Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruud_

beraat dostum pm de attım, ne zaman musait olursun yaazarsan sevinirim.

dostum ben suan sehir dısındayım. ama arkadasın evinde fifa var bu akşam saat veremem ama girmeye çalışıcam denk gelirsek atarız uyar mı?
    olmadı yarın akşama kesin bitiririz.
    ama büyük ihtimal bu akşam giricem 10 dan 11 mden sonra yani işallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

yenisini alicaz sorun degil de cidden cok uzun zamandir kullaniyodum ilk ciktigi diyorum ya :/ ona uzuldum neyse 1.5-2 hafta yokum en az arkadasa veririm heralde o oynar

Peki Turnuvaya tamammi devammi?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuanJuan -- 23 Şubat 2012; 19:09:31 >
  • arkadas benim icin devam eder herhalde yarin konusalim
  • Berat, ben de okuldayım senden alacagım saate göre arkadaşımın odasına gidecegim. O yuzden gelince ya burdan yaz ya da önceden belirli bir saat söyle dostum. Ya da eve dönecegim dersen bekleyelim cuma akşam ben de evde olacagım cuma aksam cıkaralım maçları aradan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Berat, ben de okuldayım senden alacagım saate göre arkadaşımın odasına gidecegim. O yuzden gelince ya burdan yaz ya da önceden belirli bir saat söyle dostum. Ya da eve dönecegim dersen bekleyelim cuma akşam ben de evde olacagım cuma aksam cıkaralım maçları aradan..

Tamm bn 10.30 dan sonra online olabilirim uyarsa sanada atariz.
  • @sorterking

Dostum istediğin zaman online olabilirim
  • Bende yarın full antreman yapayım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@aldonmez psn den yazdım ama görmedin heralde gece 12 gibi online olurum eer müsait olursan yaparız ?

hocam ben bu gece açamayacağım yarın sana saat kaç uygun bende ona göre bir program yapayım kendime
  • tugra abi yarım saate giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

tugra abi yarım saate giriyorum

Ok kardeşim bende pc deyim zaten
  • Rexosts 2-1 Coupe ////. Coupe 1-7 Rexosts //// maclar icin sagol hocam,basarilar
  • ruud: 3 beraat: 1

beraat: 1 ruud: 2

Biizim grupta son iki maçlara girilirken, ilk iki şekillendi
  • Fifaz 2 - 2 Haki

Haki 3 - 3 Fifaz

Teşekkürler kardeşim inanılmaz keyifli maçlardı , yaklaşık 50 maçlık yenilmezlik serimi sürdürdüm bu sonuçlarla , fakat az kalsın bu ünvanı yitirecektim

Bilmiyorum o veya bu şekilde bundan önceki turnuvalarda hep zayıf kadrolarla oynamak zorunda kaldım hatta bir yarı final maçına bronze larla çıkmıştım sonuç hüsran olmuştu , bu sefer iddialıyım ve ideal kadrom var , herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Fifaz 2 - 2 Haki

Haki 3 - 3 Fifaz

Teşekkürler kardeşim inanılmaz keyifli maçlardı , yaklaşık 50 maçlık yenilmezlik serimi sürdürdüm bu sonuçlarla , fakat az kalsın bu ünvanı yitirecektim

Bilmiyorum o veya bu şekilde bundan önceki turnuvalarda hep zayıf kadrolarla oynamak zorunda kaldım hatta bir yarı final maçına bronze larla çıkmıştım sonuç hüsran olmuştu , bu sefer iddialıyım ve ideal kadrom var , herkese başarılar

çok zevkliydi gerçekten abi teknik bi orta sahaya karşı savaşcı bi orta saha kapıştı ingilizler oyunu agır oynuyor ama ispanya da buldugunu affetmiyor gerçekten ne zaman richards olsa cr7 hiç bişey yapamıyor herifin elini ayagını kilitliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@aldonmez psn den yazdım ama görmedin heralde gece 12 gibi online olurum eer müsait olursan yaparız ?

hocam ben bu gece açamayacağım yarın sana saat kaç uygun bende ona göre bir program yapayım kendime

gece uefa avrupa ligi maçlarından sonra online olurum 8de başlıo 9:45 te bitse diğer maçlarda 10u 5 geçe başlıo o arada yapamayız gece 12 gibi olurum online hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

quote:

yenisini alicaz sorun degil de cidden cok uzun zamandir kullaniyodum ilk ciktigi diyorum ya :/ ona uzuldum neyse 1.5-2 hafta yokum en az arkadasa veririm heralde o oynar

Peki Turnuvaya tamammi devammi :))

bir arkadasla konusucam ama devam edemiycem heralde ama ":))" isaretini anlayamadim ?
  • quote:

quote:

quote:

bir arkadasla konusucam ama devam edemiycem heralde ama ":))" isaretini anlayamadim ?

Gülücük kardeşim :s neyini anlayamadın ? Bir art niyet yok.. Devam deseydin artık maçı yapalım diyecektim.. Tamam deseydin 6 puanı ekleyip sorterking'le Berkegs'nin maç sonucunu bekleyecektim.. Anlatabildim umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler turnuva biraz yavaş işliyor sanki iki maç yaptık kaldık biraz daha hızlansakmı acaba :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gülücük kardeşim :s neyini anlayamadın ? Bir art niyet yok.. Devam deseydin artık maçı yapalım diyecektim.. Tamam deseydin 6 puanı ekleyip sorterking'le Berkegs'nin maç sonucunu bekleyecektim.. Anlatabildim umarım.

anlayamadigim sey neden guldugun ben burda kotu durumda iken

• ben suanda online ım girebilirsen yapalım maçları
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.