Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@efebabila hocam kusura bakmazsan bişey sorucam imzanda UT Cup 2 2.si yazıo sanırım ama o turnuvada 2. ben oldum keremle final oynamıştım hatta ben mi karıştırıorum sen mi =)

ben keremocanoyla final oynamistim sende oynamis olabilirsin de heralde ya senin cup 3 ya benim birimiz karistirdik cuplari cunku ben de keremle onadim finalde omsima da vardi o turnuvada o da 3. olmustu o da cup 2 diye hatirliyo sen karistirdin heralde

yok kardeş ben eminim sen istersen bi daha bak emin ol tarık abide 1. turnuva die hatırlıo senin 2.liği

valla olabilir duzeltiyim o zaman 1.cup 2.si diye

• Arkadaşlar gruplardaki son maçlar hakkında ufak bir bilgilendirme yapayım

A Grubu:

Birinci ve ikinci kesinleşti. Geriye coupe96 ile beerat'ın formalite maçları kaldı.

B Grubu:

Bütün maçlar tamamlandı. Birinci ve ikinci kesinleşti.

C Grubu:

Eğer Young_Caesar Stream_Ouz'u iki maçta da mağlup ederse gruptan Young_Caesar birinci, aynı puanda oldukları halde ikili averajda DragMeToHell'e karşı üstünlüğü bulunan Stream_Ouz ikinci çıkar.

Eğer Young_Caesar Stream Ouz'dan iki maçta 4 puan alırsa, aynı puanda oldukları halde ikili averajda DragMeToHell'in Young_Caesar'a karşı üstünlüğü olduğu için Stream_Ouz birinci, DragMeToHell ikinci çıkar.

D Grubu:

Kalan son maç efebabila - Fifaz mücadelesi.

efebabila'nın matematiksel olarak gruptan çıkma şansı bulunmuyor.

Fifaz'ın alacağı bir ya da iki puan ikinci olarak çıkmasını, 4 ya da 6 puan birinci olarak çıkmasını sağlar.

Eğer Fifaz iki maçta da mağlup olursa, haki1234 ile beraber 8 puanda kalır. haki1234 ile ikili averajları eşit olduğu için averaj üstünlüğü ile haki1234 gruptan ikincilikle çıkar.

Herkese başarılar

• Bizim maç sarktı efeyle , efe akşam galatasaray maçından sonra mutlak halletmeliyiz

Ya da bana müsait olabileceğin zamanları yaz anlaşalım maç saati için , bugün gündüz çalışıyorum ben mesela akşam 17:00 evde olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 26 Şubat 2012; 7:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Stream_Ouz - Young_Caesar ve Fifaz - efebabila maçları da bu gece oynanabilirse Knock-Out ağacımız şekillenmiş olur ve finallere yarın başlayabiliriz.

Son olarak coupe96 ve beerat'ın grup üçüncüsünü belirleyecek formalite maçı kaldı.

Herkese başarılar diliyorum

Dostum beerat sehir disindaydi,simdide ben sehir disindayim,onemi yok zaten ama isterse sonradan tamamlariz beeratla.
  • fifaz hocam çok fena GELİYORUM ! BU MAÇI ALICAM BAŞKA YOLU YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1120F74-6 -- 26 Şubat 2012; 9:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

fifaz hocam çok fena GELİYORUM ! BU MAÇI ALICAM BAŞKA YOLU YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

dragmetohell 2 - 1 alpsonmez

alpsonmez 2 - 1 dragmetohell

yukarda değişik yazmışım uykusuzluktan olmalı

hocam şaka mı yapıyorsun ? galiba uykususzluktan maçın kaç kaç bittiğini gormedin .
    senin boyle birsey yapıcagını hıc dusunmemıstım . eger bılmeyerek yaptıysan ozur dılerım ama bılkı cok sasırdım cunku cok saygılı bırısıne benzıyorsun

berkegs , maçlar aynen benim yazdıgım gibi bitti . ü

alpdonmez 2 - 1 dragmetohell

dragmetohell 2 - 2 alpdonmez
  • Ben asıl size inanamıyorum, acaba neden böyle birşey yapıyorsunuz?

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette-

kanıt fotoğrafı :

• hocam skorlar karışmış olabilir bazen bende karışıtırorum özellikle karşı tarafın yazmasını bekliorum ama aman dielim ya dragmetohell in paylaştığı bilgiye göre iki maçta 2-1 2-1 bitmiş sanırım ama dediim gibi başka maçlarla karışıoda olabilir hiç gerek yok böle stresler yaratmaya skorlar neyse yazılsın...
    @stream_ouz kardeşm ben evde diilim şimdi bana pm atarsan akşam eve geçtiimde bakarım ben daha önce online olamiicam inş akşam yada gece online olabilirsin?
    herkese başarılar diliorum bi bizim grup kalmış kimlern çıkacağı belli olmayan oda bugün belli olur inş
  • Evet beyler bazen böle seyler olabiliyor misal gecen ut cup 7de freak kardesimle oynamıs oldugumuz macta bna karsı 2mactada üstünlük saglayıp yendigi halde karıstırdı sanırsam ve bir macı bnm galip geldigimi yazmıstı foruma ve young_caesar arkadasımızın dedigi gibide herzaman karsı tarafın yazmasını bklerim bende genelde sonucları bkledigimde freak in hatasını uyarıp tam düzelticekken zaten karıstırdıgını anladı ve dogrusunu yazdı öle kapandı oyuzden herkez neyse oynadıgı macın skoru eksiksiz yazsın iş resim paylasmaya kadar gelmesin ama bnmde resimden gördügüm durum macların 2-1 1-2 bitmiş oldugu ve drag me kardesimin yazdıgı gibi olmasıdır Herkese Başarılar...
  • Ortalık karışmış Bence mutlaka bir yanlış anlaşılma var, ancak konunun her ne kadar bir hayl, dışında olsam da Drag Me To Hell'in paylaştıgı skor ortada, ve 2 - 1 gibi duruyor. Ama en iyisi etliye sütlüye karışmamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Ortalık karışmış Bence mutlaka bir yanlış anlaşılma var, ancak konunun her ne kadar bir hayl, dışında olsam da Drag Me To Hell'in paylaştıgı skor ortada, ve 2 - 1 gibi duruyor. Ama en iyisi etliye sütlüye karışmamak

kardesim yine yazdın yazıcagını aradan lafımı sölerim ama süperde kacarım diosun

• quote:

Ben asıl size inanamıyorum, acaba neden böyle birşey yapıyorsunuz?

kanıt fotoğrafı :

galiba bir yanlış anlaşılma oldu gerçekten ben skoru 2-2 diye gördüğüme yemin bile edebilirim ama yanlış görmüşüm heralde ya da rakının etkisi ( malum fenerbahce ) . gerçekten özür dilerim . hafızama s.... size yaşattığım bu rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim turnuvada başarılar .

• quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

Ben asıl size inanamıyorum, acaba neden böyle birşey yapıyorsunuz?

kanıt fotoğrafı :

galiba bir yanlış anlaşılma oldu gerçekten ben skoru 2-2 diye gördüğüme yemin bile edebilirim ama yanlış görmüşüm heralde ya da rakının etkisi ( malum fenerbahce ) . gerçekten özür dilerim . hafızama s.... size yaşattığım bu rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim turnuvada başarılar .

Önemli değil kardeş yemin etmene gerek yok dediğimiz gibi böle şeyler olabilir malum o fenerbahçenin vermiş olduğu kafa bozukluğu bendede vardı dün fakat önmli olan snn terbiyeni bozmayıp seviyeni bilmen snde bunu yerine getirdin sonuc olarak biz çoğul konuşmuşuz zaten dikkat ettysen young caesar kardeşimle bundan sonra yaşanmasın diye nekadar önüne gecebilirsek okadar az hata olur karısıklık olmaz snada başarılar kardesim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

quote:

Ortalık karışmış Bence mutlaka bir yanlış anlaşılma var, ancak konunun her ne kadar bir hayl, dışında olsam da Drag Me To Hell'in paylaştıgı skor ortada, ve 2 - 1 gibi duruyor. Ama en iyisi etliye sütlüye karışmamak

kardesim yine yazdın yazıcagını aradan lafımı sölerim ama süperde kacarım diosun

sabun gibi sıyrıldım aradan

İyi bari tatlıya baglandıı

• @DragMeToHell Ugur Dundar gibi adamsın, delillerle bastın forumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

quote:

sabun gibi sıyrıldım aradan

İyi bari tatlıya baglandıı

alemsin he yok be kardesim zaten tatlıya baglancak bi konu bile diil adamın kafası bozulmus fenerbahceye rakı iciomus karıstırmıs neyse ortalıgın karısma söz konusu olamazki zaten böle bi olaydan dogrusu elbet çıkar sonuc olarak ama önmli olan saygı ve sevgi cercevesinin sınırı aşmamak ipleri elden bırakmadan adam akıllı davranmak sonucta buranın en büyük kuralı bu kac yasında abilerimiz bile yeri gelio bişeyler paylasıo yeri gelio bizlerin seviyesine inio makara muhabbet fakat hersey o dedigim cercevede sncede öle değilmi ruud kardesim yanlısmı düşünüorum

• quote:

@DragMeToHell Ugur Dundar gibi adamsın, delillerle bastın forumu

• @alpdonmez, önemli değil, insanlık hâli karıştırılabilir, yanlış görülebilir.. Ben buraya resimde koymak istemezdim, lâkin siz ısrarcı olunca skor 2-2 diye bende koymak zorunda kaldım.

@ruud, öyle oldu vallahi

@Giant5, evet olabiliyor böyle.. Geçen turnuvadada olmuştu..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.