Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

codershack 3-1 efebabila

efebabila 5-1 codershack

basarilar kardesim ama 301 yenildigim macta yaptigin sus isreti gercekten marelimi bozdu belirtmek istedim yakistiramadim sana

boşver kardeşim arkadaşı tanımam hiç ama sen de diğer maçta skorla sus işareti yapmışssın

konusu gelmişken; ben hiç gol sevinci yapmadım ama gol sevinçlerinin ortak bir kararla uygulanması taraftarıyım, gol attıktan sonra evde sevinemiyorum bile hemen geçmekle uğarştığım için

bence tuzu biberi 5 10 saniye sürüyor zaten, bir sonraki turnuva uygulanabilir çok itiraz olmazas

evet 5-10 saniye suruyor ama bence her sey yapilmali sus ve kulak isareti yapilmamali cok sinir bozuyor acikcasi:D bidahaki turnuvalarda bencede uyglanabilir kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

codershack 3-1 efebabila

efebabila 5-1 codershack

basarilar kardesim ama 301 yenildigim macta yaptigin sus isreti gercekten marelimi bozdu belirtmek istedim yakistiramadim sana

boşver kardeşim arkadaşı tanımam hiç ama sen de diğer maçta skorla sus işareti yapmışssın

konusu gelmişken; ben hiç gol sevinci yapmadım ama gol sevinçlerinin ortak bir kararla uygulanması taraftarıyım, gol attıktan sonra evde sevinemiyorum bile hemen geçmekle uğarştığım için

bence tuzu biberi 5 10 saniye sürüyor zaten, bir sonraki turnuva uygulanabilir çok itiraz olmazas

evet 5-10 saniye suruyor ama bence her sey yapilmali sus ve kulak isareti yapilmamali cok sinir bozuyor acikcasi:D bidahaki turnuvalarda bencede uyglanabilir kardesim

• quote:

@berkegs kardesim acaba yeni puan tablolari uygulanick mi hic hberim yok bi ara yaparsaniz iyi olur durumum kritik cunku grupta

Kardeşim güncel puan tablosunu birinci sayfada bulabilirsin. En fazla bir iki maç eksiktir orada. Onları da muhtemelen bu gece günceller, yarın öğlen saatlerine kadar koymuş olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

beyler akşam maçlarımı tamamlayabilirim 11den sonra falan

arkadas psn arkadaslik istegi gonderdim dun,gelmedi galiba simdi tekrar gonderiyorum olmazsa sen beni ekle
    psn;urganas
  • Efebabila 0 - 4 DuanJuan

Bu maçta 57. Dakikada anlamsız bir şekilde koptum ve maçı 0-4 olarak bitirme kararı aldık..

DuanJuan 2 - 3 Efebabila

Bu maçtada 57. Dakikada anlamsızca koptum ve 32 dakika daha oynadık.. Joe Hart sağolsun iyi kurtarışlar yaptı ve gol bulamadım.. İlk maçın ardından düşünmediğim bir mağlubiyet aldım..

Anlayışından ötürü Efebabila'ya teşekkürler..
  • CoderShack ve dmelih arkadaslar ps3 basindayim maclar icin musaidim.
  • şimdi giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Linki yazip google'da bile arattim ama hicbirsekilde fiksturun ve puan durumunun buyuk halini goremiyorum haliyle kacinci oldugumu bile bilmiyorum.. Biri yardimci olursa memnun olurum.. Resmi telefondan gorebilecegim sekilde koyarsaniz yada baska bir sunucuyla koyarsaniz harika olur.. Tesekkurler..

Dostum , ikinci sıradasın benim ardımdan tabiiki..

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234

Hocam çok sağolasın sonunda görebildim :)) Vallaha bu turnuva iddalıyım bir maç daha kazandım önümdeki iki maçıda alırsam sen benim ardımdan ikinci sıraya geçeceksin :))

Takım hırslı iddalı.. Geçen soyunma odasının önünden geçiyordum ve bizim çocukların konuşmalarına kulak misafiri oldum..

Cech: şşt sarışın
    Torres: banamı dedin kasklı
    Cech: yok Toure'ye dedim.. Te Allahım yaa..
    Torres: ehue ehue ehue hayırdır bro
    Cech: ya bu Fifaz denen adamın kalecisi Hart'mış
    Torres: Evet kask.. Hayırdır..
    Cech: ya sarı p.piye gıcık oluyorum şunu hartlatın biraz diyorum
    T: AUUUVV kask doğru konuş ama madem rica ediyosun elimizden geleni ardımıza koymayız ;)

Fifaz hocam kork bizden :))

• İngiliz hayvanımı senin maçlar için besliyorum şu an ( Rooney ) , İpini salıcam maçlarda kudurmuş bir şekilde saldıracak..

Hakikaten bu adam gibisi yok oyunda , top rakipteyken yaptığı pres , kaptığı toplar ve hiç hesapta yokken çektiği uzaktan şutlar , goller gerçekten ürkütücü..
  • Hadi bitirin artik
  • Mubihhi nerelerdesin? Saat 9'dan bu yana psn açık ama gelmedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

İngiliz hayvanımı senin maçlar için besliyorum şu an ( Rooney ) , İpini salıcam maçlarda kudurmuş bir şekilde saldıracak..

Hakikaten bu adam gibisi yok oyunda , top rakipteyken yaptığı pres , kaptığı toplar ve hiç hesapta yokken çektiği uzaktan şutlar , goller gerçekten ürkütücü..

-Kasklı
    -Strong tackle bacary sagna
    -Beyni olmayan D. Luiz
    -Karanlık Surat Toure
    -Melez prens Clichy
    -Zenci Yaya
    -Alnı ensesine kadar açık olan kardeşimiz Gervinho
    -Galli katil Bale
    -Cezayir asıllı fransız Neyzzri
    -Al yanaklı Wayne
    -Altın Bidon Torres

Hepsini özel gazlıyorum hocam :))

Güzel bol gollu maçlar olsun iyi olan kazansın :))

• Sagna ve Gerwinho ' nun olduğu kanadı şimdiden gözüme kestirdim..

Bol şanslar
  • dmelih 5 - 2 bordo33

bordo33 1 - 2 dmelih

dmelih 3 - 2 DuanJuan

Duanjuan 1 - 6 dmelih

Beyler ikinizle de maçlar keyifliydi, keşke gereksiz takılmaları da yaşamasaydık. Ellerinize sağlık
  • Delirdim ya delirdim melih iki macida kazandi ikinci mac 5-0 falandi hic hatirlamiyorum skoru hatirladigim tek sey ilk macta attigi ilk gol! Ondan sonra koptum insallah ust turda eşleşiriz. Bir oyun icin bu kadar sinirlenecegimi hic dusunmezdim topun ondeki adama carptigi nerde gorulmus resmen kaleci oyuncuya topu verdi ve hakemde cit yok ve gol gecerli.. Neyse bunlar bahane olamaz delirdim ya delirdim bu nasil bir bug abicim kaleci degaj dikerken topu rakibe verirmi ya! Kalecinin dokunulmazligini unutan fifanin onunde saygiyla egiliyorum......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

dmelih 5 - 2 bordo33

bordo33 1 - 2 dmelih

dmelih 3 - 2 DuanJuan

Duanjuan 1 - 6 dmelih

Beyler ikinizle de maçlar keyifliydi, keşke gereksiz takılmaları da yaşamasaydık. Ellerinize sağlık

Basarilar
  • dmelih 5 - 2 bordo33

bordo33 1 - 2 dmelih
  • Mubihhi bu saate kadar psndeydim gelmedin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Mubihhi nerelerdesin? Saat 9'dan bu yana psn açık ama gelmedin.

kardeşimm dün akşam çok saçma sapan şeyler oldu, kusura bakma seni beklettiğim için gerçekten çok üzgünüm.

bu akşam iş çıkışı direk arkadaşa geçicem, ben online olunca sana haber veririm forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Delirdim ya delirdim melih iki macida kazandi ikinci mac 5-0 falandi hic hatirlamiyorum skoru hatirladigim tek sey ilk macta attigi ilk gol! Ondan sonra koptum insallah ust turda eşleşiriz. Bir oyun icin bu kadar sinirlenecegimi hic dusunmezdim topun ondeki adama carptigi nerde gorulmus resmen kaleci oyuncuya topu verdi ve hakemde cit yok ve gol gecerli.. Neyse bunlar bahane olamaz delirdim ya delirdim bu nasil bir bug abicim kaleci degaj dikerken topu rakibe verirmi ya! Kalecinin dokunulmazligini unutan fifanin onunde saygiyla egiliyorum......

DMelih sağlam oyuncu dikkat etmeliydin bence ki grupta tek yenilgimi ondan aldım , neyse sonuçta üçümüzde playoff ları garantiledik gibi bakalım dördüncü kim olacak..

Benim favorim Hakan , kadrosunu düzeltmezse sıkıntı yaşayabilir ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 13 Mart 2012; 10:01:54 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.