Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

efebabila 4-1 calbantolga

guzel maclaardi kardesim ilk hafife aldim ama alinacak biri deilmisin pisman oldum turnuvada bol sans..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

calbantolga 3-2 efebabila

efebabila 4-1 calbantolga

guzel maclaardi kardesim ilk hafife aldim ama alinacak biri deilmisin pisman oldum turnuvada bol sans..

tebrik ederim ben de sana da bol sans
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

giant 5 ve ruud , beyler bu akşam ben online ım musait iseniz bitirelim şu maçları

Abi girmeye calısacagım ama cok buyuk ihtimalle giremem ben bu aksam :(
  • mehmet ve mavisakal hocam ben gece 12 gibi online olucam müsait olursanız yapalım olmadı bi saat söleyin yarına o zaman yapalım
  • efebabila hocam yarın 4 gibi online olurum yaparız maçlarımızı bordo 33 gece online olursan yaparız yada yarın gece yapalım senlede ne zaman müsaitsin
  • Arkadaşlar şu andan itibaren online im müsait olanlar atsın hemn unv. :))
  • Sanirim bir macim Fifazla ama diger macim kiminle goremiyorum.. Ayrica guncel puan durumunuda goremiyorum :( Berke sunlari komple imageden koysanda herkes rahatlikla gorse harika olur.. 3 dakikalik bir islem..

Resim Upload,
    İmage upload vs yazarsan gorebilirsin ordan koy ve link ver hocam ne olur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavisakal 0 - 0 beerat
    beerat 1- 5 mavisakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Sanirim bir macim Fifazla ama diger macim kiminle goremiyorum.. Ayrica guncel puan durumunuda goremiyorum :( Berke sunlari komple imageden koysanda herkes rahatlikla gorse harika olur.. 3 dakikalik bir islem..

Resim Upload,
    İmage upload vs yazarsan gorebilirsin ordan koy ve link ver hocam ne olur :))

Aynen dostum ya telefondan gorsek cok rahat olacak :(
  • alpdonmez 1 - 0 ruud

ruud 1 - 2 alpdonmez

mehmetçim ne kadar laf etsen az . maç nasıl oynanmadan kazanılır onu gördük. 2 maçta senin hakkındı .
  • quote:

alpdonmez 1 - 0 ruud

ruud 1 - 2 alpdonmez

mehmetçim ne kadar laf etsen az . maç nasıl oynanmadan kazanılır onu gördük. 2 maçta senin hakkındı .

Aziz Başkan çıkmadığı halde formun düşük değil alpdonmez hayırdır
  • Ruud_ bunalımda bence , anasayfada boşlukta olduğunu yazmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

alpdonmez 1 - 0 ruud

ruud 1 - 2 alpdonmez

Aziz Başkan çıkmadığı halde formun düşük değil alpdonmez hayırdır

hocam sen öyle zannet grubun sonuncusuna maç satıyor hakemler aziz başkan içerde diye

alpdonmez 0 - 1 beraat

beraat 3 -2 alpdonmez

hayatımda bu kadar kötü oynadıgımı hatırlamıyorum . vurdugum hiçbir top gol olmadı . ayrıca beraat kardeşim sana acilen internetini değiştirmeni öneriyorum . böyle lagli maç gormedi tam kaleciyle karşı karsıyayım bi bakıyorum oyun donmuş loading oluyor . kısaca b.k gibi oynadım

• berat kardeşim psn ekledim beerat ise psn in bizde bir maç yapalım dicem ama lag falan diyorlar tırstım şimdi :)
  • Ruud: 0 Young_Caesar: 5
    Young_Caesar :1 Ruud: 1
    valla mehmete bi haller olmuş formu yerlerde ama ikinci maç silver kadrosuyla baya bi zorladı o maç çok keyifliydi başarılar diliorum onada
  • ısınma maçı yapacak olan varsa yapalım
  • Cumleten İyi Akşamlar Beyler.

Bu akşam bir mucize olmaz ise turnuvanın üst bölümüne veda ettim ve mini-playoff için çarpışaacagım artık. Mini-playoff'da da Silver kadromla mücadele edecegim, çoğu şeye çok sinirli ve tiltim.

Bu aksamki maçlarıma gelince;

alpdonmez: 1 ruud_: 0

ruud: 1 alpdonmez: 2

bu maçlar hakkında bir şey demek istemiyorum, çok çok sinirlendim bu iki maçın sonunda masaya defalarca yumruk attım cinnet geçiriyorum zannettim Şaka bir yana alp'i tebrik ediyorum.

ruud_: 0 young_Caesar: 5

young_caesar: 1 ruud_: 1
    Güzel maçlardı, dostumu tebrik ediyorum eze eze aldı ilk maçı.. İkinci maçtada silverlar 1 puan sökebildi ancak :)

Son olarak da

ruud_: 8 beraat: 0

beraat: 1 ruud_: 3
    Silverlar iyi iş çıkardılar, aslanları da berat'ı tebrik ederim.

Benim maçlarım bitti, artık play-offları (mini) bekliyorum.

Hayırlı Akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 14 Mart 2012; 1:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Ruud_ bunalımda bence , anasayfada boşlukta olduğunu yazmış..

Uç uca ekliyo sigaraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

efebabila hocam yarın 4 gibi online olurum yaparız maçlarımızı bordo 33 gece online olursan yaparız yada yarın gece yapalım senlede ne zaman müsaitsin

simdi ps3 basindayim musaidsen yapariz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

efebabila hocam yarın 4 gibi online olurum yaparız maçlarımızı bordo 33 gece online olursan yaparız yada yarın gece yapalım senlede ne zaman müsaitsin

simdi ps3 basindayim musaidsen yapariz.

15 -20 dakkaya hazırım hocam
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.