Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beerat-2-2 emirhansozer

olmadı olmadııı
  • bordo şuanda maçtan düştü ama hala benim baglantı kopmadı maçtayım hala işe bak arkadaş ya
  • alpdonmezle 60. dk falan bağlantı koptu alpin internet gitmiş 30 dk daha oyniicaz maçta 1-1 olmuştu 13şutun 12si kaleyi bulmuş ama 1 gol atabildim cisse saolsun sonrada stekelenburg gelen ilk topu yedi, yarın oynarz büyük ihtimalle
  • haki1234 2-0bordo33
    bordo33 2-3haki1234
  • Berkegs ya da van hooijdonk online olan varsa ki sanmiyorum oynayabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

haki1234 2-0bordo33
    bordo33 2-3haki1234

haki1234 2-0bordo33
    bordo33 2-3haki1234
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Benim maçlarım bitti, artık play-offları (mini) bekliyorum.

al işte ya korktuğum başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

alpdonmez 1 - 0 ruud

ruud 1 - 2 alpdonmez

mehmetçim ne kadar laf etsen az . maç nasıl oynanmadan kazanılır onu gördük. 2 maçta senin hakkındı .

dostum kadronu ve taktiğini paylaşırmısın benimle

mehmeti bende yenmek istiyorummmm

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Oynanan bütün maçların bulunduğu güncel puan tablolarını birinci sayfada bulabilirsiniz.

Fikstürler de yolda

Biz muhibbi ile oynayamıyoruz 2 gündür her yolu denedik. Onun bağlantısından kaynaklı gibi duruyor ama çözemedik gitti. Ne olacak peki?

evet maalesef durum bu :( arkadaşımın ps3'ünden girdim yine olmadı. ne yapabiliriz ? bu problemle karşılaşan ve çözen biri yokmu beyler

• OFFF dün akşam yol yorgunu ve uykulu uykulu kaç tane amaç yaptım hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarı ile yazmaya çalışıyorum sonuçları :)

mavisakal 0 - 0 beerat
    beerat 1- 5 mavisakal

Bu maç hakkında yorum yapamicam pek bişi hatırlamıyorum... :)

alpdonmez 0 - 1 beraat
    beraat 3 -2 alpdonmez

Abi lag sorunu sende var bence dün 8 tane maçtım tek sende yaşadım sorunu.. benm internet 8Mbit ve o saatte ps3 den başka hiç bi makina internete bağlı değildi. Bu maç lar hakkındada pek bişi hatırlamıyorum goller vs nası oldu bitti :)

Ruud_ 8 - 0 beerat
    Beerat 1 - 3 Ruud_

Bu maçta işte ayıldım gözlerim fln patladı sinir harbi yorgunlukla birleşince baya bi adrenalin patlamsı yaşadım..
    Arkadaşlar dün mehmet kardeşimede sordum, sılver bi takım nası oluyor yani ben anlam veremiyorum? ya yenersin ben yenilmeme laf etmiyorumda arkadaş 8 tanede atıcak kadar her vurduğun gol olucak her şut kaleyi bulucak adamdan adam geçmicek yani ben buna anlam veremiyorum? adamların overalı ortalama 77- 78 sen 83lük 84 lük adama nası kafa tutuyosun ben bunu anlamıyorum ozamn sen niye sılversın? pato sen niye gold sun EA senniye bu adamları sınıflara ayırdın ozamn?? adamları sınıflandırcaksan niye lige isme göre sınıflandırdın?? ayırımını PACE üzerine yap ozamn.. ronaldolu messili Xavi li takım gelsin atsın bana 10 tane gol eyv.. ama bu nası bi sistemdir ben bunu anlamadım yaaa???

emirhansozer 3-0 beerat
    beerat-2-2 emirhansozer

mehmetden sonraki maçımdada bu kadar oldu işte bu maç hakkındada pek bişi hatırlamıyorum.. osıralar düşündüğüm şey vay a.... k... diyip diyip sılver takıma ve EA ya baya baya sayıyodum... bi baktım maçlar bitmiş :)

Arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum herkeze bol şans en baştada bana :)

• @sorterking

@berke

beyler bu aksam kaçta müsait olursunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 14 Mart 2012; 11:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

OFFF dün akşam yol yorgunu ve uykulu uykulu kaç tane amaç yaptım hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarı ile yazmaya çalışıyorum sonuçları :)

mavisakal 0 - 0 beerat
    beerat 1- 5 mavisakal

alpdonmez 0 - 1 beraat
    beraat 3 -2 alpdonmez

Abi lag sorunu sende var bence dün 8 tane maçtım tek sende yaşadım sorunu.. benm internet 8Mbit ve o saatte ps3 den başka hiç bi makina internete bağlı değildi. Bu maç lar hakkındada pek bişi hatırlamıyorum goller vs nası oldu bitti :)

Ruud_ 8 - 0 beerat
    Beerat 1 - 3 Ruud_

Bu maçta işte ayıldım gözlerim fln patladı sinir harbi yorgunlukla birleşince baya bi adrenalin patlamsı yaşadım..
    Arkadaşlar dün mehmet kardeşimede sordum, sılver bi takım nası oluyor yani ben anlam veremiyorum? ya yenersin ben yenilmeme laf etmiyorumda arkadaş 8 tanede atıcak kadar her vurduğun gol olucak her şut kaleyi bulucak adamdan adam geçmicek yani ben buna anlam veremiyorum? adamların overalı ortalama 77- 78 sen 83lük 84 lük adama nası kafa tutuyosun ben bunu anlamıyorum ozamn sen niye sılversın? pato sen niye gold sun EA senniye bu adamları sınıflara ayırdın ozamn?? adamları sınıflandırcaksan niye lige isme göre sınıflandırdın?? ayırımını PACE üzerine yap ozamn.. ronaldolu messili Xavi li takım gelsin atsın bana 10 tane gol eyv.. ama bu nası bi sistemdir ben bunu anlamadım yaaa???

emirhansozer 3-0 beerat
    beerat-2-2 emirhansozer

mehmetden sonraki maçımdada bu kadar oldu işte bu maç hakkındada pek bişi hatırlamıyorum.. osıralar düşündüğüm şey vay a.... k... diyip diyip sılver takıma ve EA ya baya baya sayıyodum... bi baktım maçlar bitmiş :)

Senden önce oynadıgım 12 maçın 10'unda Messi'li Ronaldo'mlu kadromla oynadım, sonuç ortada.. Silver'larda bir alamet var katılıyorum.. Ama her vurdugun gol olacak vs dediğin kısma kesinlikle katılmıyorum ve ayrıca savunmanın geçilemez oluşunu da silverlara baglamıyorum çünkü her fırsatta pato ile pas verip L1 üçgen ile arapas atmayı denedin, ben de sadece pato ile koştum geriye dogru..

Forvetlerimin pace'i yüksekti ama sende kabul edeceksindir ki seni bitiren Gold Menez oldu, onu da sen tutamadın. Yayda hep önü bomboştu. (Menez 5 gol attı).. Uzun lafın kısası silver bir takım gelip rahatlıkla bir gold'u yenebilir. Aradaki takım kalitesi farkından ziyade kendi yaptıkların ve yapamadıklarında keşke sorunu arasaydın. Benim Messi'li Ronaldo'lu 88 ratinglik takımla top oynamayı beceremediğim gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

OFFF dün akşam yol yorgunu ve uykulu uykulu kaç tane amaç yaptım hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarı ile yazmaya çalışıyorum sonuçları :)

mavisakal 0 - 0 beerat
    beerat 1- 5 mavisakal

alpdonmez 0 - 1 beraat
    beraat 3 -2 alpdonmez

Ruud_ 8 - 0 beerat
    Beerat 1 - 3 Ruud_

emirhansozer 3-0 beerat
    beerat-2-2 emirhansozer

Senden önce oynadıgım 12 maçın 10'unda Messi'li Ronaldo'mlu kadromla oynadım, sonuç ortada.. Silver'larda bir alamet var katılıyorum.. Ama her vurdugun gol olacak vs dediğin kısma kesinlikle katılmıyorum ve ayrıca savunmanın geçilemez oluşunu da silverlara baglamıyorum çünkü her fırsatta pato ile pas verip L1 üçgen ile arapas atmayı denedin, ben de sadece pato ile koştum geriye dogru..

Forvetlerimin pace'i yüksekti ama sende kabul edeceksindir ki seni bitiren Gold Menez oldu, onu da sen tutamadın. Yayda hep önü bomboştu. (Menez 5 gol attı).. Uzun lafın kısası silver bir takım gelip rahatlıkla bir gold'u yenebilir. Aradaki takım kalitesi farkından ziyade kendi yaptıkların ve yapamadıklarında keşke sorunu arasaydın. Benim Messi'li Ronaldo'lu 88 ratinglik takımla top oynamayı beceremediğim gibi..

Abi rahatlıkla yenemez yaa.. yenmemeli yani.. Yani anlatmakistediğim benm gold takımım varsa rakibinde sılver takımı varsa. mantık çerçevesi içinde düşünüyorum bu her ne konuda olursa olsun. bi sınıf olayı varsa nedeni üstünlüktür. ve bir şey diğerin göre üstünse onun başarı şansı daha yüksek olduğundandır. o yüzden bir sılver takımın bir gold takımı rahat bi şekilde yeniyosa burda başka bir şey vardır yani. rahat bir şekilde yenmemeli...
    Yani bana saçma geliyor..

Amaann zaten burda konuşsak nolcak alt tarafı oyun.. Ea nın parmağı vardır işte.. sen diyosun messili ronaldolu takımla halim ortada diye.. var dimekki bi totoşluk :)

Bu birazda bence neden kaynaklanıyor mehmet biliyo musun, ben yaşıyorum yani diğer arkadaşları veya seni bilmem ama, normaldede mesela karşıma çıkıyor bi sılver takım veya kimi zaman bronz ulan diyosun çıkan takıma bak ben bunu her türlü öperim hesabı. karşı rakipde diyoki ulan şansa bak, neyse artık allah ne verdiyse saldırcaz vs.. sen rahabete kapılıyon karşı tarafada extra konsatre oluyo.. birazda bunun etkisi var bence... noluyo bu sefer adam karambole yada senn dediğin gibi benm gibi kişsel hatalardan tak Atıyo bi tane o an işte ulan diyosun kimden gol yedik tık tık tık hemen ultra offansif ultra pres vvs vs ne varsa yardıyon sonra oluyo 2-0 3-0 :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

@sorterking

@berke

beyler bu aksam kaçta müsait olurmusunuz ?

Ne zaman online oliyim kardeşim?

Öğlen online olabilirim istersen 12'den sonra 15'e kadar ya da gece yaparız?
  • Beerat kardeşim, takım üstünlüğü konusunda sana katılıyorum ama oyunculuk üstünlüğüde olayın içinde oluyor tabi. sen iyi oynamıyorsun demiyorum beni sakın yanlış anlama genel değerlendirmemdir bu :)

şu çok önemli ''el yatkınlığı'' şimdi rambo (mehmet) diyor ki ispanya kadromla CR7'li Messi'li vs. oynayamadım!!. bunun nedeni elinin yatkınlığıdır. bu adam BPL'de adamların oynayış stilini yemiş yutmuş, övmüyorum. oynayıp kendinde görebilirsin :). BPL'de yaptığı ver kaç, ara pası havadan pas ataklar falan yardırması çok normal çünkü adam yemiş. şimdi ben dönüp kendime bakıyorum. yediğim tek şey gol abicim. bunun esnekliğini kavramasını almam için kendimi çok çok bu oyuna vermem lazım, ve kazanmayı değil oyunu sevmem lazım, her adamı denemem, her adamla aynı atak pozisyon kurulumunu yapmam, ve en önemlisi, güçlü rakiplerle bunu değerlendirmem lazım. adam zaten berke'yle yanyana (berkegs) bu iki gözü dönmüşe diyorum ki olm fark atmayın, tamam yenin ama fark atmayın dememe rağmen 7-0 8-0 beni yeniyorlar. ayıptır, evli barklı adamız Allah korusun hanım skoru görebilir, ne bileyim bir komşuma hava atmak amacıyla açmış oynuyor olabilirim, komşum görebilir. bu çok yanlış yani. fazla uzatmadan olay el yatkınlığıdır kavrama noktasıdır bence abicim. aynı matrix gibi yani bir zaman sonra adamlar kendi koşuyor, ellerin kendiliğinde ver-kaç yapıyor vs. olay bu bence ve ben bunu peşindeyim. ve bu çok oynamakla falan olmuyor analiz, değerlendime, farklılıkları görebilme, öngörü hepsi iç içe yani :) beni anladığını düşünüyorumm :))

• beyler ben de bugün gün içinde oynayabilirim. müsait olan söylesin ona göre bi saat belirleyelim
  • quote:

quote:

@sorterking

@berke

Suan hemen olabilirmisin ?

Sonra dersim var hemen girebilirsen yapalim...

Yoksa gece 00:00 olabilir daha geç olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 14 Mart 2012; 11:20:14 >
  • quote:

quote:

quote:

@sorterking

@berke

Suan hemen olabilirmisin ?

Sonra dersim var hemen girebilirsen yapalim...

Yoksa gece 00:00 olabilir daha geç olmaz...

Benim de şimdi işlerim olduğu için PSN'den çıkmak zorunda kaldım. Akşam 11 gibi online olmaya çalışıcam. O saatte oynarız o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @rkv08

Dostum online olursan akşam 00:00 gibi seninle de oynayalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @DuanJuan

Kardeşim senin için artık ImageShack upload'lu koyuyorum puan tablolarını. Birinci sayfadan sen de ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 14 Mart 2012; 14:11:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.