Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Giant5

@berkegs Kardeşim bu arada aklıma geldi turnuvaya bi hava bi güzellik katsın maksadıyla tamamlandıktan sonra turnuvanın fairplay ide seçilse ve yazılsa ayrı bi motivasyon katmazmı diye düşündüm=)

Bencede böyle bir süsleme yapılabilir . Çok güzel bir fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

@berkegs Kardeşim bu arada aklıma geldi turnuvaya bi hava bi güzellik katsın maksadıyla tamamlandıktan sonra turnuvanın fairplay ide seçilse ve yazılsa ayrı bi motivasyon katmazmı diye düşündüm=)

Bencede böyle bir süsleme yapılabilir . Çok güzel bir fikir

Saol kardeşim teşekkür ederim..
  • quote:

Dostum oynanan maçları herkesin izleme imkanı olmadığı için seçeceğimiz kişiyi adil bir şekilde seçmiş olamayacağız. Pek mümkün durmuyor.
  • Seçeriz , herkes oynadığı maçlardaki kartlarıda yazarsa tabii..

Bunun için bir gönüllü lazım kart istatistiğini tutacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Dostum oynanan maçları herkesin izleme imkanı olmadığı için seçeceğimiz kişiyi adil bir şekilde seçmiş olamayacağız. Pek mümkün durmuyor.

Yada maçlardan sonra herkez rakibinin sergilemiş oldugu iyi yada kötü davranısları, hareketleri paylasabilirse 3-4 cümle kadar kısa bi zaman ayırıp ozaman sonuçlayabiliriz bu durumu.. yada başka fikiri olanda varsa paylasabilir.Maksadım düzenlenmiş olan turnuvalarda herseyi zamanla yavas yavas tamamlarsak hoş bi durum ortaya çıkar herseyi eklemiş olup diğer konulu turnuvalardan şans eseri bi arkadaşta olurda göz atmak isterse özellikle PESci kesimi kıskansınlar bizi konussunlar istedim=P

• Şahsen ben kaleciyle karşı karşıya kalmışken bi rakibim gelse bana arkadan kaysa ve kırmızı kart görse sağlık olsun der geçerim. Gelip de bunu forumda ifşa etmem.

Senin söylediğin gibi herkes maç sonrası rakibi hakkındaki görüşleri yazacak olursa gereksiz yere gerginlik olacağını düşünüyorum.

Ancak herkes unutmaz da maç sonunda kart istatistiklerine bakıp foruma yazarsa o şekilde bir Fair-Play birincisini belirleyebiliriz. Ama o durumda da mutlaka unutanlar olacaktır. Çünkü mesela ben maç biter bitmez hemen advance'e basıp geçiyorum. Alışkanlık olmuştur çoğu kişide benim gibi.

Sonuç olarak hala pek mümkün durmuyor benim için böyle bir birinci belirlemek
  • quote:

Şahsen ben kaleciyle karşı karşıya kalmışken bi rakibim gelse bana arkadan kaysa ve kırmızı kart görse sağlık olsun der geçerim. Gelip de bunu forumda ifşa etmem.

Senin söylediğin gibi herkes maç sonrası rakibi hakkındaki görüşleri yazacak olursa gereksiz yere gerginlik olacağını düşünüyorum.

Ancak herkes unutmaz da maç sonunda kart istatistiklerine bakıp foruma yazarsa o şekilde bir Fair-Play birincisini belirleyebiliriz. Ama o durumda da mutlaka unutanlar olacaktır. Çünkü mesela ben maç biter bitmez hemen advance'e basıp geçiyorum. Alışkanlık olmuştur çoğu kişide benim gibi.

Sonuç olarak hala pek mümkün durmuyor benim için böyle bir birinci belirlemek

Boşuna gerginlik neden çıksınki efendi gibi terbiyeli olsun düzgün bi şekilde topunu oynasın herkes kimsede aleyinde yazı yazmasın ozaman birdaha turnuva düzenlendiginde biliriz kimin ne oldugunu hatrlıosan ruud kardesimin düzenledigi turnuvada tartışmalar çıkmıştı ben birazda onun icin böle bişey söleme gereği duydum sen takılmaya bilirsin ama arkadan kayıp golünü engelledigi için sinirlenip kaldıramayan arkadaslar olabilir biliosunki oyunda sacmasapan bi kaymaya kırmızı kart cıkartıo ama yeri gelio adamı biçio abuk subuk uyarıo gecio hem gol olmuo hem eksik kalmıo rakip.Neyse neden olsa turnuvayı düzenleyen sensin tabiki istemiosan turnuvanda böle bişeyi koymassın uygun görmedigin icin yada takip etmessin mümkün gelmiosa bu yüzdende uzatmanın bi manası yok yinede saol cvp verdigin icin eyvallah başarılar...

• bende kartı aldım bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorterking

bende kartı aldım bilginize

Onaylıyorum dostum girişini
  • Bende kartı almış bulunmaktayım arkadaşlar...
  • Beerat da almış kartını. Geriye kartını satın almayan alpdonmez ve haki1234 kaldı. Onlar da kartlarını aldıktan sonra grup kuralarını çekip birinci sayfada yayınlayacağım
  • quote:

Beerat da almış kartını. Geriye kartını satın almayan alpdonmez ve haki1234 kaldı. Onlar da kartlarını aldıktan sonra grup kuralarını çekip birinci sayfada yayınlayacağım

çek hocam çek başlayalım bakalım
  • @berkegs imza ii olmuş aslında ilk 3e girmiş olanlar yazabilir böylece kimin ne başarısı olduğunu görürüz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@berkegs imza ii olmuş aslında ilk 3e girmiş olanlar yazabilir böylece kimin ne başarısı olduğunu görürüz =)

Ben aslında çekindim o imzayı atmaya. İki turnuvadır finalistim ama bi türlü alamadım kupayı. Ama istikrar var öyle düşünmek lazım
  • quote:

quote:

@berkegs imza ii olmuş aslında ilk 3e girmiş olanlar yazabilir böylece kimin ne başarısı olduğunu görürüz =)

Ben aslında çekindim o imzayı atmaya. İki turnuvadır finalistim ama bi türlü alamadım kupayı. Ama istikrar var öyle düşünmek lazım

eet hocam iki kez katıldın ikisindede başarı var ama turnuvayo düzenleyenler erken turlarda gidio genelde bakalım bu sefer deişicek mi

• quote:

quote:

quote:

eet hocam iki kez katıldın ikisindede başarı var ama turnuvayo düzenleyenler erken turlarda gidio genelde bakalım bu sefer deişicek mi

sencede bir önceki turnuvaya bakılarak bana haksızlık edilmiyor muuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

quote:

quote:

sencede bir önceki turnuvaya bakılarak bana haksızlık edilmiyor muuuuu

genelde dedim zaten mehmetcim yoksa senin başarını tebrik edioruz tabikide =)

• Benimde bir onerim var,fairplay odulu cok zor bence ama turnuvanin en guzel golunu secmeli ve bunu odullendirmeliyiz diyr dusunuyorum,finale kadar olan maclarda herkes bir adet kendi en begendigi golun linkini verir ve turnuvaya katilanlar kendininki haric bir golu pm yoluyla oylar.bence bu turnuvaya renk katar,kazanmak kadar guzel oynamanin da onemini ortaya koyar.sonucta gol upload olayi mac bitince oluyor,ve kimseyide bekletmemis oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Benimde bir onerim var,fairplay odulu cok zor bence ama turnuvanin en guzel golunu secmeli ve bunu odullendirmeliyiz diyr dusunuyorum,finale kadar olan maclarda herkes bir adet kendi en begendigi golun linkini verir ve turnuvaya katilanlar kendininki haric bir golu pm yoluyla oylar.bence bu turnuvaya renk katar,kazanmak kadar guzel oynamanin da onemini ortaya koyar.sonucta gol upload olayi mac bitince oluyor,ve kimseyide bekletmemis oluyorsun.

Kardeşim oda olabilir ben fairplay önerisini sundum kendi düşünceme fikrime göre fakat buda güzel bi düşünce seçilebilir gercektende en güzel gol maksat bişeyler katmak,değişik katagoriler seçilsin ödüllendirilmesine bişey diyemem ama en azından bi moral olur oynayan yada elenen için(teselli) gibi ve oyunu zevkli kılıcak durumlar gelişir güzel düşünce

• alıcaz alıcaz dedik bi alamadık şu kartı yarın nasipse alıyorum bu ara çok kötü gidişat var maç kazanamıyorum haliyle kupada gelmediginden parada gelmiyor kusra bakmayın tekrardan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.