Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

ana menüdeyken select tuşuna basınca

tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Son maç yeni kadro kurup bilenmiş efe bana resmen ama çelme takamadı , daha öncede söyledim bana ters geliyorsun kardeşim , senin problemin defans yoksa ileride pozisyon bulmada zorlanmıyorsun , laglı olan maçlara nasıl güzel diyebilirimki kardeşim , hafta içi oynarız seninle eğer istersen ondan sonra da güzeldi vs. yorum yaparız ama oynadığımız maçlar güzel değildi açıkçası..

tamam ama benden kaynaklanan bi lag deildi

Eğer maç süresince, ps3'ün baglı oldugu internette bir başka bilgisayardan baglanıp interneti kullandıysan (ömer'le skype yaptıgınızı gördüğüm için yazıyorum), gerçektende lag senden kaynaklanmış olabilir dostum. Çünkü, benim ps3 ve pc yanyana odamda, bir maç sırasında bilgisayardan forumu güncelleme tuşuna bassam bile anlık lagler oluşuyor maçta.. Hatta bir keresinde resimler upload ediyordum internete, her ekle tuşuna bastıgımda maçta 3 saniyelik donmalar yaşanıyordu, bunu test etmiştim

Neyse sadece bilgi vermek amacıyla yazdım

evet biryerde okumustum diyorki,karsi taraf download yapiyor diye,artik pc den mi ps3 danmi bilmiyorum!

• quote:

quote:

quote:

Son maç yeni kadro kurup bilenmiş efe bana resmen ama çelme takamadı , daha öncede söyledim bana ters geliyorsun kardeşim , senin problemin defans yoksa ileride pozisyon bulmada zorlanmıyorsun , laglı olan maçlara nasıl güzel diyebilirimki kardeşim , hafta içi oynarız seninle eğer istersen ondan sonra da güzeldi vs. yorum yaparız ama oynadığımız maçlar güzel değildi açıkçası..

Eğer maç süresince, ps3'ün baglı oldugu internette bir başka bilgisayardan baglanıp interneti kullandıysan (ömer'le skype yaptıgınızı gördüğüm için yazıyorum), gerçektende lag senden kaynaklanmış olabilir dostum. Çünkü, benim ps3 ve pc yanyana odamda, bir maç sırasında bilgisayardan forumu güncelleme tuşuna bassam bile anlık lagler oluşuyor maçta.. Hatta bir keresinde resimler upload ediyordum internete, her ekle tuşuna bastıgımda maçta 3 saniyelik donmalar yaşanıyordu, bunu test etmiştim

Bilgi için teşekkürler mehmet Asıl efe ye sormak lazım o da yaşadımı benim yaşadığım sıkıntıları çünkü çoğu pozisyonda benim adam topu kontrol ederken ( lag sayesinde tepkiler ağırlaşıyor ) onun oyuncusu azrail gibi çöküp topu kapıyordu benden aynı şeyler pas ve şutlardada oluyordu , bu yüzden ben oynadığım oyundan hiç zevk almadım hatta elenebilirdim bile..

• @efebabila

Aynen Mehmet'in de söylediği gibi, ben de forumun sayfasını bazen maç yaparken refresh ettiğimde anlık laglere sebep olabiliyor. Maç sırasında Skype açıksa eğer lag mutlaka ondan kaynaklanmıştır. Bundan sonra maç sırasında açık tutmazsın dostum

@Fifaz

Abi lage rağmen başarılar. Finallerde başarılar diliyorum
  • Eywallah kerdeşim sanada başarılar
  • ozur dileyerek sizin cup konusun mesgul ediyoruz! bu lag olayi genelde tek taraflimi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

ozur dileyerek sizin cup konusun mesgul ediyoruz! bu lag olayi genelde tek taraflimi oluyor?

Emin olmamakla birlikte iki tarafta etkileniyor ama bağlantısı iyi olan taraf daha az etkileniyor diye düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

ozur dileyerek sizin cup konusun mesgul ediyoruz! bu lag olayi genelde tek taraflimi oluyor?

Tek taraflı olamaz kardeşim. Sonuçta öyle olsa zaman kayması yaşanır. Lag olunca çift taraflı oluyor
  • Young_ceaser 3 2 Ouz

Ouz 1 1 Young_caesar

Herkese başarılar..
  • 100k lık takımıma çok güveniodum ama yetmedi gücümüz sağlık olsun ilk defa gruplarda tkaıldık ucuz kadrolarla başarı sağlayamadım iki turnuvadır yenisine bakıcaz artık herkese başarılar
  • Çeyrek final ve sonraki turlar için ufak bi kritik yapalım o zaman:

DragMeToHell'in UT Cup 7'de ligi 30 maçlık bir maratonun ardından birinci tamamladığını düşünürsek en zor kurayı çektiğimi düşünüyorum. Bizim turu DragMeToHell evinde kazanıp, sahamda da beraberlik alarak geçer diye tahmin ediyorum.

Roxette - Fifaz eşleşmesi de güzel maçlara sahne olacaktır ama Roxette zor da olsa yarı finali görür.

Stream_Ouz'un DuanJuan'ı rahat geçip yarı finale moralli çıkacağına inanıyorum.

Aynı şekilde ruud_ da Giant5'i rahat geçecektir.

Gelelim yarı finallere:

ruud_ Stream_Ouz'u pek zorlanmadan eler diye tahmin ediyorum. Kadrosuna yeni kattığı çılgın transferi Messi'yle farklı galibiyetler alabilir. Roxette'in de DragMeToHell'i elemesiyle ruud_ Roxette finali izleriz muhtemelen.

Gruplarda iki maçı da kazanan Roxette rakibini küçümseyerek(?) maça rahat çıkacağı ve ruud tam bir turnuva takımı olduğu için en büyük şampiyonluk adayım ruud

Herkese başarılar.

• quote:

quote:

quote:

biz hep yapiyoruz aramizda veya baskalariyla oynarken sorun olmuyor internetler saglam ondan

sanmiyorum o kadar etki edecegini

• Benim şampiyonluk favorim Roxette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 27 Şubat 2012; 18:40:23 >
  • @Berkegs

Hocam yazdıkların çok ayıp çok kalbimi kırdın :)) İnşallah seni mahçup ederim üstün performans için oyuncularımla bir görüşme yaptım gol atarsak formalarını kaldırıp "Üzdün Bizi Berke Reyiz" yazılı atletlerle maymun dansı yapacaklar ;)

Şaka bir yana tabiki bozulmadım ve favori olmadığımıda biliyorum ama turu geçmeyi çok istiyorum sürekli oyuncu deniyorum kaç gündür, inşallah şans bizden yana olur, top bizi sever ve kazanırız.. Benim için olacağı gibi sizin içinde süpriz olur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berke tahminler güzel , olası yani Ama herşey sahada belli olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

@Berkegs

Hocam yazdıkların çok ayıp çok kalbimi kırdın :)) İnşallah seni mahçup ederim üstün performans için oyuncularımla bir görüşme yaptım gol atarsak formalarını kaldırıp "Üzdün Bizi Berke Reyiz" yazılı atletlerle maymun dansı yapacaklar ;)

Şaka bir yana tabiki bozulmadım ve favori olmadığımıda biliyorum ama turu geçmeyi çok istiyorum sürekli oyuncu deniyorum kaç gündür, inşallah şans bizden yana olur, top bizi sever ve kazanırız.. Benim için olacağı gibi sizin içinde süpriz olur :))

Kardeşim işin esprisi bunlar biliyorsun :) Sonuçta sen de gruptan ikinci olarak çıktın ve çeyrek finallerdesin. Herkesin şansı eşit artık

Umarım finalde karşılaşır, keyifli maçlar yaparız

• bu maçları en son ne zaman yapmamız lazım ? bu akşam evde olmayacağım da ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 28 Şubat 2012; 1:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

bu maçları en son ne zaman yapmamız lazım ? bu akşam evde olmayacağım da ..

Yarın akşama kadar bitirsek fena olmaz dostum. Ertesi gün yarı finallere başlayıp bu hafta içerisinde turnuvayı bitirmiş oluruz böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

bu maçları en son ne zaman yapmamız lazım ? bu akşam evde olmayacağım da ..

Yarın akşama kadar bitirsek fena olmaz dostum. Ertesi gün yarı finallere başlayıp bu hafta içerisinde turnuvayı bitirmiş oluruz böylece.

Tamam dostum yarın akşama bititirirz en geç. Hadi başarılar :)
  • Duanjuan 1 1 ouz

Ouz 3 2 duanjuan

Tur kesinlikle duanjuanin hakkiydi fakat sans benden yanaydi.Gercekten kendisini tebrik ediyorum tas gibi top oynadi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.