Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@berkegs imza ii olmuş aslında ilk 3e girmiş olanlar yazabilir böylece kimin ne başarısı olduğunu görürüz =)

Ben aslında çekindim o imzayı atmaya. İki turnuvadır finalistim ama bi türlü alamadım kupayı. Ama istikrar var öyle düşünmek lazım

eet hocam iki kez katıldın ikisindede başarı var ama turnuvayo düzenleyenler erken turlarda gidio genelde bakalım bu sefer deişicek mi

Çeyrek finalde 4-1'den 4-5 verdim oyunu ben geçen kupada, o kadar çok sinirlendimki kendime tabii kendi hatalarım.. Direk defansif'e almalıydım ama yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 19 Şubat 2012; 12:52:34 >

• bende aldım kartı turnuvada başarılar bakalım ikinci turu görebilecek mi benim çıtırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

bende aldım kartı turnuvada başarılar bakalım ikinci turu görebilecek mi benim çıtırlar

15 dakika önce onayladım bile dostum girişini
  • quote:

quote:

bende aldım kartı turnuvada başarılar bakalım ikinci turu görebilecek mi benim çıtırlar

alpdonmez suan dersteymis taniyorum arkadasi bitince alacak sen simdiden kuralari cek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

quote:

alpdonmez suan dersteymis taniyorum arkadasi bitince alacak sen simdiden kuralari cek :)

aynen berke sen cek kuralari basliyalim bugun istersen

• Biraz işlerim var. Onları hallettikten sonra bir saat içinde kuraları çekip birinci sayfada yayınlamış olacağım
  • quote:

Biraz işlerim var. Onları hallettikten sonra bir saat içinde kuraları çekip birinci sayfada yayınlamış olacağım

tamamdir saol kardes
  • şimdiden söliyim arkadaşlar, ben bu grupdan çıkarsam eğer kendimi kupanın birincisi olarak görücem haberiniz ola...

Bu ne bee yaaa böle grup mu olur
  • ekledim ben b grubunu
  • beyler ben kartımı satın aldım sizi beklettiğim için kusuruma bakmayın malum işler yüzünden .
  • Hadi herkese bol şanslar , efecim yine aynı gruptayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

şimdiden söliyim arkadaşlar, ben bu grupdan çıkarsam eğer kendimi kupanın birincisi olarak görücem haberiniz ola...

Kardeşim alpdonmezi tanımıyorum ama onun grubu da ölüm grubu olmuş.

Açıkçası şöyle bir baktım da grupların hepsi çok kaliteli. Zor bir turnuva bizleri bekliyor.

Herkese tekrar başarılar diliyorum
  • Herkese bol şanslar, kaliteli olmuş gruplar.. Zevkli maçlar bizi bekliyor
  • quote:

quote:

şimdiden söliyim arkadaşlar, ben bu grupdan çıkarsam eğer kendimi kupanın birincisi olarak görücem haberiniz ola...

Açıkçası şöyle bir baktım da grupların hepsi çok kaliteli. Zor bir turnuva bizleri bekliyor.

fiksturleri belirli tarihte olmayan maclari kabul etmeyecegim demissin saatleri biz kararlastiracagiz degil mi veya musait olmaz isek?

• arkadaşlar c grubunda musait olan varsa yapabiliriz maçlarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Hadi herkese bol şanslar , efecim yine aynı gruptayız

haha aynen bol sans herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

quote:

fiksturleri belirli tarihte olmayan maclari kabul etmeyecegim demissin saatleri biz kararlastiracagiz degil mi veya musait olmaz isek?

Her rakibinle oynayacağın maçın yaklaşık 2 gün süresi olacak. Günleri ben, saatleri siz belirleyeceksiniz.

• gruplar buyuk kapismali olmus kimin cikacagi hic belli olmuyor her turnuva duzenleyicisi erkenden eleniyordu insallah ayni sonla devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omsima -- 19 Şubat 2012; 17:41:32 >
  • MACLAR BASLASIN MI BERKE KARDESIM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

arkadaşlar c grubunda musait olan varsa yapabiliriz maçlarımızı

Kardeşim fikstür olacak. Konunun ilk mesajını takip et mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.