Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Roxette 3-4 DragMeToHell

Ayrıca serverlarmı göçtü ea'nin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 1 Şubat 2012; 2:05:43 >
  • Chocolatesuslu: 4 ruud_: 4

ruud_: 5 Chocolatesuslu: 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 1 Şubat 2012; 2:07:38 >
  • La memo 1 maçımızda 1-0 bitsin ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Chocolatesuslu: 4 ruud_: 4

ruud_: 5 Chocolatesuslu: 1

Ruud dostum seninde kac yiyip kac atacagin hic belli olmuyor :)
  • Kalan maçlar

Coupe0096

Tabuttaroveşeta

Youngcesar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chocolatesuslu -- 1 Şubat 2012; 2:16:47 >
  • Gaint5 : 0 Erolsiyor: 4
    Erolsiyor: 1 Giant5: 4 teşekkür ediorum arkadaşa.
  • PUAN DURUMU

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 1 Şubat 2012; 3:30:29 >
  • @erolsiyo hocam biz seninle maç yaptık mı ? Kimlerle oynadığımı karıştırdım artık =) Sadece Lig tablosu olduğundan .d
  • yapmışınız yazdım onları da selçuk :) 3 - 1 ve 2 -2 bitmiş =D

Bir de bizim maçlara 4 - 6 gol oynayanlar yaşar, ya da 7+ =D Bilmeyenler için yaziyim önceki maçlarımız da 4 -4 ve 6 -4 bitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 1 Şubat 2012; 2:48:38 >
  • Muhibbi 1 - 4 DragMeToHell

DragMeToHell 4 - 0 Muhibbi

tşkler,herkeze başarılar
  • PUAN DURUMU

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Chocolatesuslu=3 beerat=0
    Beerat=1 Chocolatesuslu=2
    Tebrikler kardeşim başarılar diliyorum

Oskayberke=8 Chocolatesuslu=0
    Chocolatesuslu=5 Oskayberke=3

Başarılar Dostum

Şimdi 2 çift laf etmek istiyorum ; Farkındayım Skill yasak değil yapılabilir istenildiği zaman, Fakat bazı arkadaşlar bunun cılkını çıkartıyor malesef. Oskay ile oynadığım maçta hızlı şekilde 3 gol yedim sonra oyundan düştüm fakat kardeşimin küçük düşürürcesine skilleri sinirlerimi gerdi roxette ile olduğu gibi =) Sevinmeye lafım yok sevinsin herkez sınırı aşmadan. Maçtan kopunca bende kafama göre takıldım..

Şöyle örnek vermek istiyorum.. Beerat arkadaşım ile maçtayız. 2-1 öndeyim bastırıyor Kalecisi topu dikerken elinden kaçırdı ve önüme düştü ben boş kaleye atacağıma topu gerilere yolladım.. Lütfen turnuvada rakibe birazcık saygı gösterin. Skill yapmasını herkez illaki biliyor ama fazlası sinir bozuyor buna inanın... Böyle 1 2 olaya denk gelirsem bundan sonra böyle yapan arkadaşlar ile turnuva yapmayacağımı bilmenizi isterim

Saygılarımla

Dostum bende bunu yazmak için girmiştim şimdi... bu konu hakkında teşekkür etmek için..
    işte kimileri degaj dikerken önünde durur adamına çartırıp topu kapar bide pişkin pişkin golunu atar, kimileride bu arkadaşım gibi topu geri oynar...

Cidden tebrik ediyorum seni kardeşim tekrardan... Benm gözümde göneillerin şampiyonu oldun şimdiden...:) Eyv.. tekrar...

Bir ince not düşmek istiyorum, aut atışı yaparken kısa pasla kapılan toplara eyvallahım var çünkü Atma kardeşim adamı görüyosun orda işte atma kendin kaşınıyosun..
    Ama bu olay kaleciye gelen topu hemen degaj dikerken gerçekleşen olay.

• Beraat <3 Selcuk yakinlasmasi !!!! =D

Forum boyle guzel..
  • erolsiyo >>>
    erolsiyo 4 - 3 muhibbi
    2. maçı server gitti oynayamadık :S

dragmetohell >>>
    muhibbi 1 - 4 dragmetohell
    dragmetohell 4 - 0 muhibbi

kalan maçlarımm;
    ruud >>> bağlantı sorunu
    tabutta rovaşata >>> bağlantı sorunu
    freak7 >>> bugün 23:00'den sonra müsaitim yapabiliriz,
    roxette >>> bugün 23:00'den sonra müsaitim yapabiliriz,
    duanjuan >>> bugün 23:00'den sonra müsaitim yapabiliriz,
    celikalp >>> 2 şubata kadar vaktimiz var.
    berke1907 >>> 2 şubata kadar vaktimiz var.

öncelikle zerre kadar rahatsızlığımın olmadığını belirteyim :) gayet mutlu yazıyorum abicim,
    gerçekten maçlardan büyük keyif alıyorumm :)) özellikle şu kar yağışları hariç maçlarım çok eğlenceli geçti (farklı yenilgilerime rağmen) :))
    gol sevinçleri ve gol tekrarları kuralı konusunda yazacaklarım var :)
    abicim bu kuraldır, bundan rahatsızlık duyanlar olabilir, gayet doğaldır. zaten oyunun tadı kaçırıldığından bu kural konmuştur değil mi?
    dün yaşadığıklarımı ve yaşayamadıklarımı anlatayımm; şimdi kural olabilir bu ama bende geçerli değildir diye altını çizerek belirtiyorumm :) ancak belli kriterlerde tabi :)

akşam erol siyo ile olan maçımda onu bilmem ama ben büyük keyif aldım süper akıcı bir maçtı bir o attı bir ben attım 4-3 yendi beni ama benim için fut12'de oynadığım sayısı az en güzel maçlardan biriydi, ve bu heyecanı hepimiz yaşıyoruz tabi eşsiz bir duygu değil sonuçta bu kesin.. fakat gol sevinçlerinin yapılmak istenip yapılamamasına tanık oldum :D yani benimde içimden gol sevinci yapmak geldi gerçekten çünkü bu bir başarıdır kutlamak gerekir yani :) ancakk!!! burada yüzyüze yazıyoruz, birbirimizle güzel paylaşımlarımız var evliler var bekarlar var, insanı çıldırtacak <<< kasten >>> yapılan gol sevinçlerinden bahsetmiyorumm tabiki de beni anlayan yada anlamak isteyen çok iyi anlamıştır :)

şimdi hiç birimiz anaokulu mezunu değiliz, yetişkin akıllı başlı insanlarız, ben kötü oynuyor olabilirim bir başkası çok çok iyi oynayabilir, bunu sorgulamak çok anlamsız olur zaten, bu bir Allah vergisi değildir, oyuna verilen ilginin ve vaktin geri dönüşüdür.. ne derler çok çalışan başarır.

ben başka yerdeyim onu anlatmak istiyorum, şu turnuvalarda görmek yaşamak istediklerim, insanların birbirine kızması söylenmesi kesinlikle değil, kesinlikle ''paylaşım''..
    mesela -şu hareketi şu pozisyonu nasıl yapabildin banada öğretir misin, yaptığın gol sevinci çok güzeldi, nasıl yapılıyor? serbest vuruş harikaydı bak bende şu şekil vuruş yapıyorum, beğendiğin korner taktiğini sana bu akşam tarif ederim dostum vs.. ne bileyim buna benzer oyunda bizi dahada geliştirecek, birbirimizle yazışmalarımızı çoğaltacak, kaynaşmamıza neden olacak, eğlenceli hale getirecek gelişmeler yani :) ha bunlarla mı olacak diyebilirsiniz, konu konuyu açar mesela ben sürekli pozitif enerji yaymaya çalışan biriyim, ama forumda resmen gelin kaynana tartışmalarına taş çıkartacak yazılar görünce üzülüyorum yahu :D resmen foruma pozitif kayıt oldum negatife döndüm abicim :D

şöyle kapatayım,

bana güzel güzel eğlenceli gol sevinçlerinizi yapabilirsiniz, gol atma fırsatı bulursanız demiyorum kesin atarsınız, casillas varile döndü zaten :D
    bana çok tatlı goller olur (attığım veya yediğim farketmez) izletebilirsiniz,
    mesela ben maç başlarken futbolcuların hazırlanışına dizilişine bayılıyorum, herkes zırt diye geçiyor, yukarda 1>2'yi görünce bende basıyorum hani sevmiyor burayı demek ki diye :)
    tekrarlıyorum rahatsız olanlar için kesinlikle yapılmaması taraftarıyım, psikolojik rahatsızlığı son derece doğru bu kuralların, ama amacımız = eğlence,

bu kural zaten abartanlar seviyesini düşürenler için konulmadı mı? bu seviyeyi yükseltelim hep yükseklerde kalsın şahane vakitler geçirelim bunu anlatmak istedim, :))

• Skill kullanmak benim oyunumun parçası , ben beraberkende 5-0 gerideykende 5-0 öndeykende aynı oyunumu oynarım ve gerekli yerlerde kullanırım , boşu boşuna kullanmam ne gerek var topuda kaybetmeye :) Bence skill bu oyuna estetik katan , güzelleştiren bir fonksiyondur hani yediğim skill gollerinde rakibe hep helal olsun demişimdir kendi kendime hiç sinirlendiğimi hatırlamam.
  • Dun DragToMeHell ile oynadığımız maçta Aguero yerde kaldı sakatlandı ve DragToMeHell topu taca attı :)) bende topu orta tuşuyla auta doğru vurdum ve kalecisi topu tuttu :)) o anda çok hoşuma gitti tebrik ediyorum kendisini :))

dun kendisine yazmamistim simdi aklima geldi. Mac sonunda oyuncularıma fazlasiyla sinirliydim kusura bakma :))

Bu arada kaleci üzerine kosu yapip carpan topu gol atanlardan bende nefret ediyorum dun banada oldu topa kosmadim bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Başarılar Dostum

Şimdi 2 çift laf etmek istiyorum ; Farkındayım Skill yasak değil yapılabilir istenildiği zaman, Fakat bazı arkadaşlar bunun cılkını çıkartıyor malesef. Oskay ile oynadığım maçta hızlı şekilde 3 gol yedim sonra oyundan düştüm fakat kardeşimin küçük düşürürcesine skilleri sinirlerimi gerdi roxette ile olduğu gibi =) Sevinmeye lafım yok sevinsin herkez sınırı aşmadan. Maçtan kopunca bende kafama göre takıldım..

Şöyle örnek vermek istiyorum.. Beerat arkadaşım ile maçtayız. 2-1 öndeyim bastırıyor Kalecisi topu dikerken elinden kaçırdı ve önüme düştü ben boş kaleye atacağıma topu gerilere yolladım.. Lütfen turnuvada rakibe birazcık saygı gösterin. Skill yapmasını herkez illaki biliyor ama fazlası sinir bozuyor buna inanın... Böyle 1 2 olaya denk gelirsem bundan sonra böyle yapan arkadaşlar ile turnuva yapmayacağımı bilmenizi isterim

Saygılarımla

Dostum bende bunu yazmak için girmiştim şimdi... bu konu hakkında teşekkür etmek için..
    işte kimileri degaj dikerken önünde durur adamına çartırıp topu kapar bide pişkin pişkin golunu atar, kimileride bu arkadaşım gibi topu geri oynar...

Cidden tebrik ediyorum seni kardeşim tekrardan... Benm gözümde göneillerin şampiyonu oldun şimdiden...:) Eyv.. tekrar...

Bir ince not düşmek istiyorum, aut atışı yaparken kısa pasla kapılan toplara eyvallahım var çünkü Atma kardeşim adamı görüyosun orda işte atma kendin kaşınıyosun..

Arkadasim bu piskin lafini ikinci keredir kullaniyosun,ilkinde basligi kirletmeyeyik diye bisey demedim,lafini bil ve adam gibi kOnus!ben senin okul arkadasin veya tanidigin herhangi bir kimse degilim,tanimadigin kimseyle edebini korumadan konusma hakkini kim veriyor sana?bugune kadar kimsenin kalbini kirmadim burda ama is laf giydirmeye gelirse alasini yapar o ettigin lafi senden cikaririm!lutfen terbiyeli ol,saygili ol!

Kalecinin onunde durmaya gelince degaji acele diken kalecinin onunde durup topu kapip gol atmayi hicmi gormedin futbolda?fifaz atmamis olabilir,kendi tercihidir,ancak bunda fairplay disi hicbirsey yok!nasil kaleciyle kisa pas yaparken risk aliyorsan oyunu korner atisi sonrasinda butun rakip senin ceza alanindayken degajla baslatip kontra atak yapmaya calisirsan da ayni riski aliyorsun demektir.bekleyebilirsin kalecinin onu bosalsin diye,elle baslatabilirsin ama sen hizli baslatmak adina degaji tercih ettin o kalabalikta,hata yaptin gol oldu,sorumlulugu baskasina yuklemeye calismak kolaya kacmaktir.roxette ile macimdi sanirim,adami sakatlandi ben hucuma cikarken,devam da edebilrlirdim ama taca attim topu fairplaye uygun olarak,cunku onun kontrolunde olan bisey degil sakatlik,dogurusuda buydu,kimse kimseye kendi hatalarini mal edip fair play dersi vermeye kalkmasin! Kendi aramizda eglence icin yapilan bir turnuvada 5li defansla 80 dakika kendi yari alaninda top cevirip gol yememe disinda bisey dusunmeyerek oyunun ruhuna golge dusuren biri hic kalkmasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Başarılar Dostum

Saygılarımla

Arkadasim bu piskin lafini ikinci keredir kullaniyosun,ilkinde basligi kirletmeyeyik diye bisey demedim,lafini bil ve adam gibi kOnus!ben senin okul arkadasin veya tanidigin herhangi bir kimse degilim,tanimadigin kimseyle edebini korumadan konusma hakkini kim veriyor sana?bugune kadar kimsenin kalbini kirmadim burda ama is laf giydirmeye gelirse alasini yapar o ettigin lafi senden cikaririm!lutfen terbiyeli ol,saygili ol!

Kalecinin onunde durmaya gelince degaji acele diken kalecinin onunde durup topu kapip gol atmayi hicmi gormedin futbolda?fifaz atmamis olabilir,kendi tercihidir,ancak bunda fairplay disi hicbirsey yok!nasil kaleciyle kisa pas yaparken risk aliyorsan oyunu korner atisi sonrasinda butun rakip senin ceza alanindayken degajla baslatip kontra atak yapmaya calisirsan da ayni riski aliyorsun demektir.bekleyebilirsin kalecinin onu bosalsin diye,elle baslatabilirsin ama sen hizli baslatmak adina degaji tercih ettin o kalabalikta,hata yaptin gol oldu,sorumlulugu baskasina yuklemeye calismak kolaya kacmaktir.roxette ile macimdi sanirim,adami sakatlandi ben hucuma cikarken,devam da edebilrlirdim ama taca attim topu fairplaye uygun olarak,cunku onun kontrolunde olan bisey degil sakatlik,dogurusuda buydu,kimse kimseye kendi hatalarini mal edip fair play dersi vermeye kalkmasin! Kendi aramizda eglence icin yapilan bir turnuvada 5li defansla 80 dakika kendi yari alaninda top cevirip gol yememe disinda bisey dusunmeyerek oyunun ruhuna golge dusuren biri hic kalkmasin..

@coupe96 pişkin lafı için özür dilerim...

Fikirlerine ve düşüncelerine saygı duyuyorum, ama benm görüşlerim seninkinden çok daha farklı bana göre sen çok yanlış düşünüyosun...
    (18 maçda 38 tane gol yemişim 5li defans yaparak ve 80 dk top çevirerek)

Söylediklerim de benm fikirlerim sennde saygı duymanı bekliyorum, daha fazla laf kalabağına gerek yok bence.. Turnuvanın tadını bozmayım..

İyi oyunlar bol şanslar....

• @beerat ben teşekkür ederim dostum
    @roxette yazım sana kasıtlı değil kardeşim , skill yerinde kullanılınca gerçekten iyidir , kaldı ki bende kullanıyorum gerektiğinde . Fakat bazı anlar oluyor ki bazı arkadaşlar haddinden fazla kullanarak sinir bozmaya yönelik yapabiliyor =)

Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok sanırım , Fairplaya uygun maçlar daha zevk veriyor bana =) Ne demiş uefa ; Respect =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Dun DragToMeHell ile oynadığımız maçta Aguero yerde kaldı sakatlandı ve DragToMeHell topu taca attı :)) bende topu orta tuşuyla auta doğru vurdum ve kalecisi topu tuttu :)) o anda çok hoşuma gitti tebrik ediyorum kendisini :))

dun kendisine yazmamistim simdi aklima geldi. Mac sonunda oyuncularıma fazlasiyla sinirliydim kusura bakma :))

Bu arada kaleci üzerine kosu yapip carpan topu gol atanlardan bende nefret ediyorum dun banada oldu topa kosmadim bile.

Fairplay Asıl ben tebrik ediyorum seni, geçenlerde yine turnuva maçında kimleydi hatırlamıyorum, oyuncusu sakatlandı taça bıraktım adam bana atmadı tekrar topu geldi atağa

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.