Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Ruud a ne oldu?ban mi yedi?

Evet malesef. Ufak bir argo sebebiyle 3 günlük ban yedi. Benim hesap işgal altında doğal olarak
  • stream ouz 3-4 canal
    canal 3-1 stream ouz

Çok zor maçlardı ellerim titredi son maçta resmen. ben maçlarımı tamamladım.bu skorlarla gruptan çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

stream ouz 3-4 canal
    canal 3-1 stream ouz

Çok zor maçlardı ellerim titredi son maçta resmen. ben maçlarımı tamamladım.bu skorlarla gruptan çıktım

Dostum malesef rkv08 bir puanla önünde. Sen grupta beşinci olabildin
  • MS 401e ulasilamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

MS 401e ulasilamiyor

MS401 bizim Tolga.

Akşam online olabilecek ancak. Tahminim 9 ya da 10' dan sonra yaparsınız maçlarınızı.
  • hocam son maçım kaldı da onuda bügün yapmayı düşünüyorum yanlız kadrom dağılmış bi vaziyette 50k borç verebilecek birisi var mı yarın öderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

bu halde dogru evet 2 maç öncesi 20 yazınca kafa gitti yani turu geçtim ben floryaya.
    her haliyle maçı hakettik 2 toptan başka fenerin adam gibi posizyonu yoktu eze eze topumuzu oynadık ama balık fener gene sıyrıldı elimizden

Balık fener falan ayıp oluyor ama . Aykut kocaman olmasa siz biraz zor çıkardınız o sahadan . O aptal adam olmasa bu mac ilk yarı 4 olmuş 2. Yarı 8 atıp paketlemistik sizi . Öyle atıp tutmak kolay tabi . Harbi olacaksın harbi konuşacaksın . Ulan Aykut takım iyi güzel başladı zaten cinconun bı yeri tutuştu taraftardan baskıdan presten . Sen neden takımı geri çekersin mal oğlu mal. Hiç bir zaman sevmedim hiç bir zaman sevmeyeceğim. Sen benim KOCAMAN nefretimsin. Gördük truvanizi da . Bağdat caddesinde 50 tane cinconlu hastanelik olmuş . Öyle dışardan atıp tutmayın . 2 pozisyon buldunuz diye siz mı oynamış oldunuz tüm mac . Sen ne iciyorsun kardesim ? Ben de istiyorum aynısından . Nasıl bı kafa yapıyorsa artık ...

balık fener ayıpda cincon ne dogru 60 dakka esir oldunuz sizde haklısınız ilk yarı kaleye attıgınız adam gibi 2 şut gol oldu.
    cincon ne yaptı dakka 30 dan sonra esir oldunuz esir volkanın yaptıkları bi havalar yarı sahaya top kullanmaya gelmeler bi artislik gördük artisligi.
    gene son dakka direklere engine şükredin yoksa şuanda tam orta sahada
     Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234
    böyle bi şey seyredikcetiniz.
    maç ortada atıp tutanda belli içende belli tipik bi fenerlisin çıplak gözle bak maça hakkımızdı o maç bizim
    bu yazdıgın hiç şaka amaçlı degil hiç kusra bakma

Bak kardesim macı tekrar izlersen stoch oyundan alınana kadar iki takımında dengeli bir oyun sergilediğini göreceksin . Sende tipik bir cimbomlusun galiba hep yalan dolan : D saka bir yana son topu baros vurdu sanırsam . Evet onda haklisin .Ancak o bayrak Kadıköy'e giremez :D Sokaninda yasama imkanının olduğunu düşünüyorum :D neyse zevkli bir maçtı bana göre . Artık playoffa bakıcaz

dikkat edin de önünüzdeki playoff maçlarında kadıköy bir kaza olmasın da stadı yakmayın 2 sene önceki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

@berknal bu gece veya yarin gun icinde maclarimizi yapabiliriz.sen ps3 ayarlayabilirsen haber ver lutfen.

abi bu akşam 1 saate falan musaitmisin ? musaitsen bana pm at saat tam 9 gibi online ol da, cunku ben mehmet yani ruudun evine gidicem annesi babası varken :D ayıp olur çok geç gitmem onun için yapalım maçlarımızı hemen bana pm at ona göre gidicem 5 10 dkda giderim zaten yakın...

sen evet dersen ben cıkıcam evden, aynı sekilde a78b4c42 adlı arkadaşla da maçlarımızı oynayabiliriz bu akşam gitmişken aradan çıkarayım hemen :D m atıyorum size aynı zamanda beyler
  • selam beylerr :)
    hafta sonu yoğun geçti ancak gelebildimm :))

sorterking ile maçlarımızı yapardık fakat online değil :( van.hoijdonk'lada maçlarımızı yapamadıkk :( rambo 3gün ban yemiş :(

dostluk maçlarına açığım müsaitimmm :D

mesutla az önce yaptık çok keyifliydi meselaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

selam beylerr :)

sorterking ile maçlarımızı yapardık fakat online değil :( van.hoijdonk'lada maçlarımızı yapamadıkk :( rambo 3gün ban yemiş :(

Abi van_hoijdonk turnuvadan çekildiğini açıkladı zaten. Sen oradan kaptın 6 puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Abi van_hoijdonk turnuvadan çekildiğini açıkladı zaten. Sen oradan kaptın 6 puanı

ahaa :O

haberim yoktu görmedimm forumda yahu, neden çekildi ki :S

o zaman bir tek sorterking kaldı bende de ekli zaten gelirse son maçlarımıda yaparım o zaman :))

müsaitsen milli takımı konuk edebilirimmm berkeciiimmm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 18 Mart 2012; 23:35:23 >

• playoff lar gelse bu gece çok bomba olur berke
  • @berkeGS

YAAA YİNEMİ BERKE YAAA!!! ASLAN kardeşim her gruptan çıktığımda kafama basıp hooop otur oturduğun yerde demek zorundamısın :( yine O+X, O+X, R2+O'larınla uğraşıcam oooff off...

• quote:

quote:

quote:

ahaa :O

haberim yoktu görmedimm forumda yahu, neden çekildi ki :S

o zaman bir tek sorterking kaldı bende de ekli zaten gelirse son maçlarımıda yaparım o zaman :))

müsaitsen milli takımı konuk edebilirimmm berkeciiimmm :D

Abi onlinesan ben 20dk içerisinde geliyorum milli takımla

• quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

@berkeGS

YAAA YİNEMİ BERKE YAAA!!! ASLAN kardeşim her gruptan çıktığımda kafama basıp hooop otur oturduğun yerde demek zorundamısın :( yine O+X, O+X, R2+O'larınla uğraşıcam oooff off...

Napiyim kardeşim, Andres Iniesta birincliği elimden alınca ben de seninle eşleşmiş oldum. Kasıtlı olarak ayarlamadım heralde

Bakalım bu sefer nolucak maçlarımız
  • @Dragmetohell

Dostum kaç gündür yoksun ortalıklarda. Artık gelsen de yapsak şu maçlarımızı.

• Arkadaşlar artık maçlar çok uzadı ve bu durum maçlarını bitiren arkadaşlarımız açısında turnuvanın keyfini aşağılara çeker duruma geldi.

Bu sebeple yarın da maçların tamamlanmaması halinde ortalıkta olmayan katılımcılara hükmen mağlubiyet vereceğimi belirtmek istiyorum.
  • evet doğru arkadaşlar uzadı bu iş :)) sürekli yenilmeme rağmen ben bile sabırsızlanıyorumm şu grupların bitirilmesiyle ilgili yahu :D

bir tek sorterking le maçlarımız kaldı onlada dün netleştirdik, bu akşam yapıyoruz maçlarımızı sonrasında gelsin mini cup çılgınlığıı
  • quote:

Arkadaşlar artık maçlar çok uzadı ve bu durum maçlarını bitiren arkadaşlarımız açısında turnuvanın keyfini aşağılara çeker duruma geldi.

Bu sebeple yarın da maçların tamamlanmaması halinde ortalıkta olmayan katılımcılara hükmen mağlubiyet vereceğimi belirtmek istiyorum.

benim ekstra durumum ( PS3 YLOD- yellow light of dead) yüzünden eksik olan arkadaşlara mesaj attım, bugün veya salı işten çıkınca mehmet yan, ruudun evinde annesi babasıyla beraber maçlarımızı yapabilirim ama maçlara en geç 8 de başlamam lazım ki insanlara ayıp olmasın, ona göre ayarlayacaklar arkadaşlar kendilerini

daha fazla yapabileceğim birşey yok

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.