Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

Arkadaşlar bugün ikinci maçların son günü. Lütfen gece bütün maçlarımızı bitirmiş olalım

Omsimanin ps3'unun sari isik hatasi nedeniyle sanirim yapamayacagiz..
  • yeni fikstür içinde zaten maç kalmamış oluo son maçlarıda yapalım bitsin gruplar artık berke koyar akşama gecede yapabilen yapar maçlarını bu h.sonu gruplar biter inş.
    bu arada muhibbi hocam çok ii olmuş ya cr7 nin de reklamı yapılmış hoş olmuş yani =))
  • Arkadaşlar,

2. maçların da hepsi tamamlandı. 5 dakika içerisinde bütün skorları ve puan tablolarını güncelleyip yeni fikstürü yayınladıktan sonra herkes maçlarını yapabilir
  • Birinci sayfada güncellenmiş puan tablosu ve 3. fikstürü bulabilirsiniz

Önümüzdeki iki gün içerisinde maçlarımızı tamamlarsak pazartesi veya salı günü Knock-Out'lara başlamış oluruz
  • maçım için 12 den sonra girebilirim arkadaş müsaitse buraya yazabilir gece yapalımda çıksın aradan müsaitse
  • @alpdonmez

ne zaman müsait olursunuz?
  • @efebabila hocam kusura bakmazsan bişey sorucam imzanda UT Cup 2 2.si yazıo sanırım ama o turnuvada 2. ben oldum keremle final oynamıştım hatta ben mi karıştırıorum sen mi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

maçım için 12 den sonra girebilirim arkadaş müsaitse buraya yazabilir gece yapalımda çıksın aradan müsaitse

şuan müsayitim kardesim istersen yapalım maçlarımızı
  • Yanlış yazmış UT Cup 1 ikincisi olacak..

@Efecim ne zaman müsait olursun maçlarımız için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

@alpdonmez

yarın sabahtan musaitim sana ne zaman uyar hocam ?
  • Giant5 1-0 Haki
    Haki 2-7 Giant5

Tebrik ediyorum arkadası zevkli maclardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

yeni fikstür içinde zaten maç kalmamış oluo son maçlarıda yapalım bitsin gruplar artık berke koyar akşama gecede yapabilen yapar maçlarını bu h.sonu gruplar biter inş.
    bu arada muhibbi hocam çok ii olmuş ya cr7 nin de reklamı yapılmış hoş olmuş yani =))

abi aşk olsun ya ne reklamı :))

görmemişin bi CR7'si olmuş ne yapacağını şaşırmış durumu bizimkisi :D

yine farklı farklı yenilecez bu bizim kaderimiz :)) 5 tane CR7 olsa ne olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

Giant5 1-0 Haki
    Haki 2-7 Giant5

Tebrik ediyorum arkadası zevkli maclardı

Tebrik ederim kardeşim gruptan çıkmayı garantilemişsin bu sonuçlarla
  • Ruud: 1 Roxette: 2

Roxette: 3 Ruud_:0 (Maç 45'de yarım kaldı, Roxetten bir daha haber alınamadı )

Eğer olur da maçımızı tamamlayamazsak, skor böyle teyit edilebilir, artık grup lideri olma şansım matematiksel olarak kalmadı

Tebrik ediyorum Roxette'i de taş gibi top oynadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

@alpdonmez

Ben eve yeni geldim, 30 dakikaya playstationu açacagım beni psnden ekleyin yapalım maçlarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

yeni fikstür içinde zaten maç kalmamış oluo son maçlarıda yapalım bitsin gruplar artık berke koyar akşama gecede yapabilen yapar maçlarını bu h.sonu gruplar biter inş.

olsun hocam bi gün gelir herkesi duman edersin belli olmaz o işler =) kendini öle görme hocam burası şampiyonlar ligi kimin kimi yeniceği belli olmaz =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

olsun hocam bi gün gelir herkesi duman edersin belli olmaz o işler =) kendini öle görme hocam burası şampiyonlar ligi kimin kimi yeniceği belli olmaz =)

evet evett bana bu lazımm dostumm motivasyonn mativasyonnn süppersinn

geliyorummm az kaldıı cup 9 benimsinn benimmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Ruud: 1 Roxette: 2

Roxette: 3 Ruud_:0 (Maç 45'de yarım kaldı, Roxetten bir daha haber alınamadı )

Eğer olur da maçımızı tamamlayamazsak, skor böyle teyit edilebilir, artık grup lideri olma şansım matematiksel olarak kalmadı

Tebrik ediyorum Roxette'i de taş gibi top oynadı..

Hocam vallahi kusura bakma ya dün internet bir gitti, daha yeni geldi. Bakım varmış sanırım .
    Sağol hocam yorumun için ,Sende az değislin :) İstiyorsan devamını yapalım maçın ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

@alpdonmez

Ben eve yeni geldim, 30 dakikaya playstationu açacagım beni psnden ekleyin yapalım maçlarımızı

geliyorum
  • İlk resmi çeyrek finalistlerimiz olan ruud, Roxette, berkegs ve DuanJuan'ı tebrik ediyorum.

Gruplarda kalan ve bugün oynanması gereken son maçların listesi şu şekilde

coupe96 - beerat
    DuanJuan - berkegs
    Stream_Ouz - Young_Caesar
    alpdonmez - DragMeToHell
    Fifaz - efebabila

Herkese başarılar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.