Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berke efebilla ile olan ilk macimiz efebilla 1 - 8 dmelih olarak duzeltir misin? Arkadas uyardi yanlis yazmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpdonmez 1 - 1 young Caesar

Young c 3 - 1 alpdonmez

Bu 2 mactada beni batiran stekelenburga teşekkürlerimi sunuyorum .
    Çağrı maçtan sonra hemen offline oldum sakın yanlış anlama . Hakeden kazandı . Tebrikler çağrı . Turnuvada basarılar

• @ giant 5

Hocam son macım seninle kaldı yapalım da bitsin grubumuz . Ne zaman musait olursun yarın ben biraz yoğunumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

@ giant 5

Hocam son macım seninle kaldı yapalım da bitsin grubumuz . Ne zaman musait olursun yarın ben biraz yoğunumda.

Kardeşim ben yarım saate müsayitim ondan sonra istedigin zaman yapabiliriz;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

şuan ki güncel durumumm;

van_hoijdonk'la bağlantı problemim var, bu akşam tekrar deneyeceğim, (bir arkadaşımın ps3'ünden giriş yaparak)

onun dışında kalan maçlarım (yeni fikstür'de);

canal
    sorterking

bundan sonrada bize mini cup görünür sanırımm yuppii

yalnız birşey dikkatimi çektii

ruud - giant5 ve efebabila siz iyiydiniz abi tabloda sizi sararmış görüyorumm

lütfen kalan maçlarınızda kendinizi toparlayınız ve bizim mini cup'tan uzaklaşınız

Kardeşim valla bnm sagım solum belli olmuo ya 3 yiorum 3 atıorum 2 yiorum 4 atıorum ama çıkıcaz inş gruptan bizim grupta işler biraz karışık heran herşey olabilir ama söz snn mini cup'tan uzak durmaya çalışcam

Dostum bu akşam saat 10 dan sonra online olabilirim.. dün akşam içinde kusura bakma yol yorgunuydum 8 tane maç yapınca kafa kaldırmadı :(

Kardeşim daha anca eve gelebildim bende bugun bi yarım saat sonra uygunum istedigin zaman yapalım maçlarımızı;)

• coupe96 2-1 babon
    babon 3-3 coupe96

arkadaşla çoook çekişmeli iki maç yaptık,iki maçtada iki tarafta direkleri sallayıp durdu,gitti gitti geldi maçlar. tebrik ediyorum,başarılar diliyorum.
  • Benim van hooijdonk ve berkeyle macim kaldi varsa musait olan yapalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

alpdonmez 1 - 1 young Caesar

Young c 3 - 1 alpdonmez

Bu 2 mactada beni batiran stekelenburga teşekkürlerimi sunuyorum .
    Çağrı maçtan sonra hemen offline oldum sakın yanlış anlama . Hakeden kazandı . Tebrikler çağrı . Turnuvada basarılar

yok kardeşim mühim diil yanlış anlaşılıcak bişey yok yalnız ilk daha bağlantı kopmadan sen düştüğünde stekelenburg 10la oynuodu 12 kaleyi bulan şuttan sadece 1ini yedi gerçi cisseninde payı büyüktü =)
    neyse tebrik ediorum kardeşim başarılar sana
  • mavisakal: 2 Young_Caesar: 2
    Young_Caesar: 5 mavisakal: 1 maç sonunda psnden mesaj attım cevap gelmedi ama bide foruma yaziim eline sağlık kardeş eyw
  • Giant5 : 2 Young_Caesar:0
    Young_Caesar: 1 Giant5: 0
    böylelikle maçlarım bitmiş oluo 28 puanım oldu yanlış hesaplama yapmadıysam büyük ihtimalle liderlik garanti gibi artık bi üst turu beklioruz
  • Arkadaşlar

Maç eksikleri sebebiyle grup maçlarının son tarihini 16 Mart akşamı olarak belirledim. Haftasonu da finallere başlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

Berke efebilla ile olan ilk macimiz efebilla 1 - 8 dmelih olarak duzeltir misin? Arkadas uyardi yanlis yazmisim

efebilla kim

Tamam kardeş düzeltirim akşam bakarken
  • Sevgili Berke Balboa

turnuva tıkır tıkır saat gibi işliyorr. ellerine gözlerine emeğine sağlık dostumm,

van.hoijdonk'la maçlarımızı yapamadık :( bağlantı sıkıntısı dolayısıyla. bu konuda nasıl bir yol izleyeceğiz ?

kalan maçlarım şöyle;

canal
    sorterking

bu akşam müsait olursanız maçlarımızı yapalım arkadaşlar

eklemişte olabilirsiniz, ben akşam kontrol eder, ikinizide eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Sevgili Berke Balboa

turnuva tıkır tıkır saat gibi işliyorr. ellerine gözlerine emeğine sağlık dostumm,

van.hoijdonk'la maçlarımızı yapamadık :( bağlantı sıkıntısı dolayısıyla. bu konuda nasıl bir yol izleyeceğiz ?

kalan maçlarım şöyle;

canal
    sorterking

bu akşam müsait olursanız maçlarımızı yapalım arkadaşlar

eklemişte olabilirsiniz, ben akşam kontrol eder, ikinizide eklerim

Eyvallah abi çok sağol, uğraşıyoruz işte

van_hoijdonk başka PS'ten denedi mi? Belki sorun ondan kaynaklandığı için olmuyordur. Bir de öyle deneyin, olmazsa bakıcaz bir çaresine

• beyler ps3 üm yine ylod sebebiyle arıza yaptı

o yüzden tek çıkar yolum haftasonları mehmet in yani ruudun evinden oynamak, haftasonu mehmetle bir formül üzerine konuşuruz bakalım, ilerleyen günlerde daha net durumumu açıklamaya çalışacağım,

şimdiden turnuvayı aksatma ihtimalim olacağı için kusuruma bakmayın ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oluyor bu...

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berknal

beyler ps3 üm yine ylod sebebiyle arıza yaptı

o yüzden tek çıkar yolum haftasonları mehmet in yani ruudun evinden oynamak, haftasonu mehmetle bir formül üzerine konuşuruz bakalım, ilerleyen günlerde daha net durumumu açıklamaya çalışacağım,

şimdiden turnuvayı aksatma ihtimalim olacağı için kusuruma bakmayın ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oluyor bu...

iyi günler

merakımdan soruyorum dostum, bu ylod neden kaynaklanıyor ? çok oynamaktan falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

coupe96 2-1 babon
    babon 3-3 coupe96

arkadaşla çoook çekişmeli iki maç yaptık,iki maçtada iki tarafta direkleri sallayıp durdu,gitti gitti geldi maçlar. tebrik ediyorum,başarılar diliyorum.

çekişme ne demek kardeş az kalır nasıl maçlar oldu öyle yaw. gitti gitti geldi. van persie 2 tane sağ ayakla attı ya orda bitti maç benim için Turnuvada başarılar sana
  • bahtiyar lig sonuncusu olamadım.bir kişi diskalifiye olduğu için sondan birinci çıkarım gruptan. finallerde görüşmek dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

bahtiyar lig sonuncusu olamadım.bir kişi diskalifiye olduğu için sondan birinci çıkarım gruptan. finallerde görüşmek dileğiyle

dostumm sondan birincilikte beni geçemezsinn geçsende yenilen gol sayısında seni katlarımmm

görüşmek üzere mini cup'ı sabırsızlıkla bekliyorummm

• quote:

Orijinalden alıntı: babon

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

coupe96 2-1 babon
    babon 3-3 coupe96

çekişme ne demek kardeş az kalır nasıl maçlar oldu öyle yaw. gitti gitti geldi. van persie 2 tane sağ ayakla attı ya orda bitti maç benim için Turnuvada başarılar sana

işin ilginç tarafı van persie yi de sırf bu maç için almıştım oraya :)

ama o 83.dakikada kaybettiğim iki puan belkide tura mal oldu bana.muhtemelen mini cuptayız.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.