Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

muhibbii : 3-4 : Giant5
    Giant5 : 8-0 : muhibbii

Herkeze başarılar

elimden iyi kurtuldun kardeşimm

8-0'ı açıklayabilirim :D

inanın oynadığım şartlarda utanılacak bir skor değill :)) karlı havada formalar beyaz top beyaz, sayısız şekilde topu aradım sahada :D gözlerim bozuluyodu la :D

ama her pozisyonu iyi değerlendirdi Giant5 :)) tebrik ederimm

sizin gibi gençleri kayak pistlerinde görmek isteriz

Kardeşim hiç gülceğim yoktu yaa çok ii =)) bende seni tebrik ederim tabikide utanılcak hiçbirşey yok önmli olan maç yapabilmek kendini geliştrmek arkadaş edinmek güzel vakit geçirmek herkez burda saygılı seviyeli terbiyeli bir şekilde maçlarını yapıyor ve iyi arkadaslıklar çıkartıyor eline saglık kardesim söz kayak pisti teklifinide kafamı gözümü kırmıycagımı göz önünde bulundurarak değerlendiricem:) herkeze başarılar..

• @Ruud kardeşim 25-26 ocak fikstüründe benim erolsiyor psnli arkadaşla maçlarımız vardı fakat bugun 30 u olmasına ragmen ve ilk gün müsayitsen maçlarımızı yapalım kardeşim demiş olmama ragmen cvp bile vermeyip son 2gündür psde online bile olmamıstır arkadaslar 12. maçlarını bitirmiş ben daha 6.maçımdayım ben daha artık erol online olucakmı maç yapıcazmı diye bklemek istemiorum maçlarımı bitiriyorum ve online olur blki diye gece zaman geciriyorum lütfen ilgilenirmisin kardesim ne olucaksa ilgilenirsen sana zahmet süper olucak tesekkür ederim..
  • huh be bu turnuvayi da kacirdik cok saglam turnuva olmus gruplu olmasi da bi hayl heyecan katmis tebrik ederim kardes turnuvanda basarilar
  • quote:

@Ruud kardeşim 25-26 ocak fikstüründe benim erolsiyor psnli arkadaşla maçlarımız vardı fakat bugun 30 u olmasına ragmen ve ilk gün müsayitsen maçlarımızı yapalım kardeşim demiş olmama ragmen cvp bile vermeyip son 2gündür psde online bile olmamıstır arkadaslar 12. maçlarını bitirmiş ben daha 6.maçımdayım ben daha artık erol online olucakmı maç yapıcazmı diye bklemek istemiorum maçlarımı bitiriyorum ve online olur blki diye gece zaman geciriyorum lütfen ilgilenirmisin kardesim ne olucaksa ilgilenirsen sana zahmet süper olucak tesekkür ederim..

Şuan konusabildim erolsiyo ile, haftasonu şehirdışındaymış. Akşam 11 - 12 gibi girerim, online olan tum arkadaşlarla eksik maçlarımı oynarım dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 30 Ocak 2012; 15:21:41 >

• quote:

@Ruud kardeşim 25-26 ocak fikstüründe benim erolsiyor psnli arkadaşla maçlarımız vardı fakat bugun 30 u olmasına ragmen ve ilk gün müsayitsen maçlarımızı yapalım kardeşim demiş olmama ragmen cvp bile vermeyip son 2gündür psde online bile olmamıstır arkadaslar 12. maçlarını bitirmiş ben daha 6.maçımdayım ben daha artık erol online olucakmı maç yapıcazmı diye bklemek istemiorum maçlarımı bitiriyorum ve online olur blki diye gece zaman geciriyorum lütfen ilgilenirmisin kardesim ne olucaksa ilgilenirsen sana zahmet süper olucak tesekkür ederim..

birader bu arada senin oynanan maç 6 yazıo ama 8 olması lazım yada yandaki galibiyet mağlubiyet sayısı yanlış çünkü tutmuo birbirini ruud bi bak istersen galiba 8 maç yapmış arkadaş oraya 6 yazılmış sanırım

• demin farkedip düzelttim ben de dostum Uzun süre ulan hangi maçı koymadık dedim, tek tek maçlarına baktım =D

Sinirlendim, bir daha hata olmasın diye Oynanan Maçları da formüle koydum şimdi = Beraberlik + MAglubiyet + Galibiyet yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 30 Ocak 2012; 15:31:34 >
  • Puan Durumu

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Puan Durumu

ilk 9 arasinda siki bi cekisme olacak gibi acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

Puan Durumu

son 7 de fena değil hani

sonuçta ilk 9'u oraya biz taşıdıkk

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

Puan Durumu

son 7 de fena değil hani

sonuçta ilk 9'u oraya biz taşıdıkk

haha estağfurullah kardes

• ahahah abi kibarlıktan son 8 diyememiş beni dahil etmemek için

yok abi son 8 fena değil, sonuçta ilk 8'i yaratan bizleriz
  • quote:

ahahah abi kibarlıktan son 8 diyememiş beni dahil etmemek için

yok abi son 8 fena değil, sonuçta ilk 8'i yaratan bizleriz

Bu arada maçım olan arkadaşlar, akşam yapabiliriz.

• @ruud

Ben bütün maçlarımı tammladım, 10 değil 12 maç yaptım...

berkegs 2 - 1 beerat
    beerat 0 - 4 berkegs

Beerat:1-1: Rexosts
    Rexosts:2-1: Beerat

Coupe0096: 1-1 : Beerat
    Beerat :0-3 : Coupe0096
  • quote:

demin farkedip düzelttim ben de dostum Uzun süre ulan hangi maçı koymadık dedim, tek tek maçlarına baktım =D

Sinirlendim, bir daha hata olmasın diye Oynanan Maçları da formüle koydum şimdi = Beraberlik + MAglubiyet + Galibiyet yaptım

ii yaptın eline sağlık =)
  • quote:

quote:

Şuan konusabildim erolsiyo ile, haftasonu şehirdışındaymış. Akşam 11 - 12 gibi girerim, online olan tum arkadaşlarla eksik maçlarımı oynarım dedi

saol kardesim tesekkür ederim ilgilendiğin için ayrıca ben farkedemedim young ceaser eyw kardes hatayı düzelttin iyi oldu;)

• PUAN DURUMU

• roxette 1 - 0 berkegs
    berkegs 1 - 1 roxette

Herkese başarılar.
  • @DuanJuan
    @Giant

Arkadaşlar bağlanamama sorununu ben biriyle yaşadım. Ruud da muhibbii ile yaşıyor. Ancak herhangi bir çözümü yok. O yüzden her birbrinizi gördüğünüzde boşuna denemeyin olmayacak çünkü

Onun yerine başka bir playstationdan denediğinizde ikinizden biri sorun olmuyor. Tek çözümü bu maalesef.

Herkese saygılı maçlar diliyorum.
  • Bu bağlanamama sorunu ne iş yaa

DuanJuan'la maçımızı yapamadık, oysaki biz 1 ay kadar önce falan yapmıştık bir maç diye hatırlıyorum..
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ilgilenemedim , bahsettiğim gibi işlerimden ötürü giremedim , bu gece online olmaya çalışacağım. En kötü ihtimal ile yarın bütün maçlarımı bitiririm.

@coupe0096 kardeşim kusura bakma seni beklemiştim ama online olamadığından ötürü seninle oynayamamıştım.

Kalan maçlarım Coupe0096
    Rexosts
    oskayberke
    Erol_ertas
    Beerat
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.