Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki1234

bu halde dogru evet 2 maç öncesi 20 yazınca kafa gitti yani turu geçtim ben floryaya.
    her haliyle maçı hakettik 2 toptan başka fenerin adam gibi posizyonu yoktu eze eze topumuzu oynadık ama balık fener gene sıyrıldı elimizden

Balık fener falan ayıp oluyor ama . Aykut kocaman olmasa siz biraz zor çıkardınız o sahadan . O aptal adam olmasa bu mac ilk yarı 4 olmuş 2. Yarı 8 atıp paketlemistik sizi . Öyle atıp tutmak kolay tabi . Harbi olacaksın harbi konuşacaksın . Ulan Aykut takım iyi güzel başladı zaten cinconun bı yeri tutuştu taraftardan baskıdan presten . Sen neden takımı geri çekersin mal oğlu mal. Hiç bir zaman sevmedim hiç bir zaman sevmeyeceğim. Sen benim KOCAMAN nefretimsin. Gördük truvanizi da . Bağdat caddesinde 50 tane cinconlu hastanelik olmuş . Öyle dışardan atıp tutmayın . 2 pozisyon buldunuz diye siz mı oynamış oldunuz tüm mac . Sen ne iciyorsun kardesim ? Ben de istiyorum aynısından . Nasıl bı kafa yapıyorsa artık ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @alpdonmez

Dostum kendine gelir misin lütfen? Turnuva konumun altında bu tarz seviyesiz tartışmaların olmasını istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

@alpdonmez

Dostum kendine gelir misin lütfen? Turnuva konumun altında bu tarz seviyesiz tartışmaların olmasını istemiyorum.

Ne tartisması kardesim saka mı yapıyorsun . Burda makara yapıyoruz sen bana gelmiş ne diyorsun. Konuyu senin acmış olman turnuvanın sana ait olduğu anlamına gelmez sonuçta biz oynuyoruz burada . Haki de zaten benim sadece saka yaptığımı anlatacaktır. Berke turnuva yoneticisi olman kimseye ahkam kesebilecegin anlamına gelmiyor . Terbiyeni takın ...

• alpdonmez dostum yanlis anlamada hiç smiley falan koymamissin hic saka gibi gözükmüyor yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

alpdonmez dostum yanlis anlamada hiç smiley falan koymamissin hic saka gibi gözükmüyor yani...

Telefondan yazdığım için gözükmüyor heralde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

bu halde dogru evet 2 maç öncesi 20 yazınca kafa gitti yani turu geçtim ben floryaya.
    her haliyle maçı hakettik 2 toptan başka fenerin adam gibi posizyonu yoktu eze eze topumuzu oynadık ama balık fener gene sıyrıldı elimizden

Balık fener falan ayıp oluyor ama . Aykut kocaman olmasa siz biraz zor çıkardınız o sahadan . O aptal adam olmasa bu mac ilk yarı 4 olmuş 2. Yarı 8 atıp paketlemistik sizi . Öyle atıp tutmak kolay tabi . Harbi olacaksın harbi konuşacaksın . Ulan Aykut takım iyi güzel başladı zaten cinconun bı yeri tutuştu taraftardan baskıdan presten . Sen neden takımı geri çekersin mal oğlu mal. Hiç bir zaman sevmedim hiç bir zaman sevmeyeceğim. Sen benim KOCAMAN nefretimsin. Gördük truvanizi da . Bağdat caddesinde 50 tane cinconlu hastanelik olmuş . Öyle dışardan atıp tutmayın . 2 pozisyon buldunuz diye siz mı oynamış oldunuz tüm mac . Sen ne iciyorsun kardesim ? Ben de istiyorum aynısından . Nasıl bı kafa yapıyorsa artık ...

balık fener ayıpda cincon ne dogru 60 dakka esir oldunuz sizde haklısınız ilk yarı kaleye attıgınız adam gibi 2 şut gol oldu.
    cincon ne yaptı dakka 30 dan sonra esir oldunuz esir volkanın yaptıkları bi havalar yarı sahaya top kullanmaya gelmeler bi artislik gördük artisligi.
    gene son dakka direklere engine şükredin yoksa şuanda tam orta sahada
     Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234
    böyle bi şey seyredikcetiniz.
    maç ortada atıp tutanda belli içende belli tipik bi fenerlisin çıplak gözle bak maça hakkımızdı o maç bizim
    bu yazdıgın hiç şaka amaçlı degil hiç kusra bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 18 Mart 2012; 0:51:03 >

• quote:

quote:

@alpdonmez

Ne tartisması kardesim saka mı yapıyorsun . Burda makara yapıyoruz sen bana gelmiş ne diyorsun. Konuyu senin acmış olman turnuvanın sana ait olduğu anlamına gelmez sonuçta biz oynuyoruz burada . Haki de zaten benim sadece saka yaptığımı anlatacaktır. Berke turnuva yoneticisi olman kimseye ahkam kesebilecegin anlamına gelmiyor . Terbiyeni takın ...

Tamam ben takınıp geliyorum

• quote:

quote:

quote:

balık fener ayıpda cincon ne dogru 60 dakka esir oldunuz sizde haklısınız ilk yarı kaleye attıgınız adam gibi 2 şut gol oldu.
    cincon ne yaptı dakka 30 dan sonra esir oldunuz esir volkanın yaptıkları bi havalar yarı sahaya top kullanmaya gelmeler bi artislik gördük artisligi.
    gene son dakka direklere engine şükredin yoksa şuanda tam orta sahada
     Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234
    böyle bi şey seyredikcetiniz.
    maç ortada atıp tutanda belli içende belli tipik bi fenerlisin çıplak gözle bak maça hakkımızdı o maç bizim

Bak kardesim macı tekrar izlersen stoch oyundan alınana kadar iki takımında dengeli bir oyun sergilediğini göreceksin . Sende tipik bir cimbomlusun galiba hep yalan dolan : D saka bir yana son topu baros vurdu sanırsam . Evet onda haklisin .Ancak o bayrak Kadıköy'e giremez :D Sokaninda yasama imkanının olduğunu düşünüyorum :D neyse zevkli bir maçtı bana göre . Artık playoffa bakıcaz

• quote:

Orijinalden Alıntı: alpdonmez

Haki de zaten benim sadece saka yaptığımı anlatacaktır.

quote:

Orijinalden Alıntı: haki1234

Kusra bakma alpdonmez, bir özür borçluyum sanırım sana.
  • ben tekrarını izledim defalarca stoch ne yaptı bana söyler misin 2 golden sonra kaleye bi şut çekti 1-2 tanede orta açtı.
    başka ne yaptı fenerliler bile stoch a ayar oldu.
    ne bizim eboue yi geçip iyi bi şut yada iyi bi orta nede başka bişey
    bana göre en adam akıllısı gökhan gönül ve alexdi gökhan gönül içeride bindirdi iyi yerde tuttu savaştı alex ortada iyi top dagıttı ama stoch hiç bi şey yapmadı 1-2 depar atıp pas vermekten hariç.
    ilk 30 dakka yapılmıyacak pas hataları hızlı oyununuz bizi köreltti ama musleranında 2 goldede bana göre hiç bir hatası yoktu
  • quote:

quote:

quote:

Bana seviyesiz diyen bir kisinin yazdığı seyler de seviyeli olsa bari . Koyduğum smileyleri görmediğinden oturu böyle birşey algılamış olmasi normal . Bende aynı tepkiyi verirdim ancak senin verdigin tepki gercekten çok gereksiz ve anlamsız . Konuyu uzatmanın ne alemi var . Sen değil miydin turnuva konuNun altına bu tür tartışmalar bulundurmak istemeyen . bir dediğin bir dediğini tutsa bari . Çok fırın ekmek yemen lazım çok .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana seviyesiz diyen bir kisinin yazdığı seyler de seviyeli olsa bari . Koyduğum smileyleri görmediğinden oturu böyle birşey algılamış olmasi normal . Bende aynı tepkiyi verirdim ancak senin verdigin tepki gercekten çok gereksiz ve anlamsız . Konuyu uzatmanın ne alemi var . Sen değil miydin turnuva konuNun altına bu tür tartışmalar bulundurmak istemeyen . bir dediğin bir dediğini tutsa bari . Çok fırın ekmek yemen lazım çok .

Dur ben yiyip geliyorum

• quote:

ben tekrarını izledim defalarca stoch ne yaptı bana söyler misin 2 golden sonra kaleye bi şut çekti 1-2 tanede orta açtı.
    başka ne yaptı fenerliler bile stoch a ayar oldu.
    ne bizim eboue yi geçip iyi bi şut yada iyi bi orta nede başka bişey
    bana göre en adam akıllısı gökhan gönül ve alexdi gökhan gönül içeride bindirdi iyi yerde tuttu savaştı alex ortada iyi top dagıttı ama stoch hiç bi şey yapmadı 1-2 depar atıp pas vermekten hariç.
    ilk 30 dakka yapılmıyacak pas hataları hızlı oyununuz bizi köreltti ama musleranında 2 goldede bana göre hiç bir hatası yoktu

Ben zaten stochun bu maçta iyi oynadığı görüşünde değilim. Eboue Arsenal'de ilk 11 çıkan bir adamdı tas gibide çıktı topunu oynadı ancak stoch Selçuk degisikligi herseyi alt üst eden degisiklikte bana göre çünkü o degisiklikten sonra sol kanat boş kaldı bir 10 dakika sanırsam . Sol kanatada Aydın'ı alınca Fatih hoca tabi film koptu . 2. Golün gelmesi an meselesi idi ki zaten kısa bir süre sonra da geldi . Bana göre mac hakedilen bir skorla bitti her iki takımıda tebrik etmek lazım . Kuşkusuz bu sene Galatasaray fenerbahce ye göre kat ve kat daha üstün bir futbol oynuyor orası ayrı .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dur ben yiyip geliyorum

dikkat etde bir anda oturmasın midene . Ağrı yapar sonra .

• @Muhibbii

Abi nerdesin? Gel de senin takımla bi Turkish Power'ı kapıştıralım
  • Akadaslar van hooijdonk buralardami yaziyorum ki gundur

• Arkadaşlar, güncel puan tablosunu birinci sayfada bulabilirsiniz. Her zamanki gibi istatistiklerinde hata olduğunu düşünen bana PM'den ulaşabilir.

Puan tablolarının güncellenmesi ile birlikte benim de DuanJuan ile eşleşmem kesinleşti. Bu mesaj vesilesiyle playoff ilk turundaki rakibime başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

Akadaslar van hooijdonk buralardami yaziyorum ki gundur

van_hoijdonk internetinde yaşadığı problemler sebebiyle turnuvadan çekildiğini belirtti. Güncel puan tablosunda hanene 6 puan eklendiğini görebilirsin
  • bahtiyar kapmışsın 6 puanı tebrikler Bizde bir umut ışığı görüyorum sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

bahtiyar kapmışsın 6 puanı tebrikler Bizde bir umut ışığı görüyorum sanki

Abi iki maçı da 3-0 almış hem de. Formda bu aralar
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.