Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yatmadan; şuana kadar oynanan maçları ve toplu halde skorları koyuyorum. Henuz 6 maçını tamamlamayan arkadaşlar, en gec bu gece 25 - 26 Ocak fikstürünü lütfen tamamlamış olsunlar.

Emeğe saygı, rakibe saygı.

İyi Geceler.

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 27 Ocak 2012; 6:45:35 >
  • bugün hallediyorum ben maçlarımı kardeşimm,

bağlantı sorunu nedeniyle (kopma lag falan değil birbirimizi göremiyoruz) 2 arkadaşımla (tabutta rovaşata ve ruud_) halen maçlarımızı yapamadık, :(

olmadı PS3 kafeye gidip halledicem
  • Celikalp 1 - 6 coupe0096
    Coupe0096 2 - 1 celikalp

Basarilar dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Online iseniz geleyim maçları yapalımda bitirelim şu işi. Son turnuvam oyunu bırakacağımda.
  • @DuanJuan dün sen gelmişsin ama benim çıkmam lazımdı bu gece müsait olursan yapalım maçlarıda diğer fikstüre geçelim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Celikalp 1 - 6 coupe0096
    Coupe0096 2 - 1 celikalp

Basarilar dostum

Ellerine saglik kardesim.

Turnuvada basarilar
  • ruud bence diğer fikstürüde ekle çünkü millet ya bitirdi yada 4 maç yaptı 1 kişi ile yapıcak o yüzden hızlı bi şekilde diğer arkadaşları yakalayanda yapsın maçlarını
  • Güncellenen Puan Durumu ve 27 - 28 Ocak Maç Fikstrü: (Maçların yoğun olması sebebiyle 29 Ocak gününe sarkma yaşanabilir.)

• Ben gece 01'den sonra sabah 05'e 06'ya kadar online olurum, isteyenlerle maçlarımı o saatlerden sonra oynarım

Geçen fikstürden kalan maçım olan Bahtiyar Abi'ye (Muhibbi) de duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Arkadaşlar Merhaba,

Bir genel bilgilendirme yapmak istiyorum turnuvayla ilgili:

İlk sayfada, turnuva kurallarında da yazıyor ama tekrar etmekte fayda gördüğüm bir hususu yazmak istiyorum.

5 - Centilmenlik dışı hareketler , sinir bozucu gol sevinçleri , guest ( iki kişi ile oynama ) oyuncu özelliklerini artıran training kartlar kullananlara kesinlikle müsamaa tanınmayacak ve bu tür hareketlerde bulunanlar hükmen elenmiş sayılacaktır.

Bunlara ek olarak bir de gol attıktan sonra golün replaylerini lütfen defalarca izlemekten kaçınalım, çünkü atan taraf her ne kadar keyif alıyorsa o golü izlemekten, yiyen tarafta izlemekten bir hayli rahatsız oluyor. Eğer tekrar tekrar izlenecek kadar güzel bir golse attıgımız gol, maç sonunda Highlights kısmında golü sabaha kadar izleyebiliriz, kaydedip ilerleyen senelerde çocuklarımıza bile gösterebiliriz.

Biz bu turnuvayı sadece "KEYİF ALMAK" ve birbirimizi tanıma amaçlı yapıyoruz, bunu unutmayalım ve başkalarına saygı gösterelim.

Bu konuda biraz daha duyarlı ve titiz olmaya davet ediyorum herkesi. Aksi taktirde, üzülerek söylüyorum kurallarda yazan yaptırımları uygulamak durumunda kalacagım.
    Bu bilgilendirmeyi yazarken kesinlikle belirli kişi ya da kişilere seslenmiyorum, tüm hepimize bir hatırlatma amaçlı yazıyorum, çünkü maçlar ilerledikçe kuralların unutulmasını istemiyorum.

Bir de bilmeyen arkadaşlar için L1 + R1 tuşlarını gollerde basılı tutugumuzda gol sevinci kısmını otomatik olarak bitiriyor.

Herkese Başarılar,
    İyi Oyunlar.

• Oynayacağım kişileri ekledim şuan bi alpaslan abi online oda ps3 başında değil sanırım. Bu gün bitireyimde maçlarımı yarın yokum çünkü =) Bugün kısmet olursa

Muhibbi
    Alpaslanabi
    Berketok
    erol_ertas
    freak7
    coupe0096

Nickli arkadaşlarla oynayıp 2 gün kafam rahat etsin istiyorum =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Oynayacağım kişileri ekledim şuan bi alpaslan abi online oda ps3 başında değil sanırım. Bu gün bitireyimde maçlarımı yarın yokum çünkü =) Bugün kısmet olursa

Muhibbi
    Alpaslanabi
    Berketok
    erol_ertas
    freak7
    coupe0096

Nickli arkadaşlarla oynayıp 2 gün kafam rahat etsin istiyorum =))

Kardes sen davetiye gonderdiginde pack aciyormusum

Sonra makine kilitlendi ama simdi ps3'teyim.
  • Celikalp:1 Chocolatesuslu:3
    Chocolatesuslu:8 Celikalp:1

Başarılar diliyorum abi , Fakat sen böyle oynamazdın sana gol atmak çok zordu ne oldu böyle anlamadım gitti açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Celikalp:1 Chocolatesuslu:3
    Chocolatesuslu:8 Celikalp:1

Başarılar diliyorum abi , Fakat sen böyle oynamazdın sana gol atmak çok zordu ne oldu böyle anlamadım gitti açıkcası.

Valla bende anlamadim. Aslinda macin baslarinda golleri yemeseydim devam edebilirdim. Gerci Cech'de kedi gibiydi. Fark coooook daha buyuyebilirdi Cech olmasaydi.

Tebrikler kardesim
  • beraat, coupe96 ve celikalp suandan itibaren istediğiniz saatte online olabilirim. Benimle oynayabilicek olan varsa pm atsın. Hemen psn başına geçerim.

Herkese kolay gelsin.
  • 23:00'dan sonra müsaitimmm arkadaşlarr :))

herkesle maçlarımı yapmayı planlıyorum :))
  • Bende musaitim aksama kadar beerat duanjuan giant_mt yi psn den ekledim
  • Bende şuandan itibaren gece 3-4'e kadar onlineyim bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

beraat, coupe96 ve celikalp suandan itibaren istediğiniz saatte online olabilirim. Benimle oynayabilicek olan varsa pm atsın. Hemen psn başına geçerim.

qHerkese kolay gelsin.

Dostum ben şehir dışına çıktım pazar akşamına butun maclarimi atabilirim ancak...
    :(

Oha bu ne beee yaa lig 1. Si ve 2. Si ile maçlarım, insaf bu kadar yüklenmeyin bee :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beerat -- 27 Ocak 2012; 22:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

beraat, coupe96 ve celikalp suandan itibaren istediğiniz saatte online olabilirim. Benimle oynayabilicek olan varsa pm atsın. Hemen psn başına geçerim.

qHerkese kolay gelsin.

Dostum ben şehir dışına çıktım pazar akşamına butun maclarimi atabilirim ancak...
    :(

Oha bu ne beee yaa lig 1. Si ve 2. Si ile maçlarım, insaf bu kadar yüklenmeyin bee :)

Pazar akşamı oynarız o zaman maçlarımızı dostum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.