Bildirim
ULTRA HD TV Aldim Evde Canak dahil hic sistem yok öneriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En yakın uyducuya gideceksiniz tabi ki. Güzel bir kablo döşeme yapar o. Tv nizdeki dahili uydu dan 4k yı izlersiniz ancak. Harici 4k destekleyen uydu yoktu sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
En yakın uyducuya gideceksiniz tabi ki. Güzel bir kablo döşeme yapar o. Tv nizdeki dahili uydu dan 4k yı izlersiniz ancak. Harici 4k destekleyen uydu yoktu sanırım
Hocam ben tivubu dusunuyorum dis kurulum dahil 132tl yapiyorlarmis ne dersin ? Acaba canak kablo ne kadar tutar tivubu takmasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tvbuda yu boş ver tv bu içinde olsa normal türksat içinde.olsa sana tutksata ayarlı bir çanak ve assagi kadar gelen bir kablo lazım bence en başta normal bir türksat kur memnun olmazsan yapacak şey tv buyu getirip kablonun ucuna takmak kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X