Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mavisakal1907 1-1 Giant 5
  • Giant5 1-1 mavisakal1907

Mavisakal1907 1-1 Giant5
  • B Grubu

a78b4c42 2-1 coupe0096

coupe0096 0- 3 a78b4c42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a78b4c42 -- 9 Mart 2012; 2:17:40 >
  • ugo1905 - Roxette 3 - 3

Roxette - ugo1905 0 - 6

Çok keyifli maçlardı. Şampiyona 6 tane atarak rakiplerime göz dağı verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

berknal rumuzlu arkadaşla maçımızı yapalım dedik maçın 30. dakilarına doğru bir taç atışı sırasında fark ettim vatandaşın CPU harici iki adamı taç atışı beklerken resmen çayda çıra oynuyor! guest ile oynadığına inanıyorum bu vatandaşın ve gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum daha ilk günden bu denli suistimal olacağını bilseydim açıkçası katılmazdım. ayıptır ayıp!

edit:

bu arada onu farkedince start a basıp tekrar pause yaptım arkadaş PS menudedir bana mesaj atıyordur diye bütün pause haklarımı bitirdim arkadaş hala PS menude bana mesaj yazıyordu ben top benim ayağımdaydı fakat adamı kalesine bir santim yaklaştırmadım taç çizgisi önünde bekliyordum pause hakkım olmadığı için... adamı hareket edince bir adamımla paslaştım ve golü attım vatandaş tutmuş bunu bahane ediyor beni konuşturdun gol attın diye kendi yaptığı pisliği görmüyor başkasına b.k atarak sıyrılacağını zannediyor. bumudur delikanlılık?

şimdide diyorki: beni tanıyan tanıyor bende senin training kart bastığını uydururum kim inanırsa diyor Allah'ım ya sabır çoluk çocukla muhatap oluyoruz.

bu tür konularda ne yapılacağına turnuvayı düzenleyen berkegs ve ruud_ en düzgün kararı verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

berknal rumuzlu arkadaşla maçımızı yapalım dedik maçın 30. dakilarına doğru bir taç atışı sırasında fark ettim vatandaşın CPU harici iki adamı taç atışı beklerken resmen çayda çıra oynuyor! guest ile oynadığına inanıyorum bu vatandaşın ve gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum daha ilk günden bu denli suistimal olacağını bilseydim açıkçası katılmazdım. ayıptır ayıp!

edit:

bu arada onu farkedince start a basıp tekrar pause yaptım arkadaş PS menudedir bana mesaj atıyordur diye bütün pause haklarımı bitirdim arkadaş hala PS menude bana mesaj yazıyordu ben top benim ayağımdaydı fakat adamı kalesine bir santim yaklaştırmadım taç çizgisi önünde bekliyordum pause hakkım olmadığı için... adamı hareket edince bir adamımla paslaştım ve golü attım vatandaş tutmuş bunu bahane ediyor beni konuşturdun gol attın diye kendi yaptığı pisliği görmüyor başkasına b.k atarak sıyrılacağını zannediyor. bumudur delikanlılık?

şimdide diyorki: beni tanıyan tanıyor bende senin training kart bastığını uydururum kim inanırsa diyor Allah'ım ya sabır çoluk çocukla muhatap oluyoruz.

bu tür konularda ne yapılacağına turnuvayı düzenleyen berkegs ve ruud_ en düzgün kararı verecektir

umarım hayırlı karar verilir ama o vatandaş:'' beni ruud'a sor'' dedi... zaten burada bi: ''acaba?'' oluştu kafamda.. merak ediyorum ruud arkadaşımız ''berknal'' rumuzlu arkadaşla 7 gün 24 saat berabermi herşeyinden haberimi olacak?

an itibari ile tahrik etmey devam ediyor vatandaş çırpınışlarmı bunlar yoksa farklı şeymi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 9 Mart 2012; 2:22:29 >

• @xaviesta Kardeş merak etme sen Mehmet ( ruud_ ) kardeşim sağlam çocuktur , kesinlikle doğru olan kararı verecektir. Az çok seni Anakonudan biliyorum , delikanlı doğru ve dürüst birisin , kafan rahat olsun , polimiğe girme sen o arkadaşla gereken yapılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

@xaviesta Kardeş merak etme sen Mehmet ( ruud_ ) kardeşim sağlam çocuktur , kesinlikle doğru olan kararı verecektir. Az çok seni Anakonudan biliyorum , delikanlı doğru ve dürüst birisin , kafan rahat olsun , polimiğe girme sen o arkadaşla gereken yapılacaktır

eyvallah hocam yok kimseden yana şüphem yok bu tarz turnuvaların adalet ve hak doğrultusunda düzenlendiğini biliyorum. fakat sabahtan beri pisliğini kapatmak için beni tahrik etti ve halada devam ediyor ! böyle insanlar nezaman buralara veda edecekler? merak ediyorum.. tekrar söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak değil amacım turnuvayı başlatan ve yöneten kişilere inancım sonsuzdur.

• gene mi tugra abinin gruptayım ya alın şu top cambazını başımdan ama.
    Tugra abi teşvik primimi veriyosun yoksa hakanı bana verin diye

• İşin kötüsü benim belalımda aynı grupta @efebabila , adam tam bombacı
  • Rexosts 2-0 Coupe //// Coupe 2-6 Rexosts. /// basarilar dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugo1905

ugo1905 - Roxette 3 - 3

Roxette - ugo1905 0 - 6

Çok keyifli maçlardı. Şampiyona 6 tane atarak rakiplerime göz dağı verdim

Vallahi takiminin adinin hakkini veriyorsun :) dumur oldum ilk mac hazirliksiz yakaladin bni , 2mac topladim ama hatalarim yedi bni :)
  • quote:

İşin kötüsü benim belalımda aynı grupta @efebabila , adam tam bombacı

abi biz hiç ayrılmıyoruz ki efe sen ben şeytan üçgeni .
    bu turnuva şansınız yok ama.
    mehmet 9 luk maçı hatırla bu göz dagı yeter sana beni yarı finalde ittigini hatırlayarak oyniyacam.

• son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.
    rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn
    herkese başarılar diliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.
    rica ediorum fair play ruhuyla ve sadece eğlenmek amaçlı yapıldığını unutmayalım turnuvalarn

hocam puan kaybını geçtim insanlık yok inkar etmeler ve bana '' onu söylersen bende olmayan birşey atarım ortaya '' bu tarz ucuz cümleler benim canımı sıkıyor. yani çamuru başkasına atarak nasıl sıyrılmayı düşünür insan yahu oyun bu.. bi onceki sayfada dediğim gibi taç atışı esnasında 6 - 7 saniye izledim vatandaşın takımındaki 2 adam resmen çayda çıra oynuyor taç beklenirken... üstüne üstlük inkar ediliyor ben ona ayar oluyorum

• quote:

quote:

son bi kaç turnuvadır bi stresli başlıo maçlar nie düzgün düzgün maçlar yapılamıo anlamadım benimde beeratla oynadıımız ikinci maçta ilk yarı sonunda inanılmaz lag vardı ben hiç keyif alamadım muhtemelen beerat kardeşimde alamamıştır ama bi çirkinlik olmuo normal oynuoruz ama yeni gelen arkadaşlar konuyu okumadan direk maçlara mı başlıolar ne yapıolar anlam veremedim ama mehmetle berke bu olaya bi el atsnlar arkadaş gerçekten madur durumda kaldıysa hükmen verilmeli zaten kuralda bu.

hocam puan kaybını geçtim insanlık yok inkar etmeler ve bana '' onu söylersen bende olmayan birşey atarım ortaya '' bu tarz ucuz cümleler benim canımı sıkıyor. yani çamuru başkasına atarak nasıl sıyrılmayı düşünür insan yahu oyun bu.. bi onceki sayfada dediğim gibi taç atışı esnasında 6 - 7 saniye izledim vatandaşın takımındaki 2 adam resmen çayda çıra oynuyor taç beklenirken... üstüne üstlük inkar ediliyor ben ona ayar oluyorum

neyse hocam turnuvayı düzenleyen iki arkadaşta artık tecrübeliler bi karar verirler merak etme sen

• quote:

quote:

quote:

neyse hocam turnuvayı düzenleyen iki arkadaşta artık tecrübeliler bi karar verirler merak etme sen

kendimi geçtim benden sonra o vatandaşla oynayacak arkadşlar mağdur olmasın o arkadaşların hakkı yenilecek çünkü haksızlığa gelemiyorum!

• MS401 3-2 urganas

urganas 1-1 MS401

arkadasa basarilar.
  • quote:

quote:

@xaviesta Kardeş merak etme sen Mehmet ( ruud_ ) kardeşim sağlam çocuktur , kesinlikle doğru olan kararı verecektir. Az çok seni Anakonudan biliyorum , delikanlı doğru ve dürüst birisin , kafan rahat olsun , polimiğe girme sen o arkadaşla gereken yapılacaktır

eyvallah hocam yok kimseden yana şüphem yok bu tarz turnuvaların adalet ve hak doğrultusunda düzenlendiğini biliyorum. fakat sabahtan beri pisliğini kapatmak için beni tahrik etti ve halada devam ediyor ! böyle insanlar nezaman buralara veda edecekler? merak ediyorum.. tekrar söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak değil amacım turnuvayı başlatan ve yöneten kişilere inancım sonsuzdur.

Ali kaptan için Kellemi koyarım ortaya o kadar güveniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

MS401 3-2 urganas

urganas 1-1 MS401

arkadasa basarilar.

Mehmetçim içeride kaybetmediğini görüyorum , dışardada tek farklı yenilgiler , valla tırstım Bol şanslar sana..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.