Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efebabila

codershack 3-1 efebabila

efebabila 5-1 codershack

basarilar kardesim ama 301 yenildigim macta yaptigin sus isreti gercekten marelimi bozdu belirtmek istedim yakistiramadim sana

boşver kardeşim arkadaşı tanımam hiç ama sen de diğer maçta skorla sus işareti yapmışssın

konusu gelmişken; ben hiç gol sevinci yapmadım ama gol sevinçlerinin ortak bir kararla uygulanması taraftarıyım, gol attıktan sonra evde sevinemiyorum bile hemen geçmekle uğarştığım için

bence tuzu biberi 5 10 saniye sürüyor zaten, bir sonraki turnuva uygulanabilir çok itiraz olmazas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berknal -- 12 Mart 2012; 17:50:06 >

• şuan ki güncel durumumm;

van_hoijdonk'la bağlantı problemim var, bu akşam tekrar deneyeceğim, (bir arkadaşımın ps3'ünden giriş yaparak)

onun dışında kalan maçlarım (yeni fikstür'de);

canal
    sorterking

bundan sonrada bize mini cup görünür sanırımm yuppii

yalnız birşey dikkatimi çektii

ruud - giant5 ve efebabila siz iyiydiniz abi tabloda sizi sararmış görüyorumm

lütfen kalan maçlarınızda kendinizi toparlayınız ve bizim mini cup'tan uzaklaşınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 12 Mart 2012; 17:51:29 >

• Gol sevinci yapılması kesinlikle söz konusu değil. Eğer codershack efebabila maçında taraflardan biri gol sevinci sebebi ile şikayetçi ise gereği yapılacaktır.
  • a78b4c42 3 - 4 DragMeToHell

DragMeToHell 3 - 1 a78b4c42

herkese başarılar
  • gol yediğimizde neden sevinç yok

olsa tam benlik olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

gol yediğimizde neden sevinç yok

olsa tam benlik olurdu

Fostum kaç gibi deneriz? 11 uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

gol yediğimizde neden sevinç yok

olsa tam benlik olurdu

Fostum kaç gibi deneriz? 11 uygun mudur?

22:00'de evde olurum dedi arkadaş, ona gidince forumdan yazarım sana dostum

bu akşam hallederiz diye umuyorum :)

• alpdonmez ve giant5 ile maçlarım kaldı onlarıda yaparsam tmm olucak =)
  • Akşam musaitim arkadaslar maclarimi tamamlayabilirim 10'dan itibaren 1'e kadar musaitim
  • quote:

şuan ki güncel durumumm;

van_hoijdonk'la bağlantı problemim var, bu akşam tekrar deneyeceğim, (bir arkadaşımın ps3'ünden giriş yaparak)

onun dışında kalan maçlarım (yeni fikstür'de);

canal
    sorterking

bundan sonrada bize mini cup görünür sanırımm yuppii

yalnız birşey dikkatimi çektii

ruud - giant5 ve efebabila siz iyiydiniz abi tabloda sizi sararmış görüyorumm

lütfen kalan maçlarınızda kendinizi toparlayınız ve bizim mini cup'tan uzaklaşınız

Kardeşim valla bnm sagım solum belli olmuo ya 3 yiorum 3 atıorum 2 yiorum 4 atıorum ama çıkıcaz inş gruptan bizim grupta işler biraz karışık heran herşey olabilir ama söz snn mini cup'tan uzak durmaya çalışcam

• beyler akşam maçlarımı tamamlayabilirim 11den sonra falan
  • @babon

Dostum iki gündür sesin soluğun çıkmıyor. Görürsen bana PM at mutlaka da bugün maçlarımızı halledelim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

beyler akşam maçlarımı tamamlayabilirim 11den sonra falan

Tamam dostum 11'den itibaren seni bekliyor olacağım..

Diğer rakibim kimdi.. Göremiyorumda..
  • Linki yazip google'da bile arattim ama hicbirsekilde fiksturun ve puan durumunun buyuk halini goremiyorum haliyle kacinci oldugumu bile bilmiyorum.. Biri yardimci olursa memnun olurum.. Resmi telefondan gorebilecegim sekilde koyarsaniz yada baska bir sunucuyla koyarsaniz harika olur.. Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Linki yazip google'da bile arattim ama hicbirsekilde fiksturun ve puan durumunun buyuk halini goremiyorum haliyle kacinci oldugumu bile bilmiyorum.. Biri yardimci olursa memnun olurum.. Resmi telefondan gorebilecegim sekilde koyarsaniz yada baska bir sunucuyla koyarsaniz harika olur.. Tesekkurler..

Dostum , ikinci sıradasın benim ardımdan tabiiki..

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 12 Mart 2012; 21:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

beyler akşam maçlarımı tamamlayabilirim 11den sonra falan

sanmiyorum ama girebilirim 1 mac bugun yapariz olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugo1905

@babon

Dostum iki gündür sesin soluğun çıkmıyor. Görürsen bana PM at mutlaka da bugün maçlarımızı halledelim artık.

hocam sana dün pm atmıştım akşama kadar ps3 başındayım diyerek şimdide ps3 başındayım müsaitsen gel yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

codershack 3-1 efebabila

efebabila 5-1 codershack

basarilar kardesim ama 301 yenildigim macta yaptigin sus isreti gercekten marelimi bozdu belirtmek istedim yakistiramadim sana

boşver kardeşim arkadaşı tanımam hiç ama sen de diğer maçta skorla sus işareti yapmışssın

konusu gelmişken; ben hiç gol sevinci yapmadım ama gol sevinçlerinin ortak bir kararla uygulanması taraftarıyım, gol attıktan sonra evde sevinemiyorum bile hemen geçmekle uğarştığım için

bence tuzu biberi 5 10 saniye sürüyor zaten, bir sonraki turnuva uygulanabilir çok itiraz olmazas

ben hep R1 L1 le geciyorum hic sus isareti yapmadim zaten uzerinde durmak istemiyourm sadece belirtmek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Gol sevinci yapılması kesinlikle söz konusu değil. Eğer codershack efebabila maçında taraflardan biri gol sevinci sebebi ile şikayetçi ise gereği yapılacaktır.

bana sus isareti yati macin skoruylada kaldiramadim ve morelim bozuldu acikcasi bu mesaji berkegs sus isareti yapildiysa gerekilen yapilsin mesajindan sonra gorup yolladim yapilambiliyosa o macta 1-0ondeydim 2-1one gecti ve yemin ederim sus isareti yapti sinirden oynayamadim mac tekrari istiyorum acikcasi ama eger berkegs kardesim cok ugrastirma beni dersen sonucta bu da eglence amacli bi turnuva susarim ama bunu bilinki o sus isareti cok morel bozuyo heleki boylesiye onemli turnuva maclarinda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1120F74-6 -- 12 Mart 2012; 22:54:03 >
  • @berkegs kardesim acaba yeni puan tablolari uygulanick mi hic hberim yok bi ara yaparsaniz iyi olur durumum kritik cunku grupta
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.