Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fifaz

Uzaktan şutlara devammı ?

bana söylüyorsan ewet. dewam dur hatta dün akşam van der wart ile attığım serbest atışı koyayım da bi izle. takriben 40 metre wardı. 90 çaktım.
  • Arkadaşlar C ve D grubuna maçlarını tamamladıkları için çok teşekkür ediyorum.

Diğer gruplarda eksik kalan maçlar ise şu şekilde:

dmelih - MS401
    berknal - coupe96
    ugo1905 - DragMeToHell
    berknal -a78b4c42

A grubunda ise çok fazla eksik var. Lütfen o gruptakiler elini biraz daha çabuk tutsun.

Stream_Ouz - van_hoijdonk
    rkv08 - van_hoijdonk
    Muhibbii - sorterking
    Stream_Ouz - canal

Herkese başarılar diliyorum.

• Puan tablosu güncellendi. Eğer ki istatistikleriniz hakkında bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bana PM'den ulaşın.

Herkese tekrar başarılar diliyorum.
  • Şimdilik kesinleşen Playoff ve Mini-Playoff eşleşmeleri şu şekilde:

Andrés Iniesta - haki1234
    Roxette - emirhansozer

ruud - Xaviesta (ruud direk olarak çeyrek finale yükselecek)
    Giant5 - babon
  • stream ouz suan onlineyim dostum yapalım artık su maçı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eet yine en az gol yien takım olduğum için mutluyum =) rakibimi bekliorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

eet yine en az gol yien takım olduğum için mutluyum =) rakibimi bekliorum artık.

Ben de yine en çok gol atan takım olduğum çok mutluyum. Biz eşleşsek keyifli bir maç olucağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

stream ouz suan onlineyim dostum yapalım artık su maçı:)

Stream_Ouz kaç gündür ortalarda yok, resmen kayıp. Bugün de gelmez ve eksik kalan tek maç onunkiler olursa hiç istemediğim bir şekilde maçlarını hükmen mağlubiyet olarak belirlemem gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

eet yine en az gol yien takım olduğum için mutluyum =) rakibimi bekliorum artık.

Ben de yine en çok gol atan takım olduğum çok mutluyum. Biz eşleşsek keyifli bir maç olucağını düşünüyorum

eet hücumla savunmanın maçı olur ilerde eşleşebilirz belki
  • @Dragmetohell

dostum musaitsen maclarimizi bu aksam oynayalım artık. PM de attım ama geri donmedin bana hala?
  • biz minni cup maçımızı yapabilirmiyiz. yoksa herkesle aynı gün mü yapmalıyız
  • @berknal bu gece veya yarin gun icinde maclarimizi yapabiliriz.sen ps3 ayarlayabilirsen haber ver lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

biz minni cup maçımızı yapabilirmiyiz. yoksa herkesle aynı gün mü yapmalıyız

Abi daha eşleşmeler kesinleşmediği için Playoff ağaçlarını koyamıyorum. Bu sebeple Playoff ve Mini-Playoff maçları bütün eşleşmeler kesinleştikten sonra, yani bütün maçlar tamamlandıktan sonra başlayacak
  • benim puanda bi yanlışlık mı var codershack ile degil mi benim son maçlarım 2 maç öncesi 20 puanım vardı 2 maç 6 puan vermesi lazımdı 23 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

benim puanda bi yanlışlık mı var codershack ile degil mi benim son maçlarım 2 maç öncesi 20 puanım vardı 2 maç 6 puan vermesi lazımdı 23 yazıyor

Şimdi kontrol ettim. 7 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetin var. Eğer girdiğim skorlar da bi yanlışlık yoksa puanın doğru.

Galibiyetlerin:

dmelih(1)
    CoderShack(2)
    MS401(2)
    bordo33(2)

Beraberliklerin:

dmelih(1)
    efebabila(1)

Mağlubiyetlerin

DuanJuan(2)
    Fifaz(2)
    efebabila(1)

Yanlışlık varsa ısrarla söylüyorum PM atalım lütfen.
  • bu halde dogru evet 2 maç öncesi 20 yazınca kafa gitti yani turu geçtim ben floryaya.
    her haliyle maçı hakettik 2 toptan başka fenerin adam gibi posizyonu yoktu eze eze topumuzu oynadık ama balık fener gene sıyrıldı elimizden
  • quote:

bu halde dogru evet 2 maç öncesi 20 yazınca kafa gitti yani turu geçtim ben floryaya.
    her haliyle maçı hakettik 2 toptan başka fenerin adam gibi posizyonu yoktu eze eze topumuzu oynadık ama balık fener gene sıyrıldı elimizden

Dakika 90+4'te Baros'un direkten dönen topundan sonra artık Şükrü Saraçoğlu'nda kesin olarak büyü olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

bu halde dogru evet 2 maç öncesi 20 yazınca kafa gitti yani turu geçtim ben floryaya.

Dakika 90+4'te Baros'un direkten dönen topundan sonra artık Şükrü Saraçoğlu'nda kesin olarak büyü olduğunu düşünüyorum.

Aynen dostum geçen senede 0-0 kalmistik tamamen bizim hakkimizdi maç...

Olmayinca olmuyo iste, ama olsun güzel oynadik ve 9 puan öndeyiz bu bize yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

quote:

Aynen dostum geçen senede 0-0 kalmistik tamamen bizim hakkimizdi maç...

Olmayinca olmuyo iste, ama olsun güzel oynadik ve 9 puan öndeyiz bu bize yeter

Keşke şu Playoff denen LigTv'nin açığını kapatma kampanyası olmasaydı da Saraçoğlu'nda şampiyonluk turumuzu atsaydık keyifli keyifli

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.