Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimle maci olup musait olan varsa simdi yapabiliriz,simdi yapamadiklarimizla gece 12den sonra yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 4 Şubat 2012; 17:58:59 >
  • freak7: 0 - roxette: 1
    roxette: 1 - freak7: 2

son maçlarımı gece yapabilirim
  • Kalan maçlarım coupe0096 ile DuanJuan =) Yarın yaparım bitiririm ligimi şimdilik uyuyorum , uykudan uyanıp yazdım :D hadi iyi geceler arkadaşlar =)
  • berat 0-0 Giant5
    Giant5 2-2 berat
  • Güncel puan tablosu:

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_
  • muhibbi-2 freak7-5
    freak7-8 muhibbi-0
  • coupe96 0-1 tabutta rövaşata

tabutta rövaşata 5-1 coupe96
  • beerat-2 freak7-2
    freak7-2 beerat-1
  • Oynanan son 6 maçın ardından işte puan tablosu:

• freak7-3 coupe-1

coupe-1 freak7-2
  • DuanJuan 2 - 2 Coupe
    Coupe 0 - 6 DuanJuan

Kaptan Ribery basın açıklaması:
    Hiç ümidimiz olmayan ve çok kötü başlayan UT7 turnuvasına takımımız adapte olmaya başladı güzel skorlar ardarda geliyor fakat 6 maç iyi performans göstererek play-offa gidemessiniz şimdi tek amacımız var önümüzdeki 4 maçtan minimum 10 puan! Az olan play-off şansımızı zorlayacağız ve önümüzdeki turnuva için rakiplerimize gözdağı vereceğiz!

Amma gaza gelmişim ya Ribery bu konuşmayı takıma yapsa moral 329'a yükselir. İnşallah patlamayız :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuanJuan -- 5 Şubat 2012; 3:48:04 >
  • Chocolatesuslu ve biriyle daha yapmadım ama kimle :s ariyorum ariyorum bulamiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Chocolatesuslu ve biriyle daha yapmadım ama kimle :s ariyorum ariyorum bulamiyorum :(

Dostum en son kalan maçın beerat ile
  • Son haftalara girilirken playoff'a kalacak olan takımlar hala kesinleşmiş değil.

• Puan tablosunun güncellenmesiyle birlikte az olan şansımın artık mucize ötesi birşeye dönüştüğünü anladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Puan tablosunun güncellenmesiyle birlikte az olan şansımın artık mucize ötesi birşeye dönüştüğünü anladım :)

Chocolateuslu benimle yapacak dostum,o yuzden mucize otesi tabiri dogru olmus:)
    Bu up player dalgasina takimi satmasaydim sansim olurdu da bu kadroyla zor :)

Bu arada bu turnuvada bizi maca doyurdugu icin ruud kardesime cok tesekkur ediyorum,cok zevkli bir turnuvaydi,ellerine saglik.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Bu arada bu turnuvada bizi maca doyurdugu icin ruud kardesime cok tesekkur ediyorum,cok zevkli bir turnuvaydi,ellerine saglik.

Eyvallah.
  • eet ruud ve berke ye teşekkür ediorum bende benim için kabus gibi bi turnuvaydı şu zamana kadarki en kötü turnuvam buna kısmetmiş ama italya dışındaki takımlara alışmaya çalışıorm bi sonraki turnuvada dahada süpriz kadrolarım var playoff ları takip edicez bi favorim var ama bakalım kim alıcak herkese başarılar diliorum.
  • Eline sağlık

Çok çok güzel bir turnuva oluyor, ben de az kalsın gidemeyecektim play-off'a :)

Artık maçları bitirmeye bakalım da play-off'a geçelim dostlarr

Bu arada favorini de merak ediyorum, açıklasana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 5 Şubat 2012; 11:33:45 >
  • Benim icin baya enteresan turnuva oldu,geriye dönup baktimda akilda kalanlara,

Rexosu yenmisim (Neuer aldiydi maci tek basina)
    Berketoku yenmisim,
    Youngcesari yenmisim(3 turnuva sonunda ilk defa :) )
    Berkegs den yine fark yemisim (bu arkadasa karsi oynayamadigim kadar baska kimse olmuyo etkisiz kaldigim,cozemedim )
    Ruud'u yenmisim (Aguero ne gol atmisti ama :)) )

Baya zevk aldim bu turnuvadan,final icinde dragmetohell,berkegs,roxette benim favorilerim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.