Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

@ Fifaz

Seribaşları şuanki katılımcılara bakılırsa da senin dediğin gibi olacak abi ama 32'yi tamamlayamayacağız gibi duruyor

tamamlandı işte kardeşimmm

hadiiii gruplar belli olsunn sabırsızlanıyoruummm

bu arada hayır olsun bir rüya gördüm ve kadromla bunu paylaştımm

muhibbi: arkadaşlar rüyamda ruud_'la final oynuyorduk, bu bir işaret olabilir mi, ne dersiniz?
    La Liga Folklor Ekibi: aklımız karıştıı, ciddimisin patronn :D
    muhibbi: gerçekten diyorum çocuklar evett daha iyi hazırlanmalıyız, bu bir işarett :))
    La Liga Folklor Ekibi: ahah patron bişey dicez, hatta o işaretide uygulamalı olarak gösterecez sana ama kızıpta 150-200 buy now'dan satarsın bizi diye çekiniyoruz, diyemiyoruz :))
    muhibbi: tamam anladımm, antremana devammm, sululuk yookk. öttürürüm sizi, fitness, moral kartı yerine size ishal kartı basarım bütün sahada basacak yer bulamazsınız kızdırmayın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

@ Fifaz

Seribaşları şuanki katılımcılara bakılırsa da senin dediğin gibi olacak abi ama 32'yi tamamlayamayacağız gibi duruyor

tamamlandı işte kardeşimmm

hadiiii gruplar belli olsunn sabırsızlanıyoruummm

bu arada hayır olsun bir rüya gördüm ve kadromla bunu paylaştımm

muhibbi: arkadaşlar rüyamda ruud_'la final oynuyorduk, bu bir işaret olabilir mi, ne dersiniz?
    La Liga Folklor Ekibi: aklımız karıştıı, ciddimisin patronn :D
    muhibbi: gerçekten diyorum çocuklar evett daha iyi hazırlanmalıyız, bu bir işarett :))
    La Liga Folklor Ekibi: ahah patron bişey dicez, hatta o işaretide uygulamalı olarak gösterecez sana ama kızıpta 150-200 buy now'dan satarsın bizi diye çekiniyoruz, diyemiyoruz :))
    muhibbi: tamam anladımm, antremana devammm, sululuk yookk. öttürürüm sizi, fitness, moral kartı yerine size ishal kartı basarım bütün sahada basacak yer bulamazsınız kızdırmayın beni

hahaa turnuva yaklaştıkca ortam daha bi şenleniyor güzel olacak güzelll

• Ne zaman baslar beyler turnuva , takimlar tamam galiba
  • 13 14 saattir bakamıyordum foruma, neler olmuş neler.. Anakonuda Iniesta x 2 şov yapan olmuş Ne kısmetli arkadaşmış

Neyse gelelim konumuza; Berke grup kuralarını çekmiş, ilk sayfada görebilirsiniz, fikstürü de bugun çekecekmiş, allahın izniyle bu akşam turnuvamıza başlıyoruz dostlarrrrr
  • A GRUBU
    BERKEGS
    STREAM_OUZ
    SORTERKİNG
    RKV08
    VAN_HOIJDONK
    ADRES_INIESTA
    CANAL
    MUHİBBİ

vay vay vay vay benim grup süper yahu :) b grubuda çok renkli :)

en vahim maçlar D grubunda olacak kanaatindeyimm

not: 22:30'dan itibaren müsaitimm :) her gece
    cumartesi 20:00'den 04:00'e kadar pazar zaten müsait oluruz çoğumuz, ana menüde gördüğünüz an davet yollayabilirsiniz :))

en güzel grup bizim grupp

• kuralar çekilmiş hayırlısı olsun.. bugün fikstür çekilirse akşam müsait saatlerde gruptaki arkadaşlarla paslaşıp maçlarımızı yapmay başlayalım derim bu arada ortaya bir öneri atmak istiyorum ( şahsi isteğimde aynı zamanda) maç esnasında kar veya yağmurlu ise hava yeniden başlaya bilmemiz mümkünmü? çünkü bu EA sayesinde Allah'ın gücüne gitmesin karı yağmuru sevmez oldum ( birde bu seneki soğuk havalarda önemli faktör tabii) şimdiden tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

kuralar çekilmiş hayırlısı olsun.. bugün fikstür çekilirse akşam müsait saatlerde gruptaki arkadaşlarla paslaşıp maçlarımızı yapmay başlayalım derim bu arada ortaya bir öneri atmak istiyorum ( şahsi isteğimde aynı zamanda) maç esnasında kar veya yağmurlu ise hava yeniden başlaya bilmemiz mümkünmü? çünkü bu EA sayesinde Allah'ın gücüne gitmesin karı yağmuru sevmez oldum ( birde bu seneki soğuk havalarda önemli faktör tabii) şimdiden tşk.

kabul görürse bende sevinebilirim bu olaya özellikle beyaz forma, beyaz top olunca artık maç sonucunu düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

kuralar çekilmiş hayırlısı olsun.. bugün fikstür çekilirse akşam müsait saatlerde gruptaki arkadaşlarla paslaşıp maçlarımızı yapmay başlayalım derim bu arada ortaya bir öneri atmak istiyorum ( şahsi isteğimde aynı zamanda) maç esnasında kar veya yağmurlu ise hava yeniden başlaya bilmemiz mümkünmü? çünkü bu EA sayesinde Allah'ın gücüne gitmesin karı yağmuru sevmez oldum ( birde bu seneki soğuk havalarda önemli faktör tabii) şimdiden tşk.

kabul görürse bende sevinebilirim bu olaya özellikle beyaz forma, beyaz top olunca artık maç sonucunu düşünün

gözler pörçük pörçük oluyor nefret ediyorum yahu evet arkadaşlar toplu bi karar alalım bi tek ben ve muhibbi mi bu konudan rahatsızız? karlı ve yağmurlu hava gelirse maçlar yeniden başlasın diye fikir attık ortaya görüşler nelerdir?

• Ben yağmur ve karlı havayı severim yani size katılamayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Ben yağmur ve karlı havayı severim yani size katılamayacağım

tmm dostum aynı gruptayız yağmur ve karlı hava gelirse oynuycağız yapcak bişi yok
  • kar konusuna katılıyorum, ama yağmur oyunun tuzu biberi keyif oluyor arada sırada denk gelince, hava karlıysa da forma değiştirilsin maç başlamadan
  • A grubu :

18:30 -->20:00 ve 22:00 --> 24:00 arasi müsait olcam
  • A grubunda müsait arkadaş varsa maçlarımızı yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

A grubunda müsait arkadaş varsa maçlarımızı yapabiliriz

Oğuz fikstür koyucam kardeşim. Rastgele yapmıyoruz maçlarımızı.
  • Efe yine aynı gruptayız Skype yok bu sefer tamam mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

A grubunda müsait arkadaş varsa maçlarımızı yapabiliriz

Oğuz fikstür koyucam kardeşim. Rastgele yapmıyoruz maçlarımızı.

Tamam kardesim gel bari su final macimizi yapalim :))
  • heyecanla fikstür beklenmektedir bakalım ilk UT turnuvam olacak nasıl bi derece olacak benim açımdan merak konusu
  • Beyler bugun bjk at. Maci disinda tum gun musaitim sayilir gece de oynarim. Kadroma bir adam takviye edicem onu tamamladigimda oynayabiliriz
  • Simdi mac yapmak isteyen varsa A grubu 1-2 mac yapabiliriz rkv89 psn
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

Simdi mac yapmak isteyen varsa A grubu 1-2 mac yapabiliriz rkv89 psn

fikstür çekilmedi üstad
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.