Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berke dostum seninle sadece bir yarimiz kaldi, bu aksam bitirelim mi ? :)

sorterking dostum senlede maçlarimiz var bu aksam müsaitsen yapalim

Ben 22den sonra online'im
  • ugo1905 1-0 Babon
    Babon 0-3 ugo1905

Güzel maçlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

Berke ve van hooijdonk gece 11-12 den sonra musaitmisiniz ?
    Gerçi ben hooijdonku ekledim hala kabul etmedi psn de

Ben saat bir gibi online olucam dostum. Gelince PM atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Berke dostum seninle sadece bir yarimiz kaldi, bu aksam bitirelim mi ? :)

sorterking dostum senlede maçlarimiz var bu aksam müsaitsen yapalim

Ben 22den sonra online'im

Ben gece bir gibi online olucam Arda. Oynarız seninle de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?

İşte Ödül :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3000-ler-burada-khalkedon-77364213/detay?source=promotion_topl

valla abi ii düşünmüzsün ama daha 15k coins verilen turnuvada sorunlar çıkıo yok gol sevinci yok guestle oynadı falan gibisinden bir sürü sorun çıkıo işin içinde para olunca (20 lira bile olsa) sorunlar daha çok olur die düşünüorum
    NOT: Düzenlediğin her turnuvaya ilk beni yazabilirsin abi biliosun zaten şartlar şurtlar mühim diil

• maçlarımızı tamamladık

alpdonmez 1 - 0 giant5

giant5 2 - 3 alpdonmez

turnuvada başarılar usta .

berke kardeşim benim bu durumda 7 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgim var . toplam 23 puanla gruptan çıktım sanırsam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpdonmez -- 16 Mart 2012; 22:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

maçlarımızı tamamladık

alpdonmez 1 - 0 giant5

giant5 2 - 3 alpdonmez

turnuvada başarılar usta .

berke kardeşim benim bu durumda 7 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgim var . toplam 23 puanla gruptan çıktım sanırsam .

turnuvada basarilar kardesim...
  • Bekle mini cup geliyorum bomba gibi yeni kadromla beraber
  • Andrés Iniesta 3 - 2 sorterking

sorterking 2 - 4 Andrés Iniesta

Süper oynuyorsun dostum, maçlari için tesekkürler
  • Andrés Iniesta 2 - 0 Berkegs

Berkegs 0 - 1 Andrés Iniesta

Tesekkürler Berke güzeldi maçlar

Ben grup maçlarini bitirdim emegi geçen herkese tesekkürler ve basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?

İşte Ödül :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3000-ler-burada-khalkedon-77364213/detay?source=promotion_topl

valla abi ii düşünmüzsün ama daha 15k coins verilen turnuvada sorunlar çıkıo yok gol sevinci yok guestle oynadı falan gibisinden bir sürü sorun çıkıo işin içinde para olunca (20 lira bile olsa) sorunlar daha çok olur die düşünüorum
    NOT: Düzenlediğin her turnuvaya ilk beni yazabilirsin abi biliosun zaten şartlar şurtlar mühim diil

Eywallah kardeşim , pek ilgi görmedi zaten , coinsli olana devam gibi gözüküyor..

• a78b4c42 2-4 ugo1905

ikinci maçımızı EA saolsun daha oynayamadık.
  • ikinci maçımızın skoru:

ugo1905 3 : 0 a78b4c42
  • Berke 5-3 rkv
    Rkv 4-3 berke
  • gece ultimate team de milli taım karmasıyla maç yaptımm :)) ve tabikide yenildimm

teşekkür ediyorum berke kardeşime eşsiz bir keyif aldım yemin ederimm :)) tamamen milli karmaydı takım yaa çok güzel :))

bende uğraştım bir kaç kez adamları toparlayamadım sonra vazgeçtim ama şevk verdin kuruyorum bende hemenn
  • tarık tebrikler kardeşim 1. gidiyorsun. turnuva yöneticileri iddaa gibi bişey yapsanızda 1. lik için coins yatırsak bari buradan bişeyler kazansak. benim birincim belli. 2 gündür maç yapmadığını söyleyip masimeden(kayserice bu kelime açıklaması; şeyine sallamadan) beni yenen rexotte adlı arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

tarık tebrikler kardeşim 1. gidiyorsun. turnuva yöneticileri iddaa gibi bişey yapsanızda 1. lik için coins yatırsak bari buradan bişeyler kazansak. benim birincim belli. 2 gündür maç yapmadığını söyleyip masimeden(kayserice bu kelime açıklaması; şeyine sallamadan) beni yenen rexotte adlı arkadaş

Eywallah kardeşim saol , şu oyunda herşey konsantrasyon ile alakalı aslında , tamam Roxette sağlam oyuncu ama herkesin de mutlaka bir zayıf yönü var , iddialı değilim bu sefer ama herşey olabilir

• tarık acayip konsantre oldum mini cup ta en kötü ikinciyim rüyamda gördüm

• Uzaktan şutlara devammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

tarık tebrikler kardeşim 1. gidiyorsun. turnuva yöneticileri iddaa gibi bişey yapsanızda 1. lik için coins yatırsak bari buradan bişeyler kazansak. benim birincim belli. 2 gündür maç yapmadığını söyleyip masimeden(kayserice bu kelime açıklaması; şeyine sallamadan) beni yenen rexotte adlı arkadaş

ahaha estafurullah Sağol hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.