bir sorun yok

Başarılar.

eyw kardeşim saol o zaman ben gece 12 gibi online olurum yapabildiğimi yaparım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Başarılar.

eyw kardeşim saol o zaman ben gece 12 gibi online olurum yapabildiğimi yaparım.

Ben sizi ekledim psn'ye, 40 dakikaya falan geleceğim bende..

• Rexosts 3-1 DuanJuan. ///. DuanJuan 0-2 Rexosts ////. Ellerine saglik hocam gercekten tehlikelisin 2.mac 0 derecede oynadik kisir bir mac oldu ama 1.mac cok zevkliydi :) basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DragMeToHell 0 - 6 Tabutta Rövaşata

Tabutta Rövaşata 1 - 2 DragMeToHell

teşekkürler maçlar için.
  • Beyler ben şuan eve girdim, rakiplerimle maçlarımı yapmak isterim.. Oynanan butun maçları da en yakın sürede işleyip güncellenmiş puan durmunu yazacagım.

İyi Oyunlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Rexosts 3-1 DuanJuan. ///. DuanJuan 0-2 Rexosts ////. Ellerine saglik hocam gercekten tehlikelisin 2.mac 0 derecede oynadik kisir bir mac oldu ama 1.mac cok zevkliydi :) basarilar

Lag yüzünden kaçırdığım birer gole üzülüyorum hocam gerci bsi farketmiyodu sen oynadın sen kazandın averaj ve moral olurdu sadece :)) onun dışındada bi tehlikem yok dedigim gibi oynadin kazandin hocam :)) tebrikler tekrar..

Young_Cesar(cgrMdn) 0 - 2 DuanJuan
    DuanJuan 2 - 1 Young (cgrMdn)

İtiraf etmeliyimki Hakem Pato Kompany eşleşmesinde yapılan hareketlere biraz sessiz kaldı cgrMdn adına..
    Teşekkürler, başarılar..
  • Giatn_MT 1-5 Rexosts ///. Rexosts 3-2 Giant_MT ///. Hocam pas trafigimi alt ust ettin top mikanitisi cassano ile cok basit oynamak macburiyetinde kaldim sana karsi :) tebrikler heyecanli 2 mac yaptik basarilar diliyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Giant_MT musaitsen yapalımmı
  • berke1907 3 - 3 Tabutta Rövaşata

Tabutta Rövaşata 2 - 2 berke1907

maçlar için teşekkürler.
  • berketok : 2 chocolatesuslu : 3

chocolatesuslu : 1 berketok : 2

-----------------------------------

berketok : 3 tabutta röveşata : 3

tabutta röveşata : 2 berketok : 2

Şimdi ruud ile oynucaz, ne fikstür çekmişim ya. şu yaptığım 4 maç inanılmaz keyifliydi. iki rakibim de çok iyilerdi.. tebrikler,başarılar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Giatn_MT 1-5 Rexosts ///. Rexosts 3-2 Giant_MT ///. Hocam pas trafigimi alt ust ettin top mikanitisi cassano ile cok basit oynamak macburiyetinde kaldim sana karsi :) tebrikler heyecanli 2 mac yaptik basarilar diliyorum ..

kardesim turnuvanın basından beri bnm takımın momentumunda kesinlikle bi sorun var adım atamıorum sanırsam takımla alakalı bn takımımı tanıyamıorum ama evet gercekten heycnlı 2 mac gecirdik saol tesekkür ederim snada basarılar
  • DragMeToHell 5 - 0 Young_Caesar

Young_Caesar 1 - 3 DragMeToHell

DragMeToHell 0 - 3 ruud_

ruud_ 2 - 3 DragMeToHell

ben yine maçlarımı tamamlayan ilk kişiyim galiba herkeze başarılar
  • berketok : 6 ruud : 2

ruud : 1 berketok : 3

Ben de maçlarımı tamamladım, herkese başarılar.
  • 4 maçta 3 maglubiyet aldım, hatta arada bir de tavşan yaptım
  • Eveet yatmadan yediğim golleri yazayımmm :D

sabah unuturum falan bir yanlışlık olmasın :)) bu arada gole doydum arkadaşlar, mümkünse 3 tane atın bırakın diyecem ama casillas casillas olalı böyle eziyet görmedi, neredeyse pepe'ye yada pique'ye sen geç kaleye abi sıkıldım diyecek kıvama geldii ellerinize sağlık

şimdi yanlışta olabilir ben yazayım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar :)

ruud >>> yapamadık... yarın ps3'cafeden giriş yapıp halledeceğim :)
    tabutta rovaşata >>> yapamadık... yine aynı şekilde ps3'cafeden giriş yapıp halledeceğim :)
    chocolatesuslu
    chocolatesuslu 6 - 1 muhibbi
    muhibbi 1 - 5 chocolatesuslu
    giant5 >>> yarına kaldı dostum, maçlarımızı yarın bitiririz söz :)
    erolsiyo >>> yine yarın halledeceğiz dostum :)
    young_caeser
    young_caeser 4 - 1 muhibbi
    muhibbi 1 - 3 young ceaser

şimdilik bu kadar :) yatmalıyım iyi geceler dostlar

yalnız farkettiniz mi maç yaptıkça yediğim fark azalıyorr :D çok fenaa geliyorum çookk :D
    topluyorum varyaaa hepsinin intikamını acayipp alıcamm

• Puan Durumu

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_
  • Şunu da yazmadan edemicem, çok çok kaliteli, herkesin herkesi yendiği bir turnuva oluyor.

Hepinizin ellerine sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.