Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

@alpdonmez, önemli değil, insanlık hâli karıştırılabilir, yanlış görülebilir.. Ben buraya resimde koymak istemezdim, lâkin siz ısrarcı olunca skor 2-2 diye bende koymak zorunda kaldım.

@ruud, öyle oldu vallahi

@Giant5, evet olabiliyor böyle.. Geçen turnuvadada olmuştu..

• Efe ben eve geldim , senin durumuna göre ps3 açıcağım maçımız için yanlız ya gs - bjk maçına kadar ya da maçtan sonra yapabiliriz , sana uygun zamanı yazarsın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

DuanJuan 1 - 2 berkegs
    berkegs 3 - 0 DuanJuan

Maçın son dakikaları çok sert geçti. Naldo'nun sinirine Luis Gustavo da karşılık verdi

@DuanJuan

Kardeşim defansını inanılmaz beğendim. Felipe Santana değil ama SIF Naldo ile Neuer finallerde kadromda bulunacaklar.

Sana da çeyrek finalde başarılar diliyorum

Hahahahahaha :)) sinirlerime hakim olamadim kusura bakma kardesim :)) bana hakli cikardi ama sana sari verirdi normalde :))

Felipe Santanada görünmez kahraman onuda bir dene bence :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Efe ben eve geldim , senin durumuna göre ps3 açıcağım maçımız için yanlız ya gs - bjk maçına kadar ya da maçtan sonra yapabiliriz , sana uygun zamanı yazarsın kardeşim

gs macindan sonra aciyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Ortalık karışmış Bence mutlaka bir yanlış anlaşılma var, ancak konunun her ne kadar bir hayl, dışında olsam da Drag Me To Hell'in paylaştıgı skor ortada, ve 2 - 1 gibi duruyor. Ama en iyisi etliye sütlüye karışmamak

kardesim yine yazdın yazıcagını aradan lafımı sölerim ama süperde kacarım diosun

sabun gibi sıyrıldım aradan

İyi bari tatlıya baglandıı

baglanir zaten ben cok sasirdim alp saygili ve duzgun cocuktur zaten insanlik hali haata yapmis belli ki ikisininde anlayisla olayin sona erdirmelerine de sevindim bu olaya yorum yapmasaydim oolmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

Efe ben eve geldim , senin durumuna göre ps3 açıcağım maçımız için yanlız ya gs - bjk maçına kadar ya da maçtan sonra yapabiliriz , sana uygun zamanı yazarsın kardeşim

gs macindan sonra aciyorum

Aynen bende
  • quote:

quote:

@alpdonmez, önemli değil, insanlık hâli karıştırılabilir, yanlış görülebilir.. Ben buraya resimde koymak istemezdim, lâkin siz ısrarcı olunca skor 2-2 diye bende koymak zorunda kaldım.

@ruud, öyle oldu vallahi

Valla ne deseniz az suan kendimi gercekten suc işlemiş birisi olarak görüyorum . Yazıklar olsun bana bu hallerede mı düşecektik . Neyse bari besiktas kazansında biraz olsun yüzümüz gulsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

quote:

@ruud, öyle oldu vallahi

Valla ne deseniz az suan kendimi gercekten suc işlemiş birisi olarak görüyorum . Yazıklar olsun bana bu hallerede mı düşecektik . Neyse bari besiktas kazansında biraz olsun yüzümüz gulsun

Kardeşim sıkıntı yok gerçekten bak drag me to hell kardesimizde yazmıs alıntısında gecen turnuvadada olmustu die olabilir yani herkesin basına gelebilir sadece herkes tarafından dikkat edilsin diye yazıldı herkes tarafından o yazılanlar bu arada gs attı kardesim bizim işimiz çok zor artık fenerbahce bu sene tıngır mıngır gider

• Uzun zamandır bu kadar laglı bu kadar bağlantı problemli 2 maç yapmadım..

Fifaz 3 - 2 efebabila

efebabila 5 - 3 Fifaz

@Roxette yarın akşam 20:00 dan 24:00 a kadar müsaitim çeyrek final maçları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 26 Şubat 2012; 22:06:58 >
  • quote:

Uzun zamandır bu kadar laglı bu kadar bağlantı problemli 2 maç yapmadım..

Fifaz 3 - 2 efebabila

efebabila 5 - 3 Fifaz

lagli maclardi ama guzel maclardi demeni beklerdim turnuvada basarilar
  • quote:

Fifaz 3 - 2 efebabila

efebabila 5 - 3 Fifaz

bende izledim maclari skypetan

bizim efede performans dusuklugu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Fifaz 3 - 2 efebabila

efebabila 5 - 3 Fifaz

bende izledim maclari skypetan

bizim efede performans dusuklugu var

ya sorma omerim bak heyecan yapmadim bu mac nasolsa bi onemi kalmadi diye yani umarim oledir ama iyi oynadigimi dusnuyorum heycan yapiyorum fazla kardesim

• Son maç yeni kadro kurup bilenmiş efe bana resmen ama çelme takamadı , daha öncede söyledim bana ters geliyorsun kardeşim , senin problemin defans yoksa ileride pozisyon bulmada zorlanmıyorsun , laglı olan maçlara nasıl güzel diyebilirimki kardeşim , hafta içi oynarız seninle eğer istersen ondan sonra da güzeldi vs. yorum yaparız ama oynadığımız maçlar güzel değildi açıkçası..
  • bi bizim maç kaldı sanırım onuda yarın halledicez artık bugüne zamanımız uymadı stream_ouz la, yarına hallederiz kesin gecikme oldu kusura bakmasın turnuva ahalisi =)
  • Sorun yok kardeşim zaten haftasonları oynanmamalı bizim turnuva maçları , inanılmaz laglı geçti bizim efeyle olan maçlarımız bir de ilk maçta yağmur eklendi üzerine şansı olan kazandı açıkçası maçlarda..
  • quote:

Son maç yeni kadro kurup bilenmiş efe bana resmen ama çelme takamadı , daha öncede söyledim bana ters geliyorsun kardeşim , senin problemin defans yoksa ileride pozisyon bulmada zorlanmıyorsun , laglı olan maçlara nasıl güzel diyebilirimki kardeşim , hafta içi oynarız seninle eğer istersen ondan sonra da güzeldi vs. yorum yaparız ama oynadığımız maçlar güzel değildi açıkçası..

tamam ama benden kaynaklanan bi lag deildi
  • Bu lag senin suçun efe kabul et

Şakaydı kardeşim senden kaynaklanmıyor elbette..
  • quote:

Ben asıl size inanamıyorum, acaba neden böyle birşey yapıyorsunuz?

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette-

kanıt fotoğrafı :

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette-

arkadas nereden bakiyorsun bu skor sonuclarina?ps3de hic dikkatimi cekmedi!

• ana menüdeyken select tuşuna basınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

Son maç yeni kadro kurup bilenmiş efe bana resmen ama çelme takamadı , daha öncede söyledim bana ters geliyorsun kardeşim , senin problemin defans yoksa ileride pozisyon bulmada zorlanmıyorsun , laglı olan maçlara nasıl güzel diyebilirimki kardeşim , hafta içi oynarız seninle eğer istersen ondan sonra da güzeldi vs. yorum yaparız ama oynadığımız maçlar güzel değildi açıkçası..

tamam ama benden kaynaklanan bi lag deildi

Eğer maç süresince, ps3'ün baglı oldugu internette bir başka bilgisayardan baglanıp interneti kullandıysan (ömer'le skype yaptıgınızı gördüğüm için yazıyorum), gerçektende lag senden kaynaklanmış olabilir dostum. Çünkü, benim ps3 ve pc yanyana odamda, bir maç sırasında bilgisayardan forumu güncelleme tuşuna bassam bile anlık lagler oluşuyor maçta.. Hatta bir keresinde resimler upload ediyordum internete, her ekle tuşuna bastıgımda maçta 3 saniyelik donmalar yaşanıyordu, bunu test etmiştim

Neyse sadece bilgi vermek amacıyla yazdım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.