Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruud_

1 gün ertelemenin ardından acaba turnuva sahibi lutfedip de oynadı mı ilk maçlarını ?

Hey gidi berke gs CEVAP VER !!!!! [Erman Toroglu gibiyim..]

Kardeşim omsima ile saatlerimiz bi türlü uymuyor. Biz onu bir şekilde denk geldiğimizde oynayacağız.

İkinci fikstür yolda, 5 dakika içerisinde güncellenmiş olacak puan tablosu ile birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

2 maç fiktsturu gelir mi bu gece

Hakancım hazır ol 3.4. maçlarda rakibimsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 22 Şubat 2012; 0:59:15 >
  • sendede ingiliz vardı abim ya beni en çok korkutan lig ingilizdir valla bakalım sonuç ne olacak

ne zaman müsaitsin abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 22 Şubat 2012; 11:52:27 >
  • quote:

sendede ingiliz vardı abim ya beni en çok korkutan lig ingilizdir valla bakalım sonuç ne olacak

ne zaman müsaitsin abi

Bu gece 01:00 online olacağım her zamanki gibi hakancım , evet ingilizler var ve ayıptır söylemesi hesabım silindiğinden beri kurduğum bu takımda yenilmedim daha 2 yenilgi gözüküyor o da penaltılarla verdim

• eyvah eyvah Ferguson Hakan ingiliz fifazın maç kasetlerini yarıda kapattırdıgı söyleniyor Cr7 nin neden yarıda kestik sorusuna ;
    Karıya kıza bakmaya benzemez her maç 5 üstü atıyor adam.
    Fashion Tv izlemiyoruz ronaldooo herşey ortada diyerek ronaldoya bi giydirme yaptı
    Cr7 nin takımda çok karı kız muhabbeti açması takımdaki cinsel istismarı git gide yükselttigi söyleniyor
     Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette-
    Cr7 nin gece klubunden çıkarken çekilen fotografa Ferguson kulagına egilerek;
    Beline Kuvvet Koçum Ablası yok mu demesi takımın hiç iyi bi yolda olmadıgını gösterdi

• İF D.Silva ve Sif Nani nin transferlerinden sonra kuruşsuz kalan fifaz , İF Gerwinho için kiralama yoluna gidileceğini açıkladı , dostlar sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 22 Şubat 2012; 13:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

İF D.Silva ve Sif Nani nin transferlerinden sonra kuruşsuz kalan fifaz , İF Gerwinho için kiralama yoluna gidileceğini açıkladı , dostlar sağolsun

• @omsima bu akşam 7-8 gibi musaitim sanada uyarsa maçlarımızı yapalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

@omsima bu akşam 7-8 gibi musaitim sanada uyarsa maçlarımızı yapalım..

7 gibi girersen yapalim 8 de kapiyorum
  • Dersim var dostum akşam 20.30'a kadar. Başka zaman devam ederiz o zaman

omsima 1 - 7 berkegs

İkinci maçın ilk yarısının sonunda bağlantı koptu. Devamını sonra oynayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 22 Şubat 2012; 17:23:55 >
  • eve gelince ilk macimi oynadim ve ilk mac olunca isinamadan rezil olduk

ikinci mac biraz duzeldim yariya kadar baya atak yaptim ama bianda error verdi telefondan resmini cektim kactim vs dalgasi olmasin diye neyse devamini sonra yapariz
  • @aldonmez psn den yazdım ama görmedin heralde gece 12 gibi online olurum eer müsait olursan yaparız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

eve gelince ilk macimi oynadim ve ilk mac olunca isinamadan rezil olduk

ikinci mac biraz duzeldim yariya kadar baya atak yaptim ama bianda error verdi telefondan resmini cektim kactim vs dalgasi olmasin diye neyse devamini sonra yapariz

Kimse kaçtın demez kardeşim merak etme. Resmi galerinde sakla, turnuva hatırası olsun
  • Oguz 3 3 Dragmetohell

Dragmetohell 1 2 Oguz

Herkese başarılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

İF D.Silva ve Sif Nani nin transferlerinden sonra kuruşsuz kalan fifaz , İF Gerwinho için kiralama yoluna gidileceğini açıkladı , dostlar sağolsun

Bu arada İF Gerwinho uzun uğraşlarımdan sonra kiralama için razı edildi ve Amerikadan trene bindi kendisi , iş çıkışı kendisini istasyondan alıp ayağının tozu ile senle oynayacağımız maça yetiştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 22 Şubat 2012; 19:38:24 >

• beraat dostum pm de attım, ne zaman musait olursun yaazarsan sevinirim.
  • Beyler sari isik midir nedir arkadasla mac yaparken bir anda ps3 kapandi ve simdi acmaya basinca kendi kendine kapaniyor yani sizlere omur benim PS3 :(

baya uzuldum cunku bu makine turkiyeye ilk gelen 10 da filandir dubaiden ciktigi gun alip getirmistim :(

herhalde yeni bir tane alicaz yazik oldu kac senedir kullaniyorum ilk ciktigi gun almistim ya
  • quote:

Beyler sari isik midir nedir arkadasla mac yaparken bir anda ps3 kapandi ve simdi acmaya basinca kendi kendine kapaniyor yani sizlere omur benim PS3 :(

baya uzuldum cunku bu makine turkiyeye ilk gelen 10 da filandir dubaiden ciktigi gun alip getirmistim :(

herhalde yeni bir tane alicaz yazik oldu kac senedir kullaniyorum ilk ciktigi gun almistim ya

geçmiş olsun hocam üzüntü verici bişey bende xbox ta 3k görmüştüm hemen ps3 e geri dönüş yaptım tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Beyler sari isik midir nedir arkadasla mac yaparken bir anda ps3 kapandi ve simdi acmaya basinca kendi kendine kapaniyor yani sizlere omur benim PS3 :(

Benim ilk ps3umude olmustu aynisi.. Garantisi varsa hemen yeni makina veriyorlar.. Ama suresi gecmisse malesef yeni almak zorundasin.. Yaptirsan bile 1 hafta sonra ayni sorunu yapacaktir.. Geçmiş olsun kardeşim..
  • yenisini alicaz sorun degil de cidden cok uzun zamandir kullaniyodum ilk ciktigi diyorum ya :/ ona uzuldum neyse 1.5-2 hafta yokum en az arkadasa veririm heralde o oynar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.