Şimdi Ara

Ultimate Team Web App'e giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam . Web app'e giriş yapmal istiyorum ancak şu karşıma çıkıyor çözümü nedir ?

Ultimate Team Web App'e giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel-gd -- 15 Şubat 2014; 19:34:46 >

• kimse karşılaşmadı mı bu sorunla ?
  • şu an giriş yapılamıyor server hatası veriyor, fakat sizde çıkan hata farklı; fifa14 almış mıydınız?
  • sizin probleminiz server la alakalı değil önce fifa 14 ü originden açıp oyuna girin ut ye girip profilinizi oluşturun hatta 1 ve çıkın sonra pc den oyuna tekrar girin sizden şifre oluşturmanızı isticek oluşturun ve çıkn daha sonra wep app yi kullanabilirisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

sizin probleminiz server la alakalı değil önce fifa 14 ü originden açıp oyuna girin ut ye girip profilinizi oluşturun hatta 1 ve çıkın sonra pc den oyuna tekrar girin sizden şifre oluşturmanızı isticek oluşturun ve çıkn daha sonra wep app yi kullanabilirisiniz

Daha önce web app'ten giriş yapıyordum işlem de yapıyordum . Originden oyunu açmak derken neyi kasdettiniz anlamadım? Ps3 kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel-gd

quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

sizin probleminiz server la alakalı değil önce fifa 14 ü originden açıp oyuna girin ut ye girip profilinizi oluşturun hatta 1 ve çıkın sonra pc den oyuna tekrar girin sizden şifre oluşturmanızı isticek oluşturun ve çıkn daha sonra wep app yi kullanabilirisiniz

Daha önce web app'ten giriş yapıyordum işlem de yapıyordum . Originden oyunu açmak derken neyi kasdettiniz anlamadım? Ps3 kullanıcısıyım.

ben pc var sayarak anlattim aynisini ps3 yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende giremiyorum ayni sekilde cozum bulan varmi?

• Xbox da sorunsuzca oynuyorum. Web app'de baglanmak istedigimde oyunu satin almami istiyor. Benim takimim hazir hersey nirmal. Tel appMde ayni. Cozumu nedir bu isin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.