Arkadaşlar bitirsek şu grup maçlarını artık. Zaman çok uzadı sanki.
Hooijdonk kardeşim psn kabul et artık 3 gün oldu gözünü seviyim şu maçımızıda yapalım artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
canal kardeşimle maçlarımızı yaptık :)
skorları hatırlamıyorumm ama net olarak biliyorumm ikisinde de yenildimm :D
muhibbi 0 - 2 canal canal 3 - 1 muhibbi
kardeşim senden sonra bir kaç maç daha yaptım skorları hatırlamıyorum yanlışsa düzelt lütfen :))
birde tam ps'i kapatırken mesajını gördüm cevaplayamadımm :)) çok haklısın amacım defansı iyileştirmekti ve onu başardığımı düşünüyorum artıkk:)) dediğin gibi ilerde eksiklerim var ama takım daha çok yeni sen bu takımla oynadığım 2. kişisinn :D
senle yine bir maç yapmak istiyorum turnuva dışı olarak :)) oyun stilin tam benlik cidden keyif aldım iyi top saklıyosun
skorlar doğru abi tabikide yapalım maç:) ben de defansı pek yapamıyorum takımım yeterli gelmiyor ama düzelticem inşallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: Stream_Ouz
Hooijdonk kardeşim psn kabul et artık 3 gün oldu gözünü seviyim şu maçımızıda yapalım artık :)
hocam bu akşam 10dan sonra uygunsan yapalım maçımızı benim bir tek seninle kaldı
Kardesm ben malesef en fazla aksam 8 e kadar online olabiliyorum isimden dolayi 8 e kadr online olabilirsen yapabilrz macimizi :)
quote:
Orijinalden alıntı: kmlyurdabak
Arkadaşlar bitirsek şu grup maçlarını artık. Zaman çok uzadı sanki.
Dostum insanların işleri, okullar vs. bir takım işleri var. Ben de insanların işlerini bir oyun uğruna aksatmalarını istemediğim için çok fazla baskı yapmayı tercih etmiyorum.
Bu sebeple maalesef günlere tam olarak uyamıyoruz, ancak yapabilecek birşey yok. Sen aksatmamaya bak günlerini, başkaları da sana ayak uyduracaktır
son maçlara gece itibariyle başlasak fena olmaz en kötü yarın 3-4 sularında son maçlarımıda yapmış olurum
Arkadaşlar,
Codershack nickli katılımcımız çeşitli problemlerden ötürü turnuvadan çekildiğini bana iletti. Grubundaki herkese +6 puan eklenecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: haki1234
son maçlara gece itibariyle başlasak fena olmaz en kötü yarın 3-4 sularında son maçlarımıda yapmış olurum
Zaten muhtemelen Playoff maçlarına haftaiçi pazartesi günü falan başlayabileceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
Arkadaşlar,
Codershack nickli katılımcımız çeşitli problemlerden ötürü turnuvadan çekildiğini bana iletti. Grubundaki herkese +6 puan eklenecektir.
bu gelen haberle bavulu toplayan ferguson haki alemci nani ile birlikte ispanyaya uçtu cr7 ile bi telefon görüşmesinde.
Ferguson haki:Gaza basamıyorum zampara bana bi yolluk hazırla demesi kameralara işte böyle yakalandı
Bizim grupta beraat'a yazılması gereken bir galibiyet alpdonmez'e yazılmış berke
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
Bizim grupta beraat'a yazılması gereken bir galibiyet alpdonmez'e yazılmış berke
Berke zaten iice beni boşladı yaaa...
quote:
Orijinalden alıntı: Beerat
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
Berke zaten iice beni boşladı yaaa...
Hahahaha
Kardeşim kusra bakma ya. Bu hafta çok yoğun bir haftaydı benim için. Puan tablosunu güncelleyecek bir boş zaman bile bulamadım. Maçlarımı da tamamlayamadım bir türlü.
Haftasonu biraz boş vaktim olucak. Seninle de turnuvayla da bolca ilgilenicem
bberke şu puan tablosunu bi güncelle be benim maçlar bitti hala 8 maç gözüküo onu güncelleki kimlerinde maç eksikleri var görelim onlarda bitirsin bu haftasonunda playofflar başlasın
Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?
Beyler şu turnuvanın bitimine yakın , Psp ödüllü bir turnuva düzenlemek istiyorum , 16 katılımcıdan oluşan , dörderli , Şampiyonlar ligi formatında bir turnuva olacak , giriş ücretinide 20 lira olarak düşünüyorum , ne diyorsunuz ?
Daha kullanışlı birşey olsun Tarık abi bence. O fiyat aralığında daha çekici hediyeler bulunabilir bence
quote:
Orijinalden alıntı: Young_Caesar
bberke şu puan tablosunu bi güncelle be benim maçlar bitti hala 8 maç gözüküo onu güncelleki kimlerinde maç eksikleri var görelim onlarda bitirsin bu haftasonunda playofflar başlasın
Kardeşim yukarıda da yazdığım gibi çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Yarın akşam en geç güncellicem ama maç eksikleri çok olduğu için playofflar haftaiçine sarkacaktır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Young_Caesar
Kardeşim yukarıda da yazdığım gibi çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Yarın akşam en geç güncellicem ama maç eksikleri çok olduğu için playofflar haftaiçine sarkacaktır.
tmm kardeşim beklemedeyiz o zaman bizler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fifaz