Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

DragMeToHell 5 - 0 Young_Caesar

Young_Caesar 1 - 3 DragMeToHell

DragMeToHell 0 - 3 ruud_

ruud_ 2 - 3 DragMeToHell

ben yine maçlarımı tamamlayan ilk kişiyim galiba herkeze başarılar

hocam öncelikle tebrik ediorum sonuna kadar hakettin daha bile fark atabilirdin yani 10-0da bitse şaşırmazdım çünkü duanjuan arkadaşla yaptığım maçta ve özellikle senin maçta ne oldu anlamadım ben böle oynadığımı hatırlamıorum önce takıma sonra kendime çok şaşırdım yani bütün turnuvalara katıldım böle elim kolum bağlı bi maç oynamadım seninlede alakalı çok sağlam playersn ama gerçekten hayretler içinde oyuna devam ettim yediğim en büyük farktı dahada açılaiblirdi ilk maçta ve ikinci maçtada zatn şimdi tabloya baktım attığım yediğimden daha az
    birde dip not düşiim yeni giren arkadaşlar bu ne zırvalıo diebilir ben ilk yaptığımız lig usulü turnuvada en az gol yien takımdım 4. oldum ama gol yememe konusunda kendime güvenirdim bu turnuva galiba yemeyerek diilde atrarak kazanıcaz tekrar tebrik ediorum senide hocam sahadan sildin resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Şunu da yazmadan edemicem, çok çok kaliteli, herkesin herkesi yendiği bir turnuva oluyor.

Hepinizin ellerine sağlık.

Kesinlikle mehmetciğim ellerine , ellerinize sağlık herkezin =) Şimdi yatıyorum umarım yarın kalan 2 arkadaşla maçımı bitiririm çünkü 2 3 gün burada olamayabilirim asker arkadaşım geldiği için =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

DragMeToHell 0 - 3 ruud_

ruud_ 2 - 3 DragMeToHell

hocam öncelikle tebrik ediorum sonuna kadar hakettin daha bile fark atabilirdin yani 10-0da bitse şaşırmazdım çünkü duanjuan arkadaşla yaptığım maçta ve özellikle senin maçta ne oldu anlamadım ben böle oynadığımı hatırlamıorum önce takıma sonra kendime çok şaşırdım yani bütün turnuvalara katıldım böle elim kolum bağlı bi maç oynamadım seninlede alakalı çok sağlam playersn ama gerçekten hayretler içinde oyuna devam ettim yediğim en büyük farktı dahada açılaiblirdi ilk maçta ve ikinci maçtada zatn şimdi tabloya baktım attığım yediğimden daha az
    birde dip not düşiim yeni giren arkadaşlar bu ne zırvalıo diebilir ben ilk yaptığımız lig usulü turnuvada en az gol yien takımdım 4. oldum ama gol yememe konusunda kendime güvenirdim bu turnuva galiba yemeyerek diilde atrarak kazanıcaz tekrar tebrik ediorum senide hocam sahadan sildin resmen.

Teşekkür ederim, bazen banada aynen öyle oluyor takımımı tanıyamıyorum..

• quote:

Şunu da yazmadan edemicem, çok çok kaliteli, herkesin herkesi yendiği bir turnuva oluyor.

Hepinizin ellerine sağlık.

Evet mehmet hocam gerçekten çok kaliteli bir turnuva oluyor herkes canla başla galibiyet için çabalıyor :) .. Şöyle bir tavsiyem olacak , puan tablosunda gözüktüğü gibi eksik olan çok maç var açıkçası ve bu gün 2. fiksturun son maclarının oynanması gerekiyor , ben diyorum ki yarın pazar bir çok çalışan oyuncunun yarın izin günüdür büyük ihtimalle ve yarım kalan maçların tamamlanması , maçların çok üst üste binmemesi için güzel bir fırsat olabilir çünkü oyuncuların da turnuvadan kopmaması önemli ... tabi karar senin sadece fikirdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

DragMeToHell 0 - 3 ruud_

ruud_ 2 - 3 DragMeToHell

Aynı şeyi özellikle turnuva maçlarında bende yaşıyorum. Heyecandan falan kaynaklandığını düşünüyordum aceleci oynamak biran once gol bulma istegi falan ama sonra iki pasi bir araya getiremeyince momentum olayi aklima geldi. Ozellikle defanstan cikarken luiz torrese pas atiyor ve torres baska yere kosuyor falan. İnsani delirten bi durum. Roxetteyle oynadigimiz macta sinirden roxettenin oyuncularina Allah ne verdiyse saldirdim bi 5 dakka :))

• Ama momentumda olmamasi lazim cunku 100 chemle oynuyorum en alakasiz ribery ama oda 9 la oynuyor zaten.. Anlayamadim gitti.
  • Arkadaşlar tekrar affiniza sığınarak soluyrm suan şehir dışında olduğumdan dolayı maclarimi ancak yarn akşam yapabilirim benle maçları olan arkadaşlar kendilerini yarn akşama ayarlarsa çok sevinirim...
    Şimdiden anlayisiniz için teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

Arkadaşlar tekrar affiniza sığınarak soluyrm suan şehir dışında olduğumdan dolayı maclarimi ancak yarn akşam yapabilirim benle maçları olan arkadaşlar kendilerini yarn akşama ayarlarsa çok sevinirim...

tamamdır beerat herhangi bir sorun yok. Benimle olan maçlarını yarın akşam yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

Arkadaşlar tekrar affiniza sığınarak soluyrm suan şehir dışında olduğumdan dolayı maclarimi ancak yarn akşam yapabilirim benle maçları olan arkadaşlar kendilerini yarn akşama ayarlarsa çok sevinirim...

Tamam hocam hic sorun degil yarin hallederiz
  • chocolatesuslu : 1 - freak7: 1
    freak7: 3 - chocolatesuslu : 2

teşekkürler yarın müsait olan arkadaş olursa fikstürdekilerle maç yapabiliriz.
  • Hocam tebrikler , sevinçler istemeden oldu kusura bakma. Hemende çıkmam gerekti misafirden ötürü =) başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freak7

chocolatesuslu : 1 - freak7: 1
    freak7: 3 - chocolatesuslu : 2

sürpriz diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 29 Ocak 2012; 6:45:50 >
  • PUAN DURUMU

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Hocam tebrikler , sevinçler istemeden oldu kusura bakma. Hemende çıkmam gerekti misafirden ötürü =) başarılar diliyorum

Teşekkürler hocam,

Sevinçler benim için hiç sorun değil uzata uzata sahayı dolaşmadığın sürece :) bende geçsin diye hemen birşeylere basıyorum. sana da başarılar.

@berkegs,

geçen turnuvalara bakarak sürpriz diyebiliriz ama iddialıyım bu turnuva
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Eveet yatmadan yediğim golleri yazayımmm :D

sabah unuturum falan bir yanlışlık olmasın :)) bu arada gole doydum arkadaşlar, mümkünse 3 tane atın bırakın diyecem ama casillas casillas olalı böyle eziyet görmedi, neredeyse pepe'ye yada pique'ye sen geç kaleye abi sıkıldım diyecek kıvama geldii ellerinize sağlık

şimdi yanlışta olabilir ben yazayım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar :)

ruud >>> yapamadık... yarın ps3'cafeden giriş yapıp halledeceğim :)
    tabutta rovaşata >>> yapamadık... yine aynı şekilde ps3'cafeden giriş yapıp halledeceğim :)
    chocolatesuslu
    chocolatesuslu 6 - 1 muhibbi
    muhibbi 1 - 5 chocolatesuslu
    giant5 >>> yarına kaldı dostum, maçlarımızı yarın bitiririz söz :)
    erolsiyo >>> yine yarın halledeceğiz dostum :)
    young_caeser
    young_caeser 4 - 1 muhibbi
    muhibbi 1 - 3 young ceaser

şimdilik bu kadar :) yatmalıyım iyi geceler dostlar

yalnız farkettiniz mi maç yaptıkça yediğim fark azalıyorr :D çok fenaa geliyorum çookk :D
    topluyorum varyaaa hepsinin intikamını acayipp alıcamm

Sevgili giant5 ve erolsiyo :)

maçlarımızı yapabiliriz, şuan hiç olmadığı kadar müsaitimm :))

Sevgili ruud ve tabutta rovaşata,

giant5 ve erolsiyo'dan sonra sizlerinde ifadelerini almak üzere evdenn çıkıp PS3 cafe'de hazır durumda olacakğımm, PS3 cafe evime 10 dakikalık mesafede.

çıkarken haberleşiriz tekrarr

• Bahtiyar Abi haber bekliyorum, benim sadece seninle ve Alpaslan Abi ile mçalarım kaldııı
  • quote:

Bahtiyar Abi haber bekliyorum, benim sadece seninle ve Alpaslan Abi ile mçalarım kaldııı

evden çıkıyorumm şuann

fark atma bak cafede rezil etme beni
  • quote:

quote:

Bahtiyar Abi haber bekliyorum, benim sadece seninle ve Alpaslan Abi ile mçalarım kaldııı

evden çıkıyorumm şuann

:) dostum cok alem adamsin.

• quote:

quote:

evden çıkıyorumm şuann

Abi nerdesin ya

• quote:

quote:

quote:

evden çıkıyorumm şuann

Abi nerdesin ya

Rambo 2 saat dolandım ya
    10 tane ps3 cafe gezdim hiç birinde internet yok, neden yok diyorum abi yasak diyorlar , var mı böyle bir şey ya çok saçmalıkk :S bir tane komşu var bende ps3'ü olan onda da fifa yok (süper mario oynuyo zaten ondanda fifa beklenmezdi boşuna gittim),
    bende ki fifa download olduğundan cd yok, çakıldım kaldım böyle :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 29 Ocak 2012; 19:58:23 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.