Arkadaşlar bugün ikinci maçların son günü. Lütfen gece bütün maçlarımızı bitirmiş olalım
Omsimanin ps3'unun sari isik hatasi nedeniyle sanirim yapamayacagiz..
yeni fikstür içinde zaten maç kalmamış oluo son maçlarıda yapalım bitsin gruplar artık berke koyar akşama gecede yapabilen yapar maçlarını bu h.sonu gruplar biter inş. bu arada muhibbi hocam çok ii olmuş ya cr7 nin de reklamı yapılmış hoş olmuş yani =))
Arkadaşlar,
2. maçların da hepsi tamamlandı. 5 dakika içerisinde bütün skorları ve puan tablolarını güncelleyip yeni fikstürü yayınladıktan sonra herkes maçlarını yapabilir
Birinci sayfada güncellenmiş puan tablosu ve 3. fikstürü bulabilirsiniz
Önümüzdeki iki gün içerisinde maçlarımızı tamamlarsak pazartesi veya salı günü Knock-Out'lara başlamış oluruz
maçım için 12 den sonra girebilirim arkadaş müsaitse buraya yazabilir gece yapalımda çıksın aradan müsaitse
@alpdonmez
ne zaman müsait olursunuz?
@efebabila hocam kusura bakmazsan bişey sorucam imzanda UT Cup 2 2.si yazıo sanırım ama o turnuvada 2. ben oldum keremle final oynamıştım hatta ben mi karıştırıorum sen mi =)
quote:
Orijinalden alıntı: haki1234
maçım için 12 den sonra girebilirim arkadaş müsaitse buraya yazabilir gece yapalımda çıksın aradan müsaitse
yarın sabahtan musaitim sana ne zaman uyar hocam ?
Giant5 1-0 Haki Haki 2-7 Giant5
Tebrik ediyorum arkadası zevkli maclardı
quote:
Orijinalden alıntı: Young_Caesar
yeni fikstür içinde zaten maç kalmamış oluo son maçlarıda yapalım bitsin gruplar artık berke koyar akşama gecede yapabilen yapar maçlarını bu h.sonu gruplar biter inş. bu arada muhibbi hocam çok ii olmuş ya cr7 nin de reklamı yapılmış hoş olmuş yani =))
abi aşk olsun ya ne reklamı :))
görmemişin bi CR7'si olmuş ne yapacağını şaşırmış durumu bizimkisi :D
yine farklı farklı yenilecez bu bizim kaderimiz :)) 5 tane CR7 olsa ne olur :D
quote:
Orijinalden alıntı: Giant5
Giant5 1-0 Haki Haki 2-7 Giant5
Tebrik ediyorum arkadası zevkli maclardı
Tebrik ederim kardeşim gruptan çıkmayı garantilemişsin bu sonuçlarla
Ruud: 1 Roxette: 2
Roxette: 3 Ruud_:0 (Maç 45'de yarım kaldı, Roxetten bir daha haber alınamadı )
Eğer olur da maçımızı tamamlayamazsak, skor böyle teyit edilebilir, artık grup lideri olma şansım matematiksel olarak kalmadı
Tebrik ediyorum Roxette'i de taş gibi top oynadı..
quote:
Orijinalden alıntı: alpdonmez
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
@alpdonmez
Ben eve yeni geldim, 30 dakikaya playstationu açacagım beni psnden ekleyin yapalım maçlarımızı
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
olsun hocam bi gün gelir herkesi duman edersin belli olmaz o işler =) kendini öle görme hocam burası şampiyonlar ligi kimin kimi yeniceği belli olmaz =)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
olsun hocam bi gün gelir herkesi duman edersin belli olmaz o işler =) kendini öle görme hocam burası şampiyonlar ligi kimin kimi yeniceği belli olmaz =)
evet evett bana bu lazımm dostumm motivasyonn mativasyonnn süppersinn
geliyorummm az kaldıı cup 9 benimsinn benimmmm
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
Ruud: 1 Roxette: 2
Roxette: 3 Ruud_:0 (Maç 45'de yarım kaldı, Roxetten bir daha haber alınamadı )
Eğer olur da maçımızı tamamlayamazsak, skor böyle teyit edilebilir, artık grup lideri olma şansım matematiksel olarak kalmadı
Tebrik ediyorum Roxette'i de taş gibi top oynadı..
Hocam vallahi kusura bakma ya dün internet bir gitti, daha yeni geldi. Bakım varmış sanırım . Sağol hocam yorumun için ,Sende az değislin :) İstiyorsan devamını yapalım maçın ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alpdonmez
quote:
@alpdonmez
Ben eve yeni geldim, 30 dakikaya playstationu açacagım beni psnden ekleyin yapalım maçlarımızı
geliyorum
İlk resmi çeyrek finalistlerimiz olan ruud, Roxette, berkegs ve DuanJuan'ı tebrik ediyorum.
Gruplarda kalan ve bugün oynanması gereken son maçların listesi şu şekilde