Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @dmelih
    @MS401

Beyler maçlarımız için yarın akşam 16:00 - 22:00 arasında müsait olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 8 Mart 2012; 19:44:14 >
  • babon ve berknal ekleyin psn'den müsait oldugunuzda yapalım maçlarımızı, coupe galiba sen ekliydin benim psn'mde yanlış hatırlamıyorsam, herkese başarılar
  • neyse sanırım millet bjk maçı moduna girdi bende daliyim bare maça maçtan sonrada klüp maçına girerim... olmadı yarın yaparız ilk hafta nın 3 maçını birden
  • bende maçlarım için avrupa maçlarından sonra yani gece 12:30 gibi online olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

arkadaslar yukarida yazdigim gibi biraz once,codershak nickli arkadasla mac yaptik turnuva hesapina,ben daha foruma bakmamistim,kuralar ve fikstur olayindan haberim yoktu,aceleye mac yaptik benim adima ve diyecemki;benim yedekteki bi oyuncuya onceden +training kartı basmistim ve sonradan fark ettim.boyle bir durumda ne gibi uygulama var?

Maçınız dostluk maçı olmuş. Resmi bir geçerliliği bulunmuyor. Training Card basman durumunda ise ilk seferinde hükmen mağlubiyet, tekrarında diskalifikasyon uygulanıyor.

Kurallarda bulabilirsin

yedeklerden bahsetmistim,sonucda gorunmuyor

Kimse sahtekarlık peşinde değil dostum. Keyif alıp aynı zamanda sıcak bir arkadaşlık ortamı kurmak için bu turnuvaları düzenliyoruz. Sen istiyorsan bas yedekteki adamlarına ama herhangi bir şüphe sonucunda bana şikayet geldiği takdirde hükmen mağlup olacağını da bil

Turnuvada başarılar diliyorum.
    berkegs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanyildiz -- 8 Mart 2012; 20:06:47 >

• Arkadaşlar ben dışarıdayım maçlara yarın akşam başlayabilirim umarım sıkıntı olmaz.

Yarın akşam tüm maçlarımı yapabilirim ama 6 maça 2 gün kısa değil mi sizce? Bir de ben fikstürü göremedim sadece puan durumu görünüyor bende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 8 Mart 2012; 20:23:35 >
  • Arkadaşlar bir karışıklık olmaması adına yazmak istedim,

Fikstürlerde belirtilen her maç içerde ve dışarda olmak üzere 2 maç üzerinden oynanacaktır.

Yani 08 - 09 fikstüründe toplam 6şar maç yapacagız. Muhtemelen maç trafiği dolayısı ile cumartesiye de sarkmalar olacaktır

Herkese bol gollü, saygı çerçevesi içinde geçen, bol keyif alacagımız ve başarılardan başarılara koşacağımız bir turnuva dilerim.
  • @Sorterking
    @canal
    @andres iniesta

Bjk macindan sonra maclarimizi yapabliriz beyler
  • Tamam maçdan hemen sonra yapalim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Tamam maçdan hemen sonra yapalim dostum

Sen beni ekledin mi? Bu arada gol sevinci yasaksa nasil gecicez o kismi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Tamam maçdan hemen sonra yapalim dostum

Sen beni ekledin mi? Bu arada gol sevinci yasaksa nasil gecicez o kismi

L1 + R1 ile geçiliyor, hocam bana karsi istedigin sevinci yap rahat oyna, faul yaparsan yap ben problem yaratmam

Ben oyundayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 8 Mart 2012; 20:49:48 >

• evet beyler maçlarımı 12 den sonra yapabilirim var mı yapicak olan müsait olan
  • Arkadaşlar şuandan itibaren online ım.. müsayit olanlar inv atabilir...
  • rkv 08 saat 23 gibi gelirim hocam uygun mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 8 Mart 2012; 22:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

@efebabila
    @dmelih
    @MS401

Beyler maçlarımız için yarın akşam 16:00 - 22:00 arasında müsait olacağım

cuma cumartesi ve pazar yokum pm attim ruud ve berkegs ye buraya da ilk defa yazmis bulunuyorum ama sonar hep koltugumun basindayim aniden bi karar alinarak yurtdisina cikmam gerekti pazartesinden itibaren devamm tekrar uzgun oldugumu belirtmekteyim
  • ONLINEIM SUAN MACLARINI YAPMAK ISTIYEN VAR MI PAZARTESI ACABILECEGIM BNIDAHA ONLINE OLAN VARSA YAPALIM MACLARI HEMEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1120F74-6 -- 8 Mart 2012; 22:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

rkv 08 saat 23 gibi gelirim hocam uygun mudur

Uygunum buralardayim ben onlineim psndede
  • rkv08 1 - 5 Andrés Iniesta

Andrés Iniesta 4 - 2 rkv08

Maçlar için tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 8 Mart 2012; 21:50:01 >
  • duanjuan
    ms401
    efebabila
    arkadaslar musaidim psn asindayim mac yapabiliriz
  • ŞUAN GRUBUMDAN MAÇ YAPMAK İSTEYENLER VARMI? MSJ ATABİLİRLER..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.