Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bitirsek şu grup maçlarını artık. Zaman çok uzadı sanki.
  • Hooijdonk kardeşim psn kabul et artık 3 gün oldu gözünü seviyim şu maçımızıda yapalım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

canal kardeşimle maçlarımızı yaptık :)

skorları hatırlamıyorumm ama net olarak biliyorumm ikisinde de yenildimm :D

muhibbi 0 - 2 canal
    canal 3 - 1 muhibbi

kardeşim senden sonra bir kaç maç daha yaptım skorları hatırlamıyorum yanlışsa düzelt lütfen :))

birde tam ps'i kapatırken mesajını gördüm cevaplayamadımm :)) çok haklısın amacım defansı iyileştirmekti ve onu başardığımı düşünüyorum artıkk:)) dediğin gibi ilerde eksiklerim var ama takım daha çok yeni sen bu takımla oynadığım 2. kişisinn :D

senle yine bir maç yapmak istiyorum turnuva dışı olarak :)) oyun stilin tam benlik cidden keyif aldım iyi top saklıyosun

skorlar doğru abi tabikide yapalım maç:) ben de defansı pek yapamıyorum takımım yeterli gelmiyor ama düzelticem inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Hooijdonk kardeşim psn kabul et artık 3 gün oldu gözünü seviyim şu maçımızıda yapalım artık :)

hocam bu akşam 10dan sonra uygunsan yapalım maçımızı benim bir tek seninle kaldı
  • Kardesm ben malesef en fazla aksam 8 e kadar online olabiliyorum isimden dolayi 8 e kadr online olabilirsen yapabilrz macimizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar bitirsek şu grup maçlarını artık. Zaman çok uzadı sanki.

Dostum insanların işleri, okullar vs. bir takım işleri var. Ben de insanların işlerini bir oyun uğruna aksatmalarını istemediğim için çok fazla baskı yapmayı tercih etmiyorum.

Bu sebeple maalesef günlere tam olarak uyamıyoruz, ancak yapabilecek birşey yok. Sen aksatmamaya bak günlerini, başkaları da sana ayak uyduracaktır
  • son maçlara gece itibariyle başlasak fena olmaz en kötü yarın 3-4 sularında son maçlarımıda yapmış olurum

• Arkadaşlar,

Codershack nickli katılımcımız çeşitli problemlerden ötürü turnuvadan çekildiğini bana iletti. Grubundaki herkese +6 puan eklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

son maçlara gece itibariyle başlasak fena olmaz en kötü yarın 3-4 sularında son maçlarımıda yapmış olurum

Zaten muhtemelen Playoff maçlarına haftaiçi pazartesi günü falan başlayabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Arkadaşlar,

Codershack nickli katılımcımız çeşitli problemlerden ötürü turnuvadan çekildiğini bana iletti. Grubundaki herkese +6 puan eklenecektir.

bu gelen haberle bavulu toplayan ferguson haki alemci nani ile birlikte ispanyaya uçtu cr7 ile bi telefon görüşmesinde.
     Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234

Ferguson haki:Gaza basamıyorum zampara bana bi yolluk hazırla demesi kameralara işte böyle yakalandı

• Bizim grupta beraat'a yazılması gereken bir galibiyet alpdonmez'e yazılmış berke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Bizim grupta beraat'a yazılması gereken bir galibiyet alpdonmez'e yazılmış berke

Berke zaten iice beni boşladı yaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Bizim grupta beraat'a yazılması gereken bir galibiyet alpdonmez'e yazılmış berke

Berke zaten iice beni boşladı yaaa...

Hahahaha

Kardeşim kusra bakma ya. Bu hafta çok yoğun bir haftaydı benim için. Puan tablosunu güncelleyecek bir boş zaman bile bulamadım. Maçlarımı da tamamlayamadım bir türlü.

Haftasonu biraz boş vaktim olucak. Seninle de turnuvayla da bolca ilgilenicem

• bberke şu puan tablosunu bi güncelle be benim maçlar bitti hala 8 maç gözüküo onu güncelleki kimlerinde maç eksikleri var görelim onlarda bitirsin bu haftasonunda playofflar başlasın
  • Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?

İşte Ödül :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3000-ler-burada-khalkedon-77364213/detay?source=promotion_topl

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?

İşte Ödül :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3000-ler-burada-khalkedon-77364213/detay?source=promotion_topl

Daha kullanışlı birşey olsun Tarık abi bence. O fiyat aralığında daha çekici hediyeler bulunabilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

bberke şu puan tablosunu bi güncelle be benim maçlar bitti hala 8 maç gözüküo onu güncelleki kimlerinde maç eksikleri var görelim onlarda bitirsin bu haftasonunda playofflar başlasın

Kardeşim yukarıda da yazdığım gibi çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Yarın akşam en geç güncellicem ama maç eksikleri çok olduğu için playofflar haftaiçine sarkacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

bberke şu puan tablosunu bi güncelle be benim maçlar bitti hala 8 maç gözüküo onu güncelleki kimlerinde maç eksikleri var görelim onlarda bitirsin bu haftasonunda playofflar başlasın

Kardeşim yukarıda da yazdığım gibi çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Yarın akşam en geç güncellicem ama maç eksikleri çok olduğu için playofflar haftaiçine sarkacaktır.

tmm kardeşim beklemedeyiz o zaman bizler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?

İşte Ödül :

Daha kullanışlı birşey olsun Tarık abi bence. O fiyat aralığında daha çekici hediyeler bulunabilir bence

İsteyene parasını havale ederiz bizde o zaman ne de olsa paranın yüzü sıcaktır her zaman

• Berke ve van hooijdonk gece 11-12 den sonra musaitmisiniz ?
    Gerçi ben hooijdonku ekledim hala kabul etmedi psn de
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.