Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rkv08

Simdi mac yapmak isteyen varsa A grubu 1-2 mac yapabiliriz rkv89 psn

kardeşim rastgele yapılmıo maçlar fikstür eklensin öle başlayın maçlarınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

Simdi mac yapmak isteyen varsa A grubu 1-2 mac yapabiliriz rkv89 psn

kardeşim rastgele yapılmıo maçlar fikstür eklensin öle başlayın maçlarınıza

Tamam o zaman ben rastgele yapiliyor saniyordum
  • Turnuva sistemini begendim gruplari ve ilk 4un cikmasi cok guzel olmus
  • biz codershack ile iki mac yaptik,fikstur ilemi olacakti?kabul ise sonuclari yazayim
  • Fikstür'ü bekleyin kupa maçları için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

biz codershack ile iki mac yaptik,fikstur ilemi olacakti?kabul ise sonuclari yazayim

kabul olmaz kardeşim fikstürü bekleyin bu zamana kadar hep böle oldu zaten
  • @young Caesar kardeşim biz yine aynı gruba düşmüşüz snnle bu 3.oluo, bölede gidicek heralde daha çok karşılaşıcaz sanırsam başarılar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

@young Caesar kardeşim biz yine aynı gruba düşmüşüz snnle bu 3.oluo, bölede gidicek heralde daha çok karşılaşıcaz sanırsam başarılar kardeşim

aynen kardeşim öle oldu, eskidende keremocano ile her turnuvada grupta üst turda eşleşioduk şimdide seninle
    sanada başarılar kardeşim
  • fikstürde durumlar nedir? çekildimi çekiliyormu çekilecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

fikstürde durumlar nedir? çekildimi çekiliyormu çekilecekmi?

Fikstürler açıklandı. İlk sayfadaki ikinci mesajda bulunan linklerden herkes fikstürlere ulaşabilir. Lütfen yazan uyarıları dikkatli okuyalım. Maçlarımızda kesinlikle Fair-Play çerçevesinden çıkmayalım.

Herkese başarılar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

fikstürde durumlar nedir? çekildimi çekiliyormu çekilecekmi?

Fikstürler açıklandı. İlk sayfadaki ikinci mesajda bulunan linklerden herkes fikstürlere ulaşabilir. Lütfen yazan uyarıları dikkatli okuyalım. Maçlarımızda kesinlikle Fair-Play çerçevesinden çıkmayalım.

Herkese başarılar diliyorum

eyvallah sağolasın üstad

• fikstüre nası bakıcaz basıorum ama deişik bişey çıkıo karşıma bi yardımcı ol berke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

fikstüre nası bakıcaz basıorum ama deişik bişey çıkıo karşıma bi yardımcı ol berke

Farkettim bir hata olduğunu. Hallediyorum 2 dakikaya.
  • arkadaslar yukarida yazdigim gibi biraz once,codershak nickli arkadasla mac yaptik turnuva hesapina,ben daha foruma bakmamistim,kuralar ve fikstur olayindan haberim yoktu,aceleye mac yaptik benim adima ve diyecemki;benim yedekteki bi oyuncuya onceden +training kartı basmistim ve sonradan fark ettim.boyle bir durumda ne gibi uygulama var?
  • 8 - 9 Mart Fikstürleri:

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234

• quote:

arkadaslar yukarida yazdigim gibi biraz once,codershak nickli arkadasla mac yaptik turnuva hesapina,ben daha foruma bakmamistim,kuralar ve fikstur olayindan haberim yoktu,aceleye mac yaptik benim adima ve diyecemki;benim yedekteki bi oyuncuya onceden +training kartı basmistim ve sonradan fark ettim.boyle bir durumda ne gibi uygulama var?

Maçınız dostluk maçı olmuş. Resmi bir geçerliliği bulunmuyor. Training Card basman durumunda ise ilk seferinde hükmen mağlubiyet, tekrarında diskalifikasyon uygulanıyor.

Kurallarda bulabilirsin
  • 8 - 9 Mart Fikstürleri:

• quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

arkadaslar yukarida yazdigim gibi biraz once,codershak nickli arkadasla mac yaptik turnuva hesapina,ben daha foruma bakmamistim,kuralar ve fikstur olayindan haberim yoktu,aceleye mac yaptik benim adima ve diyecemki;benim yedekteki bi oyuncuya onceden +training kartı basmistim ve sonradan fark ettim.boyle bir durumda ne gibi uygulama var?

Maçınız dostluk maçı olmuş. Resmi bir geçerliliği bulunmuyor. Training Card basman durumunda ise ilk seferinde hükmen mağlubiyet, tekrarında diskalifikasyon uygulanıyor.

Kurallarda bulabilirsin

yedeklerden bahsetmistim,sonucda gorunmuyor

• ugo1905 - berknal - babon

rumuzlu arkadaşlar ilk 3 fikstür maçlarımızı yapmak isterseniz psndeyim

edit:

berknal bende ekli zaten şimdi ilk maçımız için teklif yaptım ona... diğer iki arkadaşıda ekledim PSN den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 8 Mart 2012; 19:44:28 >
  • Benim ilk maclarim canal ile, bugun musaitse oynayabiliriz bjk macidnan sonra
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.