Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

DuanJuan 0 - 0 Sorterking
    Sorterking 0 - 1 DuanJuan

Gol: Luis Suarez

2 maçta tek bir gol olunca Suarez'i yazmış olman anlamlı olmuş

Gerçek hayatta kendisini hiç sevmesemde oyunda up Suarez'e karşı anlamsız bir sempati duyuyorum en zor anda çıkıp patlatıyor :) o yüzden yazdım hakkı yerde kalmasın ırkçı şerronun :))

Clichy'le birlikte takımın hiçbir şekilde değişmeyecek diğer ismi hastayım ikisinede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

DuanJuan 0 - 0 Sorterking
    Sorterking 0 - 1 DuanJuan

Gol: Luis Suarez

2 maçta tek bir gol olunca Suarez'i yazmış olman anlamlı olmuş

Gerçek hayatta kendisini hiç sevmesemde oyunda up Suarez'e karşı anlamsız bir sempati duyuyorum en zor anda çıkıp patlatıyor :) o yüzden yazdım hakkı yerde kalmasın ırkçı şerronun :))

Clichy'le birlikte takımın hiçbir şekilde değişmeyecek diğer ismi hastayım ikisinede :)

Clichy'le ban aman vernediki çok hızlı. Bakalım bende johson ve Clichy deneyeceğim çok sıkıntı yaşıyorum defansda acil önlem almam lazım..

• Rexosts 3-1 Beerat
    Beerat 0-4 Rexosts (maçları 1 saat önce oynadık skorlar böyleydi yalnış hatırlamıyorsam)

Herkese başarılar
  • ruud: 2 coupe: 1

coupe: 2 ruud: 2

90. dakikada zor kurtardım 1 puanı.. Ama hakem bir eyyam penaltısı çaldı ki dostlar, düşman başına

Tebrik ediyorum coupe'yi ikimizde yoldan gelip direk ps başına geçtik, çok kaliteli maçlar olmadı ama çekişmeliydiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

ruud: 2 coupe: 1

coupe: 2 ruud: 2

90. dakikada zor kurtardım 1 puanı.. Ama hakem bir eyyam penaltısı çaldı ki dostlar, düşman başına

Tebrik ediyorum coupe'yi ikimizde yoldan gelip direk ps başına geçtik, çok kaliteli maçlar olmadı ama çekişmeliydiler.

ya kardeşim bıraksana artık 90+7 de gol atıyosun utanmadan :)
    o diilde ilk maçta elim soğuk,mal gibi attım penaltıyı kaçırdım ona yanarım :) bu sefer kurtuldun elimden!

• arkadaşlar kolay gelsin. sanırım turnuvayı kaçırmışım (hoş katılım bedeli yoktu zaten). ben birşeyi merak ettim. herkes 20k coins ile katılıyor. 16 takım var yani havuzda toplanan para 320k coins yapıyor. ama ödüllerde dağıtılan (ilk 3'e) coins 305k yapıyor. bu durumda 15k coins arta kalıyor. bu miktar organizatör arkadaşın mı oluyor?
  • EA'ye vergiye gidiyorr 16K, 1k ise biz ekliyoruz (organizatörler) cebimizden.

320, yuzde 5 kesinitisi = 16k

Hoş geçen turnuvalarda 10'ar 20'şer K coin ekledigi de oldu organizasyon ekibinin ! Hatırladıgım kadarıyla Alpaslan Abi eklemişti CUP3'te, gecen turnuva ben ekledim. Turnuvaları sadece keyif alma, güzel paylaşımlar olması adına duzenliyoruz. Böyle bir şey üstünden kar etmek düşünülemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 21 Şubat 2012; 11:32:25 >
  • quote:

EA'ye vergiye gidiyorr 16K, 1k ise biz ekliyoruz (organizatörler) cebimizden.

Hoş geçen turnuvalarda 10'ar 20'şer K coin ekledigi de oldu organizasyon ekibinin ! Hatırladıgım kadarıyla Alpaslan Abi eklemişti CUP3'te, gecen turnuva ben ekledim. Turnuvaları sadece keyif alma, güzel paylaşımlar olması adına duzenliyoruz. Böyle bir şey üstünden kar etmek düşünülemez.

yok hocam yanlış anlama. merak ettim (bak bilmediğim birşey varmış öğrendim sayende). ben friends maçtan karşılıklı yapıyorsunuz.skorları tutuyorsunuz diye düşünmüştüm. enteresan bir durummuş. nasıl birşey hala anlamadım ama sağol açıklama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

quote:

EA'ye vergiye gidiyorr 16K, 1k ise biz ekliyoruz (organizatörler) cebimizden.

yok hocam yanlış anlama. merak ettim (bak bilmediğim birşey varmış öğrendim sayende). ben friends maçtan karşılıklı yapıyorsunuz.skorları tutuyorsunuz diye düşünmüştüm. enteresan bir durummuş. nasıl birşey hala anlamadım ama sağol açıklama için

Dostum zaten friendly yapıyoruz maçları. Ondan sonra skorları moderatör kimse o tutuyor.

Paraları kart satarak topluyoruz bir havuzda. Kart satarken de EA %5 kesinti yaptığı için 320k yerine 305k dağıtabiliyoruz.

• efe babila 2-6 haki1234
    haki1234 6-2 efe babila zevkli maçlardı teşekkürler
  • Evet beyler rakiplerime biraz gözdağı vereyim uzun uğraşlardan sonra dün gece İF David silva takıma katıldı , SİF Nani ' ninde varlığıyla siyah kartlar ikilendi..

Sırada İF Gerwinho var ama maalesef kuruş coins kalmadı , kiralama yoluna gideceğiz artık , dostlar sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 21 Şubat 2012; 17:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Evet beyler rakiplerime biraz gözdağı vereyim uzun uğraşlardan sonra dün gece İF David silva takıma katıldı , SİF Nani ' ninde varlığıyla siyah kartlar ikilendi..

Sırada İF Gerwinho var ama maalesef kuruş coins kalmadı , kiralama yoluna gideceğiz artık , dostlar sağolsun

Hayırlı olsun Tarık abi

• Eywallah kardeşim , teşekkür ederim.
  • masallah nerelerden nerelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

masallah nerelerden nerelere

Torres le gol attıkça seni anıyorum kardeşim
  • Bende sif nani peşindeyim şuan, up nani var ama siyahın tadı bir başka be abi, gerwinho var bende if, up d.silvayıdamı if yapsam? fiyat farkı kaç aralarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Bende sif nani peşindeyim şuan, up nani var ama siyahın tadı bir başka be abi, gerwinho var bende if, up d.silvayıdamı if yapsam? fiyat farkı kaç aralarında?

150k alabilirsen güzel ben dün gece özellikle takip ettim birini , üçüncü seferde 150k min 165k buy now yaptı düşe düşe , orada devreye girdim 104k + 87 silva verdim son 15 saniyede kabul etti

Siyah kartların çekiciliği başka ve zamanında 300k dan aşağı gitmiyordu İF D.Silva o da ayrı bir zevk

Sif Naniyide 130k civarına alabilirsin , takip ederek

• biz akşama soframıza ne koyacağımızı düşünüyoruz , futbolcuların agzı kokuyor açlıktan :) Siz para babalarının keyfi yerinde tabi, biz bi tansferden 10k kar yapınca böyle oluyoruz :)
  • 2 maç fiktsturu gelir mi bu gece
  • 1 gün ertelemenin ardından acaba turnuva sahibi lutfedip de oynadı mı ilk maçlarını ?

Hey gidi berke gs CEVAP VER !!!!! [Erman Toroglu gibiyim..]
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.