Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @berkegs ben giant5 kardesle konustum 12den sonra acabilirmis bugun kalamam o saate kadar yarin olur dedim yarin gece maclarimizi yapiyoruz haberin olsun istedim herkese bol sans
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

quote:

yenisini alicaz sorun degil de cidden cok uzun zamandir kullaniyodum ilk ciktigi diyorum ya :/ ona uzuldum neyse 1.5-2 hafta yokum en az arkadasa veririm heralde o oynar

Peki Turnuvaya tamammi devammi :))

bir arkadasla konusucam ama devam edemiycem heralde ama ":))" isaretini anlayamadim ?

Gülücük kardeşim :s neyini anlayamadın ? Bir art niyet yok.. Devam deseydin artık maçı yapalım diyecektim.. Tamam deseydin 6 puanı ekleyip sorterking'le Berkegs'nin maç sonucunu bekleyecektim.. Anlatabildim umarım.

anlayamadigim sey neden guldugun ben burda kotu durumda iken

Allah Allaaah kardeşim kötü durumda olduğun için gülmedim.. Acayip şaşkınım şuan bir gülücüğü bu kadar sorun ettiğin için.. Siliyorum gülücükleri ;)

• Arkadaşlar maçlar hep birer gün aksamayla devam ediyor. Biraz daha aktif olabilirsek çok sevinirim
  • berkegs 6 - 2 sorterking
    sorterking 2 - 8 berkegs

Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

berkegs 6 - 2 sorterking
    sorterking 2 - 8 berkegs

Herkese başarılar.

berke maşallah yine maç başı gol ortalaman 7 wallysonmu yine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 24 Şubat 2012; 3:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

berkegs 6 - 2 sorterking
    sorterking 2 - 8 berkegs

Herkese başarılar.

Aynen dostum. Neymar çürüdü yedek kulübesinde. Wallyson sorterking'le oynadığımız iki maçta 7 gol attı. Adam ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

berkegs 6 - 2 sorterking
    sorterking 2 - 8 berkegs

Herkese başarılar.

Aynen dostum. Neymar çürüdü yedek kulübesinde. Wallyson sorterking'le oynadığımız iki maçta 7 gol attı. Adam ya

golleri idareli atsanda,birazını da finalde kullanıp kupayı alsan bi kerede

• Bir laf var biliyorsundur: Şampiyon belli ikinci kim? diye.

İşte ben o lafı değiştiriyorum: İkinci belli şampiyon kim?
  • selam dostlarr

tüh ya takımımı ancak tamamlayabildim bu sebeple turnuvaya geçikmiş oldumm :(( neyse bir sonaki turnuvada yerimi şimdiden ayırmak istiyorummm hem o zamana kadarda eksiklerimi tamamlarımm :))

sizi izliyorum skorlar çok ilginç çok birbirine yakın valla şahane gidiyor :))

şimdi olay şu geçen tunuva çok ezildikk (bundan hepiniz suçlusunuz :P, resmen düşene sizde vurdunuz) unutmadımm :D sonra casillas'ın tedavisi bitti (psikolojik destek alıyordu biliyosunuz) onunla bir konuşma yaptım

casillas -abi beni istersen gönder :(
    muhibbi - manyakmısın kasii sensiz olmaz olm saçmalama
    casillas - abi sana yaşattığım sıkıntı yeter, bırak sıkıntıyı artık sen fark yedikçe zevk almaya başladın sonun iyiye gitmiyor kendimi kötü hissediyorum :(
    muhibbi - olsun adamım ya şemsiye bir kez açılmış relax :)) çözüm bulmalıyız koççum ama böyle değil, bize ne lazım, ne lazım, ne lazım,
    casillas - abi senden önce oynadığım takımda CR7 diye bi çocuk var, onu alabilirsen bizim iş çözülür, deyvid villaylan afilliylen olcak iş değil bizimkisi
    muhibbi - olm alırızda nasıl alcaz çok para o adam
    casillas - abi şu adamların if olanlarını sat, normaliyle oynayamıyosun if'ini almışın, senin neyine if abi :D
    muhibbi - terbiyesizlik yapma olm onlar daha iyi diye alıyoruz ama bi faydasını göremedik şuana kadar ne yapalımm bu konuyla ilgileniyorum kasii :D

vee CR7 bizim takımı kabul etti, (tanısa bilse gelmezdi kesin:D) onla aramızda geçen konuşma :))

muhibbi - CR7 hoşgeldin, hoşgeldinde takım biraz sönük sana destek olacak oyuncular pek yok ama söz sana ileriki günlerde onlarıda alıcaz
    CR7 - sıkıntı yok, arkamdakiler 11'i tamamlasın yeter
    muhibbi - vayy adamımsın yaa :D
    CR7 - sen merak etme abi, fark yermisin bilmem de çok gol atarız bunu bil :D
    muhibbi - sendeki bu özgüvenle yeni turnuvaya girebilirim o zaman benn :))
    CR7 - gir abi gir, bizmi turnuvaya yoksa turnuvamı bize .. artık görürüz hep beraberrr :D

işte takım bu abi çam sakızı çoban armağanı :D

cup 9 benim olacaksınnnnn

Muhibbi ve La Liga Folklor Ekibi;

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dSh7Aan0bcXdR

• Alemsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

selam dostlarr

tüh ya takımımı ancak tamamlayabildim bu sebeple turnuvaya geçikmiş oldumm :(( neyse bir sonaki turnuvada yerimi şimdiden ayırmak istiyorummm hem o zamana kadarda eksiklerimi tamamlarımm :))

sizi izliyorum skorlar çok ilginç çok birbirine yakın valla şahane gidiyor :))

şimdi olay şu geçen tunuva çok ezildikk (bundan hepiniz suçlusunuz :P, resmen düşene sizde vurdunuz) unutmadımm :D sonra casillas'ın tedavisi bitti (psikolojik destek alıyordu biliyosunuz) onunla bir konuşma yaptım

casillas -abi beni istersen gönder :(
    muhibbi - manyakmısın kasii sensiz olmaz olm saçmalama
    casillas - abi sana yaşattığım sıkıntı yeter, bırak sıkıntıyı artık sen fark yedikçe zevk almaya başladın sonun iyiye gitmiyor kendimi kötü hissediyorum :(
    muhibbi - olsun adamım ya şemsiye bir kez açılmış relax :)) çözüm bulmalıyız koççum ama böyle değil, bize ne lazım, ne lazım, ne lazım,
    casillas - abi senden önce oynadığım takımda CR7 diye bi çocuk var, onu alabilirsen bizim iş çözülür, deyvid villaylan afilliylen olcak iş değil bizimkisi
    muhibbi - olm alırızda nasıl alcaz çok para o adam
    casillas - abi şu adamların if olanlarını sat, normaliyle oynayamıyosun if'ini almışın, senin neyine if abi :D
    muhibbi - terbiyesizlik yapma olm onlar daha iyi diye alıyoruz ama bi faydasını göremedik şuana kadar ne yapalımm bu konuyla ilgileniyorum kasii :D

vee CR7 bizim takımı kabul etti, (tanısa bilse gelmezdi kesin:D) onla aramızda geçen konuşma :))

muhibbi - CR7 hoşgeldin, hoşgeldinde takım biraz sönük sana destek olacak oyuncular pek yok ama söz sana ileriki günlerde onlarıda alıcaz
    CR7 - sıkıntı yok, arkamdakiler 11'i tamamlasın yeter
    muhibbi - vayy adamımsın yaa :D
    CR7 - sen merak etme abi, fark yermisin bilmem de çok gol atarız bunu bil :D
    muhibbi - sendeki bu özgüvenle yeni turnuvaya girebilirim o zaman benn :))
    CR7 - gir abi gir, bizmi turnuvaya yoksa turnuvamı bize .. artık görürüz hep beraberrr :D

işte takım bu abi çam sakızı çoban armağanı :D

cup 9 benim olacaksınnnnn

Muhibbi ve La Liga Folklor Ekibi;

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dSh7Aan0bcXdR

bayılıyorum yorumlarına valla ya

• Arkadaşlar bugün ikinci maçların son günü. Lütfen gece bütün maçlarımızı bitirmiş olalım
  • 3 üncü maçlara başlıyalım mı gece 12 den sonra girebilirim maçım için yada yarın yapabiliriz
  • Giant5 4-1 efebabila
    efebabila 2-4 Giant5

herkese başarılar
  • Young_Caesar: 0 Aldonmez: 1
    Alpdonmez : 0 Young_Caesar: 1
    iki maçta savunma maçıydı =) başrılar diliorum alp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

Young_Caesar: 0 Aldonmez: 1
    Alpdonmez : 0 Young_Caesar: 1
    iki maçta savunma maçıydı =) başrılar diliorum alp

aynen öyle oldu. çok teşekkürler usta sana da başarılar
  • Kaç tane alp var yahu turnuvada, bende alp
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Kaç tane alp var yahu turnuvada, bende alp

benim bildiğim 3 tane var bide sen 4 =)
  • @Muhibbii

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Harbiden alem adamsin usta :))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.