Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alp hocam benim acil bir işim çıktı acaba akşam müsaitmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

İlk resmi çeyrek finalistlerimiz olan ruud, Roxette, berkegs ve DuanJuan'ı tebrik ediyorum.

Gruplarda kalan ve bugün oynanması gereken son maçların listesi şu şekilde

coupe96 - beerat
    DuanJuan - berkegs
    Stream_Ouz - Young_Caesar
    alpdonmez - DragMeToHell
    Fifaz - efebabila

Herkese başarılar

Gruptan çıktığım için harbi mutluyum :)) şansım yardımcı oldu inşallah güzel bir kura çekerim :)) Berkegs bu akşam 10dan sonra yuzde seksen online olacagim..

• @DuanJuan

Kardeşim kura yok. Birinci olursan C grubunun ikincisi ile, ikinci olursan C grubunun birincisi ile eşleşeceksin (bkz. Turnuva Kuralları Madde 5)

Online olduğunda bana PM atarsan gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 25 Şubat 2012; 16:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

alp hocam benim acil bir işim çıktı acaba akşam müsaitmisiniz?

hocam ben fenerbahce macina kadar musaitim . mactan sonrada ancak 11 de acabilirim sana hangisi uygun bunlardan .
  • Şimdi dışarıdayım, bende fenerbahçe maçını izleyeceğim ve akşam 11 de açabilirseniz ben o zaman online olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

yeni fikstür içinde zaten maç kalmamış oluo son maçlarıda yapalım bitsin gruplar artık berke koyar akşama gecede yapabilen yapar maçlarını bu h.sonu gruplar biter inş.
    bu arada muhibbi hocam çok ii olmuş ya cr7 nin de reklamı yapılmış hoş olmuş yani =))

abi aşk olsun ya ne reklamı :))

görmemişin bi CR7'si olmuş ne yapacağını şaşırmış durumu bizimkisi :D

yine farklı farklı yenilecez bu bizim kaderimiz :)) 5 tane CR7 olsa ne olur :D

olsun hocam bi gün gelir herkesi duman edersin belli olmaz o işler =) kendini öle görme hocam burası şampiyonlar ligi kimin kimi yeniceği belli olmaz =)

evet evett bana bu lazımm dostumm motivasyonn mativasyonnn süppersinn

geliyorummm az kaldıı cup 9 benimsinn benimmmm

inşallah hocam cr7 li kadroya bi şampiyonluk yakışır =)

• Efe nerdesin efee
  • @stream_ouz hocam online ım ben bekliorum seni eer müsaitsen yapalım maçları bitsin gruplar
  • DuanJuan 1 - 2 berkegs
    berkegs 3 - 0 DuanJuan

Maçın son dakikaları çok sert geçti. Naldo'nun sinirine Luis Gustavo da karşılık verdi

@DuanJuan

Kardeşim defansını inanılmaz beğendim. Felipe Santana değil ama SIF Naldo ile Neuer finallerde kadromda bulunacaklar.

Sana da çeyrek finalde başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 26 Şubat 2012; 0:18:09 >
  • fifaz hocam pardon acamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1120F74-6 -- 26 Şubat 2012; 0:55:44 >
  • alpdonmez 2 - 1 dragmetohell

dragmetohell 2 - 2 alpdonmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

alpdonmez 2 - 1 dragmetohell

dragmetohell 2 - 2 alpdonmez

yaaa ilk maçı kaçırdıgıma cok uzuldum neyse kı 2. macı skype tan takıp edebildim ikinizede tebrikler . tabi bizim cıkma sansımız kalmadıgı ıcın baskalarının macıyla ancak tatmin oluyoruz o da ayrı konu
  • 2-1 , 2-1 bitti maçlar yani ben evimdekini kazandım, karşı rakipde evindekini kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 26 Şubat 2012; 1:30:07 >
  • Stream_Ouz - Young_Caesar ve Fifaz - efebabila maçları da bu gece oynanabilirse Knock-Out ağacımız şekillenmiş olur ve finallere yarın başlayabiliriz.

Son olarak coupe96 ve beerat'ın grup üçüncüsünü belirleyecek formalite maçı kaldı.

Herkese başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

2-1 ve 1-2 bitti maçlar yanlış yazmışsınız..

Dostum net olarak yazabilir misin?

2 - 1 kimin evinde 1 - 2 kimin evinde?
  • dragmetohell 2 - 1 alpsonmez

alpsonmez 2 - 1 dragmetohell

yukarda değişik yazmışım uykusuzluktan olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 26 Şubat 2012; 1:29:10 >
  • biz stream_ouz ile haberleşemedik yarına sarkabilir bizim maç bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Efe nerdesin efee

P.M.
  • quote:

@efebabila hocam kusura bakmazsan bişey sorucam imzanda UT Cup 2 2.si yazıo sanırım ama o turnuvada 2. ben oldum keremle final oynamıştım hatta ben mi karıştırıorum sen mi =)

ben keremocanoyla final oynamistim sende oynamis olabilirsin de heralde ya senin cup 3 ya benim birimiz karistirdik cuplari cunku ben de keremle onadim finalde omsima da vardi o turnuvada o da 3. olmustu o da cup 2 diye hatirliyo sen karistirdin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

@efebabila hocam kusura bakmazsan bişey sorucam imzanda UT Cup 2 2.si yazıo sanırım ama o turnuvada 2. ben oldum keremle final oynamıştım hatta ben mi karıştırıorum sen mi =)

ben keremocanoyla final oynamistim sende oynamis olabilirsin de heralde ya senin cup 3 ya benim birimiz karistirdik cuplari cunku ben de keremle onadim finalde omsima da vardi o turnuvada o da 3. olmustu o da cup 2 diye hatirliyo sen karistirdin heralde

yok kardeş ben eminim sen istersen bi daha bak emin ol tarık abide 1. turnuva die hatırlıo senin 2.liği

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.