Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berknal

kart alındı, bu akşam ilk maçları yapabilirsek çok iyi olur

Kartlarını almayan;

van_hoijdonk,
    Giant5,
    emirhansozer,
    canal ve
    MS401

bugün alırlarsa bu akşam kuraları çekip yarın maçlara başlayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 7 Mart 2012; 12:37:18 >
  • ovvv bir kişi eksilmiş ya :S nazarlık olsunn, son bir kişii bugün bulunur umarımm

genel anlamda oyuncuları bir gözden geçirdim, rakiplerin hepsi sapasağlam, arı gibiler her an sokabilirler,
    çok dikkatli olmalı gözlem ve tahminlerime göre burada ara ara arkadaşları masaya yatıracağımm, tanımayanlarında bilgisi olmuş olur :))

1. berkegs >> şimdi bu adamın enteresan bir top çevirişi var, dikkatli olmakta yetmeyebiliyor, en azından son oynadığım maçta kalesine zor gittim diyebilirim. titiz oynayıp, açığını yakalamak önemli olan, umarım kafası başka bi yerde olur ve maçları alırız :))
    2. ruud_ >> turnuvanın en tehlikelilerinden, seri başıymış, peehh, olay forvetlerinde bu adamın, sakatladım mı kıpırdayamaz o kadar ... hatta pepe'yi besliyorum varyaa tek amacı messi'yi sakatlamak, (pepe'm benim, saldır azgın portekiz kaplanım, bu sefer şu messi'nin iki elini birden iyice ez koççumm :D)
    3. DragMeToHell >> iyi oynayanlardan, bu adam kaleyi etle örseniz yine bir delik bulur oradan golünü atar, ne yapmak lazım, turnuvada karşılaşmamak lazım :D harbiden la karşısına sağlam biri çıksada yense bu beni bulmadan süper olur :D
    4. coupe96 >> ah be kardeşim, içimde bir uhdedir, bi maç yapamadık kardeşimle yaa :D bu sefer aynı gruba düşeriz umarımm, turnuvadaki en keyifli maçım olacağı kanaatindeyim :))
    5. van_hoijdonk >> vaay, trade master van_hoijdonk :)) umarım aynı gruba düşeriz, bana gol atmanın keyfini henüz yaşamamış ender insanlardansın :D
    6. haki1234 >> zor rakiplerden cidden, henüz haki'yi yenebilmem için nasıl bir yol izleyeceğimi bulabilmiş değilim. uykulu yakalamam lazım, tuşlara basacak dermanı yokken falan :D

Muhibbi ve La Liga Folklor Ekibi

• @Muhibbii

Abi yorumlar on numara olmuşlar yine Ama imzandaki hataya dikkat çekmek isterim. Sen UT CUP 7'de sondan ikinci oldun. Hatırlarsın ki celikalp sonuncu olmuştu o turnuvada

Hazır yeri gelmişken favorilerimi de söyliyim:

Roxette
    ruud_
    DragMeToHell
    Stream_Ouz

Gönüllerin şampiyonluğu için favorim ise;

Muhibbii
  • Abi yıkıyon gene ortalıgı benim cr7 li ispanya kupa maçlarına yetişmez gibi çok baba kadro kurdum if olmayan bi cr7 birde casillas kalıyordu
  • ahhaaa doru diyosunn :))

hemen düzeltiyorumm kademe kademedirr
  • Hocam oyun tarzındanmı kaynaklanır başka birşeyden mi anlamam ama bende oynayamıyorum bu tarz turnuvalarda. herhalde turnuva sonunculuğu için seninle kapışacaz gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

Abi yıkıyon gene ortalıgı benim cr7 li ispanya kupa maçlarına yetişmez gibi çok baba kadro kurdum if olmayan bi cr7 birde casillas kalıyordu

ya bıraksana abi sende bronz kadro olsun yine ezersin beni :D ben yavaş oynuyorum abi ağır ağır sindire sindire :D

konu kaynamasınnn :D son bir kişiii çık ortaya nerdesinnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

Hocam oyun tarzındanmı kaynaklanır başka birşeyden mi anlamam ama bende oynayamıyorum bu tarz turnuvalarda. herhalde turnuva sonunculuğu için seninle kapışacaz gibi duruyor

valla ilk turnuvada çok canım yandı :) farklı yenildiğim maçlarda, ama bu peşpeşe olunca, birde engel olamıyorsan artık :D sonra bünye alışıyo,
    yani nasıl anlatsam gol oluyoya, top sanki taca, kornere çıkmışcasına rahat gevşemiş ferah bir şekilde oluyosun. hele son cup 7'de hiç unutmuyorum o geceyi bu seri başları varya sıralanan heralde 3 mü 4 mü bir gecede oynadım peşpeşe ve lunaparkta ranger'a binmiş gibiydim, toplamda o gece 25-30 gol yemişimdir :D

bu arada bende yeni arkadaşlar gördükçe seviniyorum, içimden aha bunu yenerim belki la :D diyorum ama şu ana kadar bu mutluluğa erişemedim :D

cup 9'u bilememde mini-cup 9 benim abi kaptırmam

• @muhibbi imza süper olmuş ya =)
  • evett dostumm merakla cup 9 sonuçlarını bekliyorumm onuda hemen altına yazmayı planlıyorum
  • Ben bu kupada çok iddaalı değilim, fransız kadromla katılacağım haydi bakalım
  • kuralar çekilir heralde bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Ben bu kupada çok iddaalı değilim, fransız kadromla katılacağım haydi bakalım

sen benim kadroyu görsen abbiati kaptan çıkıo =) ama saolsun arkadaşlar yardım ellerini uzatıo bi kaç takviye yapıcaz artık
  • quote:

Valla yerler o fransızları kardeşim acı ama gerçek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Valla yerler o fransızları kardeşim acı ama gerçek..

Kadroyu kurmadım daha işte nakit olarak bekletiyorum, fiyatlarda oynama olacağını öngördüğüm için, turu atlarsam kurarım ama

• Coinsler yastık altı demek

Bari birkaç adama yatırım yap , değeri düşüyor durduğu yerde , 1m 250 lira , 285k 40 liraya satıldı dün , aman dikkat
  • Kartlarını almayan;

van_hoijdonk,
    Giant5,
    ve
    MS401

kartlarını alırlarsa berke kuraları çeker bu akşam.

berkegs ÇALIŞ !
  • Bir kişi eksik yahu dur bende kamçılıyım belki gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Coinsler yastık altı demek

Bari birkaç adama yatırım yap , değeri düşüyor durduğu yerde , 1m 250 lira , 285k 40 liraya satıldı dün , aman dikkat

285k ne kadar ucuza gitmiş, kim sattı ben alaydım keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Kartlarını almayan;

van_hoijdonk,
    Giant5,
    ve
    MS401

kartlarını alırlarsa berke kuraları çeker bu akşam.

berkegs ÇALIŞ !

mehmet berkegs kardese msj atmıstım fakat geri dönmedi bnm kart bilgilerim dogru olmayabilir yada süresi bitti sanırsam pm de verilen bilgiler çıkmıo oyuzdende alamadım kartımı ilgilenirseniz alıcam hemen kartımı sizi bkliorum;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.