Seribaşları şuanki katılımcılara bakılırsa da senin dediğin gibi olacak abi ama 32'yi tamamlayamayacağız gibi duruyor
tamamlandı işte kardeşimmm
hadiiii gruplar belli olsunn sabırsızlanıyoruummm
bu arada hayır olsun bir rüya gördüm ve kadromla bunu paylaştımm
muhibbi: arkadaşlar rüyamda ruud_'la final oynuyorduk, bu bir işaret olabilir mi, ne dersiniz? La Liga Folklor Ekibi: aklımız karıştıı, ciddimisin patronn :D muhibbi: gerçekten diyorum çocuklar evett daha iyi hazırlanmalıyız, bu bir işarett :)) La Liga Folklor Ekibi: ahah patron bişey dicez, hatta o işaretide uygulamalı olarak gösterecez sana ama kızıpta 150-200 buy now'dan satarsın bizi diye çekiniyoruz, diyemiyoruz :)) muhibbi: tamam anladımm, antremana devammm, sululuk yookk. öttürürüm sizi, fitness, moral kartı yerine size ishal kartı basarım bütün sahada basacak yer bulamazsınız kızdırmayın beni
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
@ Fifaz
Seribaşları şuanki katılımcılara bakılırsa da senin dediğin gibi olacak abi ama 32'yi tamamlayamayacağız gibi duruyor
tamamlandı işte kardeşimmm
hadiiii gruplar belli olsunn sabırsızlanıyoruummm
bu arada hayır olsun bir rüya gördüm ve kadromla bunu paylaştımm
muhibbi: arkadaşlar rüyamda ruud_'la final oynuyorduk, bu bir işaret olabilir mi, ne dersiniz? La Liga Folklor Ekibi: aklımız karıştıı, ciddimisin patronn :D muhibbi: gerçekten diyorum çocuklar evett daha iyi hazırlanmalıyız, bu bir işarett :)) La Liga Folklor Ekibi: ahah patron bişey dicez, hatta o işaretide uygulamalı olarak gösterecez sana ama kızıpta 150-200 buy now'dan satarsın bizi diye çekiniyoruz, diyemiyoruz :)) muhibbi: tamam anladımm, antremana devammm, sululuk yookk. öttürürüm sizi, fitness, moral kartı yerine size ishal kartı basarım bütün sahada basacak yer bulamazsınız kızdırmayın beni
hahaa turnuva yaklaştıkca ortam daha bi şenleniyor güzel olacak güzelll
Ne zaman baslar beyler turnuva , takimlar tamam galiba
13 14 saattir bakamıyordum foruma, neler olmuş neler.. Anakonuda Iniesta x 2 şov yapan olmuş Ne kısmetli arkadaşmış
Neyse gelelim konumuza; Berke grup kuralarını çekmiş, ilk sayfada görebilirsiniz, fikstürü de bugun çekecekmiş, allahın izniyle bu akşam turnuvamıza başlıyoruz dostlarrrrr
A GRUBU BERKEGS STREAM_OUZ SORTERKİNG RKV08 VAN_HOIJDONK ADRES_INIESTA CANAL MUHİBBİ
vay vay vay vay benim grup süper yahu :) b grubuda çok renkli :)
en vahim maçlar D grubunda olacak kanaatindeyimm
not: 22:30'dan itibaren müsaitimm :) her gece cumartesi 20:00'den 04:00'e kadar pazar zaten müsait oluruz çoğumuz, ana menüde gördüğünüz an davet yollayabilirsiniz :))
en güzel grup bizim grupp
kuralar çekilmiş hayırlısı olsun.. bugün fikstür çekilirse akşam müsait saatlerde gruptaki arkadaşlarla paslaşıp maçlarımızı yapmay başlayalım derim bu arada ortaya bir öneri atmak istiyorum ( şahsi isteğimde aynı zamanda) maç esnasında kar veya yağmurlu ise hava yeniden başlaya bilmemiz mümkünmü? çünkü bu EA sayesinde Allah'ın gücüne gitmesin karı yağmuru sevmez oldum ( birde bu seneki soğuk havalarda önemli faktör tabii) şimdiden tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
kuralar çekilmiş hayırlısı olsun.. bugün fikstür çekilirse akşam müsait saatlerde gruptaki arkadaşlarla paslaşıp maçlarımızı yapmay başlayalım derim bu arada ortaya bir öneri atmak istiyorum ( şahsi isteğimde aynı zamanda) maç esnasında kar veya yağmurlu ise hava yeniden başlaya bilmemiz mümkünmü? çünkü bu EA sayesinde Allah'ın gücüne gitmesin karı yağmuru sevmez oldum ( birde bu seneki soğuk havalarda önemli faktör tabii) şimdiden tşk.
kabul görürse bende sevinebilirim bu olaya özellikle beyaz forma, beyaz top olunca artık maç sonucunu düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
kabul görürse bende sevinebilirim bu olaya özellikle beyaz forma, beyaz top olunca artık maç sonucunu düşünün
gözler pörçük pörçük oluyor nefret ediyorum yahu evet arkadaşlar toplu bi karar alalım bi tek ben ve muhibbi mi bu konudan rahatsızız? karlı ve yağmurlu hava gelirse maçlar yeniden başlasın diye fikir attık ortaya görüşler nelerdir?
Ben yağmur ve karlı havayı severim yani size katılamayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Ben yağmur ve karlı havayı severim yani size katılamayacağım
tmm dostum aynı gruptayız yağmur ve karlı hava gelirse oynuycağız yapcak bişi yok
kar konusuna katılıyorum, ama yağmur oyunun tuzu biberi keyif oluyor arada sırada denk gelince, hava karlıysa da forma değiştirilsin maç başlamadan
A grubu :
18:30 -->20:00 ve 22:00 --> 24:00 arasi müsait olcam
A grubunda müsait arkadaş varsa maçlarımızı yapabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Stream_Ouz
Oğuz fikstür koyucam kardeşim. Rastgele yapmıyoruz maçlarımızı.
Efe yine aynı gruptayız Skype yok bu sefer tamam mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
quote:
Orijinalden alıntı: Stream_Ouz
Oğuz fikstür koyucam kardeşim. Rastgele yapmıyoruz maçlarımızı.
Tamam kardesim gel bari su final macimizi yapalim :))
heyecanla fikstür beklenmektedir bakalım ilk UT turnuvam olacak nasıl bi derece olacak benim açımdan merak konusu
Beyler bugun bjk at. Maci disinda tum gun musaitim sayilir gece de oynarim. Kadroma bir adam takviye edicem onu tamamladigimda oynayabiliriz
Simdi mac yapmak isteyen varsa A grubu 1-2 mac yapabiliriz rkv89 psn
quote:
Orijinalden alıntı: rkv08
Simdi mac yapmak isteyen varsa A grubu 1-2 mac yapabiliriz rkv89 psn