imzada da ne havalı olur hee Mini Cup Birincisi offfff
@alpdonmez @Beraat Beyler yaklaşık 10 dakika evvel pm attım 2nizede uygunsanız maçlarımızı yapalımmı diye fakat çıktınız forumdan msjları okumayıp benm evde internet baglantımda bi problem oldugu icin kuzene gidip online oluyorum bu yuzdende akşam 00:00 saatleri civarı online oluorum ondan sonra istediginiz saatte maçlarımızı yapabiliriz bilginiz olsun. Not:Heran foruma girip takip edemiyorum aynı şekilde psde de online olamıorum bu aralar böle olmak durumunda kaldı bu yüzden yaptıgınız alıntılara yada attıgınız pm lere karşılık veremezsem yanlış anlamayın şimdiden sölüyorum başarılar...
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
quote:
Orijinalden alıntı: berknal
beyler ps3 üm yine ylod sebebiyle arıza yaptı
o yüzden tek çıkar yolum haftasonları mehmet in yani ruudun evinden oynamak, haftasonu mehmetle bir formül üzerine konuşuruz bakalım, ilerleyen günlerde daha net durumumu açıklamaya çalışacağım,
şimdiden turnuvayı aksatma ihtimalim olacağı için kusuruma bakmayın ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oluyor bu...
iyi günler
merakımdan soruyorum dostum, bu ylod neden kaynaklanıyor ? çok oynamaktan falan mı?
ana kartın ısı yalıtımı yüzüden problem çıkıyor, çok ve uzun süreli oynamak kaynaklarından birisi sanırım, iğrenç bir durum
quote:
quote:
quote:
beyler ps3 üm yine ylod sebebiyle arıza yaptı
o yüzden tek çıkar yolum haftasonları mehmet in yani ruudun evinden oynamak, haftasonu mehmetle bir formül üzerine konuşuruz bakalım, ilerleyen günlerde daha net durumumu açıklamaya çalışacağım,
şimdiden turnuvayı aksatma ihtimalim olacağı için kusuruma bakmayın ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oluyor bu...
iyi günler
merakımdan soruyorum dostum, bu ylod neden kaynaklanıyor ? çok oynamaktan falan mı?
ana kartın ısı yalıtımı yüzüden problem çıkıyor, çok ve uzun süreli oynamak kaynaklarından birisi sanırım, iğrenç bir durum
cidden sıkıntılı durum, geçmiş olsun kardeşim
quote:
benim olacakksınn mini cupp
Ben de mini playoff'lara katılmak istiyorum ama artık çok geç galiba
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
quote:
benim olacakksınn mini cupp
Ben de mini playoff'lara katılmak istiyorum ama artık çok geç galiba
sen o şansını kaybettin kardeşimmm
puan tablosuna baktım mehmetçiim'i ağırlayacağız gibi görünüyorr
beyler ben oyunu bıraktım ama oyun benı bırakmamıs malesef. Sıfırdan basladım yıne. Turnuva ıcın odedıgım 15k benım ıcın suan cok onemlı yatırdıgım arkadas gerı gonderırıse cok sevınırım kı turnuvaya gırmedım bıle. 3 5 destek vermek ısteyen olursa da sevınırım
DuanJuan 1 - 1 Fifaz
Fifaz 1 - 0 DuanJuan
Başarılar , grup liderliğini garantiledim bu sonuçlarla..
Ugo ne zaman müsaitsin acaba?
Berke dostum PSN deyim beklerim...
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
Berke dostum PSN deyim beklerim...
Kardeşim maçtan sonra geliyorum
eyvallah
Beyler musaitim mac yapicak varsa
Rexosts 3-1 Babon Babon 0-3 Rexosts
Zevkli maçlardı 2 gündür oynamıyordum fifa, Rastgele oynadım resmen
benim maçlarım bitti , ugo aldı tek galibiyeti bana karşı ama bakıyorum da ugo benden sonra pek başarılı olamamış
Beraat 2 Giant5 3 Giant5 2 Beraat 2
canal kardeşimle maçlarımızı yaptık :)
skorları hatırlamıyorumm ama net olarak biliyorumm ikisinde de yenildimm :D
muhibbi 0 - 2 canal canal 3 - 1 muhibbi
kardeşim senden sonra bir kaç maç daha yaptım skorları hatırlamıyorum yanlışsa düzelt lütfen :))
birde tam ps'i kapatırken mesajını gördüm cevaplayamadımm :)) çok haklısın amacım defansı iyileştirmekti ve onu başardığımı düşünüyorum artıkk:)) dediğin gibi ilerde eksiklerim var ama takım daha çok yeni sen bu takımla oynadığım 2. kişisinn :D
senle yine bir maç yapmak istiyorum turnuva dışı olarak :)) oyun stilin tam benlik cidden keyif aldım iyi top saklıyosun