Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Puan tablosunun güncellenmesiyle birlikte az olan şansımın artık mucize ötesi birşeye dönüştüğünü anladım :)

Chocolateuslu benimle yapacak dostum,o yuzden mucize otesi tabiri dogru olmus:)
    Bu up player dalgasina takimi satmasaydim sansim olurdu da bu kadroyla zor :)

Bu arada bu turnuvada bizi maca doyurdugu icin ruud kardesime cok tesekkur ediyorum,cok zevkli bir turnuvaydi,ellerine saglik.

Şimdi gördüm dostum, elinize sağlık sayenizde bu kadar kaliteli ve güzel bir turnuva oluyor..

berkegs telefonum bozuldu, pm ile haberleselim :)
    son durum nedir ?

Beyler maçları artık bitirmeye bakalım rica ediyorum.

• şahsen burdaki yeni arkadaşlarla ilk defa oynadım ama daha önceki turnuvalardan oynadığım çok kişide var biraz kötü günüme denk geldi o ayrı ama en zorlandığım kişi dragmetohell di benim şahsi favorim, ama bi sonraki turnuvada eer olursa onunla bi daha karşılaşmak isterim şu zamana kadar bi keremde bide onda çok zorlandm keremi yenmeyi başarmıştım bakalım onunla bi daha oynarsak neler olucak herkese başarılar
    ayrıca bir not düşiim son 2 maçım beratla ama yapmamıza gerek yok zaten bişeyi deiştirmio ama kural kuraldır yapın derseniz yaparız farketmez tekrar herkese başarılar yeni turnuvada görüşmek üzere
  • Evet Birazdan onlineyim arkadaşlar , Şu kalan 2 maçımı yapayım

Duanjuan Ve coupe ile
  • Senin maçların çok önemli sıralama açısından selçuk, haydi elinizi çabuk tuttun da bitsin lig bölümümüzz
  • öyle gözüküyor mehmette benim oynayacağım arkadaşlar yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

öyle gözüküyor mehmette benim oynayacağım arkadaşlar yok :D

Ben burdayim hocam psn DuanJuan ekle yapalim
  • Beerat 0 - 2 DuanJuan
    DuanJuan 1 - 0 Beerat
  • DuanJuan:2 Chocolatesuslu:4

Chocolatesuslu:1 Duanjuan:1

Evimde 2 puan kaybettim inanılmaz sinirliyim şuan .. Tebrikler dostum bir daha ki turnuvada karşılaşmak ümidi ile.
  • DuanJuan 2 - 4 Justsuslu
    Justsuslu 1 - 1 DuanJuan

İlk maçta hayatımda yediğim en kötü 3 golu yedim :)) yanlis anlasilmasin suslu daha baskili oynadi.

Benim için turnuva noktalandı başta modlar olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Hem oyunumu geliştirdim hem eğlendim hem sinirlendim :) takım adına beklediğimden daha iyi geçti inşallah önümüzdeki turnuvada o turkuaz bölümde yada gruplarda ilk iki sırada kendime yer ederim :) Bir yanlışım olduysa affedin play-off'taki arkadaşlara başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuanJuan -- 6 Şubat 2012; 1:20:27 >
  • Eyvallah kardeşim =)
  • Merhaba arkadaşlar,

İki gündür evde değilim ve bunu da arkadaşımın bilgisayarından atıyorum. Bu akşam puan tablosunu güncelleyeceğim. Bir günlük gecikme için hepinizden özür diliyorum.

Herkese başarılar.
  • Senin bir sosyal hayatın olmamalı !

Çalış
  • bana en çok (yediğim goller dışında :P) katkısı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm, ben onlar için yenerken öğretenler diyorumm

bu turnuvalara iyikide katılmışımm, resmen dersane gibi geldi bana yemin ederimm :)) arkadaşlar -bunlar beni ezer olm delimiyim 20K vereyimm vs. diye düşünmeyin ben acayip pis geliştirdim kendimi :)) önüme gelene UT online 'da fark atıyorumm, yine arada fark yiyorum tabi oda nazarlık olsun :D eskiye göre hemde 2 hafta öncesine göre çok çok daha iyiyim, division 7'ye çıkamıyodum la cumartesi divison 6'yı geçtimm yardırıyorum resmen :D 20K dersane ücretide hiç birşey değil, kesinlikle katılmaktan çekinen arkadaşlar katılın

bu arada yapmadığım kalan maçlarım bu akşam müsait olamayabilirimm, ancak yarın gece giriş yaparım fakat yinede bu gece girmeye çalışırım :)
    dün giriş yapamadım, (fut ilgisini çekmiyor ondan şifremi veriyorumm :)) yoksa izin vermemm) kardeşimede oynarsan gelen mesajlara cevap ver demiştim ama vermeyi atlamış, beni online sanıp neden cevap vermedin diyen arkadaşlar varsa özür dilerim :)

tabutta rovaşata >>> bağlantı sorunu, ruud_ bunu çözemiyoruz buna bir çözüm bulacağına inanıyorum tabutta rövaşata ile oynayamıyoruz, sonuçlarını inceledim beni farklı yenenleri yendiği olmuş, benide farklı yenecektir diye tahmin ediyorum :)) eğri oturup doğru konuşmak lazım, iki maçıda hakkıyla kazanacağından emin olduğumdan muhibbi 0 - 1 tabutta rövaşata, tabutta rövaşata 1 - 0 muhibbi olarak sisteme geçmeni rica ediyorumm :)
    beraat >>> artık bitmiş sayılır ama yinede bugün olmazda kesin yarın maçlarımızı yapabiliriz :)
    coupe96 >>> sonucu önemsiz, yenilsemde yensemde seninle maç yapmak istiyorum dostumm :)

Not: en çok gol yiyen takım olarak birinci olduğum için çok mutluyum bu ayrı ama aynı zamanda yediği onca onlarca golden sonra kalecim casillas'a psikolojik tedavi görmesi için sizden doktor tavsiyesi rica ediyorum, abi 100 gol yesin yinede seviyorum adamı atamıyorum takımdan yaaa :D hani evladın olur hayatını kaydırır birşey diyemezsin aynı öyleyiz onla yaa yesin helali hoş olsun casillasıımm koççumm benimm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

coupe96 >>> sonucu önemsiz, yenilsemde yensemde seninle maç yapmak istiyorum dostumm :)

dostum sonucu nasıl önemsiz,alt sıraları yakından ilgilendiren kataln derbisi bizimki,varoşların heyecanla beklediği maç bizimkisi
    abi kaç turnuvadır senle yapmayı istiyodum bir türlü denk gelmiyorduk,en heyecanla beklediğim maç seninle olan maçım,ne zaman dersen yapabiliriz.ben genelde akşam 6dan önce,gece de 12den sonra müsait oluyorum.

@chocolateuslu musaitsen şimdi değilsen gece 12den sonra yapabiliriz maçlarımızı.
  • Ahahaha @muhibbi ve @coupe96 kahkahalarla okudum yazdıklarınızı

Tamamdır bu konuda ben de Bahtiyar Abi'ye katılıyorum ve skorları şöyle teyit ediyorum:

TabuttaRövasata: 1 Muhibbi: 0

Muhibbi: 0 TabuttaRövasata: 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

dostum sonucu nasıl önemsiz,alt sıraları yakından ilgilendiren kataln derbisi bizimki,varoşların heyecanla beklediği maç bizimkisi
    abi kaç turnuvadır senle yapmayı istiyodum bir türlü denk gelmiyorduk,en heyecanla beklediğim maç seninle olan maçım,ne zaman dersen yapabiliriz.ben genelde akşam 6dan önce,gece de 12den sonra müsait oluyorum.

@chocolateuslu musaitsen şimdi değilsen gece 12den sonra yapabiliriz maçlarımızı.

puhaha :D koptum ya :)) cidden öyle en önemli maç bizimkisi adamımm :D

aynen valla seninle aynı duyguları taşıyorumm bende kaç turnuvadır denk gelemedik diye aklımdan geçirdimm :))

bende aynı yani geceleri 12'den sonra müsait oluyorum :) az öncede yazdım bu gece zor ama yarın gece kesin yapabiliriz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Ahahaha @muhibbi ve @coupe96 kahkahalarla okudum yazdıklarınızı

Tamamdır bu konuda ben de Bahtiyar Abi'ye katılıyorum ve skorları şöyle teyit ediyorum:

hee anlaşıldıııı ''bu konuda ben de Bahtiyar Abi'ye katılıyorum'' derkenn -evet abi gerçekten seni farklı yenerr.. demeye getiriyosun demeekk

hani mağduruz sonuncuyuz icaabı kibarlık olsun diye abi sen bilirsin, madem öyle düşündün falan vs. bişeyler yazsan daha iyi olurdu bee :D resmen ezdin bizi gerçi hakettikk anasını satiim 87 overall takımım var 87 gol yedim yuhh bana :D

olm bir gün seninle bir maçım olacakk varyaaa, o delik deşik ettiğin ruhsal dengesini bozduğun kalecim casillas'ın intikamını çok pis alıcamm :D buraya yazıyorumm yazdımmm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Ahahaha @muhibbi ve @coupe96 kahkahalarla okudum yazdıklarınızı

hee anlaşıldıııı ''bu konuda ben de Bahtiyar Abi'ye katılıyorum'' derkenn -evet abi gerçekten seni farklı yenerr.. demeye getiriyosun demeekk

hani mağduruz sonuncuyuz icaabı kibarlık olsun diye abi sen bilirsin, madem öyle düşündün falan vs. bişeyler yazsan daha iyi olurdu bee :D resmen ezdin bizi gerçi hakettikk anasını satiim 87 overall takımım var 87 gol yedim yuhh bana :D

olm bir gün seninle bir maçım olacakk varyaaa, o delik deşik ettiğin ruhsal dengesini bozduğun kalecim casillas'ın intikamını çok pis alıcamm :D buraya yazıyorumm yazdımmm

dostum senin bu 87 gol üzerine aşağıdaki video aklıma geldi,koymak farz oldu bu videoyu.

http://www.youtube.com/watch?v=TME9ZoLZfbA

• Tamam Coupe kaça kadar onlinesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

Tamam Coupe kaça kadar onlinesin ?

Birazdan girecegim dostum psne
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.