Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

bizim efe ile saatler çakışıyo gibi bu gece giremezmiş arkadaş yarında gündüz işim var giremem gibi tekrar gece girebilirim bence fikstur gece 00 dan sonra 2 gün start verilmeli bizim maçlar güme gider gibi

suan acigim da saat 12ye kalmam zor kardes ondan.PMlestik sali gunu saat4 gibi yapmaya calisicaz bi aksilik cikmazsa

olmazsa yarın akşam 5-6 gibi girebilirsem foruma belirtirim olmassa salı hallederiz hocam bi sorun olmaz dimi berke hocam

sanmiyorum ben zaten suan kimse macini yapmadi bazilari yarin yapar saliya da sarkabilir en fazla bi gun geciktik geciktik sanmiyorum ama sorun olacagini tabi is berkede biter duzenleyen o

• gruplar 5 kisiye mi ciksa cok istek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

gruplar 5 kisiye mi ciksa cok istek var

Berke bu gece girmez foruma heralde ve gece maclarini yapanlar olabilir ondan artik cok gec bence
  • @Roxette

Dostum ben şuandan itibaren online ım.. uygun olduğun zaman atabiliriz maçı... ;)
  • quote:

olsa fena olmazmış aslında :)
  • @emirhansozer

Güzel kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle önceki turnuvalara katılanlara öncelik tanımak gibi bir durum söz konusu değil. Yakınımdır, arkadaşımdır, forumdan tanıyorumdur gibi durumlar dahi söz konusu değil bu turnuvaya katılmak için.

Ancak daha önceki turnuvalardan edindiğim tecrübeler, forumdaki yeni arkadaşların kurallara özellikle de Turnuva Kuralları Madde 6'ya tam olarak uyum sağlayamadığını gösterdi. Bu sebeple de senin gibi forumda yeni olan ve turnuvaya başvuran arkadaşlardan PM yolu ile özellikle bu maddeye uyulacağına dair söz istedim. Fakat sen PM'ime cevap verdiğinde turnuva katılımcı sayısı olan 16 kişiyi tamamlamıştık. Bu sebeple de seni yedekler listesine koydum.

Bu konuyu burada ikinci kez yazıyorum. Zira PM'leştiğimiz sırada farklı şekillerde de olsa bu anlattıklarımı sana anlatmaya çalıştım. Forumda herkesin göreceği şekilde beni şikayet edercesine "Sadece arkadaş olanlar mı bu turnuvaya girebiliyor?" şeklinde bir tavır takınmanın bir anlamı yok.

Ben senden ve aynı PM'i attığım 2-3 arkadaşımdan daha söz aldım. Ve forumu sıkı şekilde takip etmeniz halinde diğer turnuvanın kayıtlarına zamanında yetişebilirseniz sizi de o turnuvaya dahil edeceğimin garantisini verdim.

Lütfen bu konuyu uzatmayalım. Çünkü ne yapıyorsam turnuvanın kaliteli ve saygılı bir çerçeve içerisinde olması için uğraşıyorum.

Anlayışın için teşekkür ederim.

• @omsima

Kardeşim istiyorsan bu gece oynayabiliriz. Ben 5-6 gibi müsait olmayabilirim. O yüzden bu gece olmazsa yarın akşamda yapabiliriz maçlarımızı.
  • quote:

olmazsa yarın akşam 5-6 gibi girebilirsem foruma belirtirim olmassa salı hallederiz hocam bi sorun olmaz dimi berke hocam

Ufak tefek aksaklıklar, günlerde sarkmalar tabi ki olacaktır. Sonuçta hepimizin meşgul olduğu işler veya dersler var. Turnuva akışını ciddi şekilde etkilemediği sürece önemli değil. Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Berke bu gece girmez foruma heralde ve gece maclarini yapanlar olabilir ondan artik cok gec bence

Kardeşim düzenlediğim turnuvayı o kadar uzun süre sahipsiz bırakır mıyım sence?

Turnuva formatımız kurallarda belirttiğim şekilde devam edecek. Zaten bu turnuva lig usulü olmadığı için maksimum bir hafta içerisinde sona erecektir.

Bir sonraki turnuvada daha çok katılımcı olması halinde 5'li grup veya lig usulünü değerlendirebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

@Roxette

Dostum ben şuandan itibaren online ım.. uygun olduğun zaman atabiliriz maçı... ;)

Hocam su an evde degilim anca yarin yapabiliriz maci, yarin denk geliriz hocam uygunmudur ?
  • Kardeşimi tebrik ederim , son derece keyifli maçlardı..

Giant_MT 2 - 3 Fifaz

Fifaz 1 - 0 Giant_MT
  • Young_Caesar 2 - 2 DragMeToHell

DragMeToHell 4 - 2 Young_Caesar

herkese bol şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Kardeşimi tebrik ederim , son derece keyifli maçlardı..

Giant_MT 2 - 3 Fifaz

Fifaz 1 - 0 Giant_MT

eyw abi saol gercekten cok keyifli maclardı başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

quote:

Kardeşim düzenlediğim turnuvayı o kadar uzun süre sahipsiz bırakır mıyım sence?

Turnuva formatımız kurallarda belirttiğim şekilde devam edecek. Zaten bu turnuva lig usulü olmadığı için maksimum bir hafta içerisinde sona erecektir.

Bir sonraki turnuvada daha çok katılımcı olması halinde 5'li grup veya lig usulünü değerlendirebiliriz

hehe dogru diyosun berke kardes

• quote:

@omsima

Kardeşim istiyorsan bu gece oynayabiliriz. Ben 5-6 gibi müsait olmayabilirim. O yüzden bu gece olmazsa yarın akşamda yapabiliriz maçlarımızı.

ben her gun 16 - 20 arasi musaitim hatta 15:30
  • Alp 1 1 Oguz

Oguz 5 2 Alp

Herkese basarilar
  • quote:

@emirhansozer

Güzel kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle önceki turnuvalara katılanlara öncelik tanımak gibi bir durum söz konusu değil. Yakınımdır, arkadaşımdır, forumdan tanıyorumdur gibi durumlar dahi söz konusu değil bu turnuvaya katılmak için.

Ancak daha önceki turnuvalardan edindiğim tecrübeler, forumdaki yeni arkadaşların kurallara özellikle de Turnuva Kuralları Madde 6'ya tam olarak uyum sağlayamadığını gösterdi. Bu sebeple de senin gibi forumda yeni olan ve turnuvaya başvuran arkadaşlardan PM yolu ile özellikle bu maddeye uyulacağına dair söz istedim. Fakat sen PM'ime cevap verdiğinde turnuva katılımcı sayısı olan 16 kişiyi tamamlamıştık. Bu sebeple de seni yedekler listesine koydum.

Bu konuyu burada ikinci kez yazıyorum. Zira PM'leştiğimiz sırada farklı şekillerde de olsa bu anlattıklarımı sana anlatmaya çalıştım. Forumda herkesin göreceği şekilde beni şikayet edercesine "Sadece arkadaş olanlar mı bu turnuvaya girebiliyor?" şeklinde bir tavır takınmanın bir anlamı yok.

Ben senden ve aynı PM'i attığım 2-3 arkadaşımdan daha söz aldım. Ve forumu sıkı şekilde takip etmeniz halinde diğer turnuvanın kayıtlarına zamanında yetişebilirseniz sizi de o turnuvaya dahil edeceğimin garantisini verdim.

Lütfen bu konuyu uzatmayalım. Çünkü ne yapıyorsam turnuvanın kaliteli ve saygılı bir çerçeve içerisinde olması için uğraşıyorum.

Anlayışın için teşekkür ederim.

Berkegs TFF'ye başkan adayı olsana kardeşim çürütme kendini buralarda...

• @Beerat Hocam 11-12 gibi online olurum ben , benkliyorum seni yapalım maçımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 20 Şubat 2012; 21:46:29 >
  • DuanJuan 0 - 0 Sorterking
    Sorterking 0 - 1 DuanJuan

Gol: Luis Suarez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

DuanJuan 0 - 0 Sorterking
    Sorterking 0 - 1 DuanJuan

Gol: Luis Suarez

2 maçta tek bir gol olunca Suarez'i yazmış olman anlamlı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.