Şimdi Ara

Ultra Hd Video (Herkes izleyemez.) 2160p (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
10
Favori
11.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Arkadaşlar şimdi 1920x1080 Led , Hdmi monitörümde bu videoyu 4k izleyebiliyormuyum ? Yoksa görüntüyü 2k mı görüyorum ?

2k goruyorsun. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Artik paraya kiyip bir 4k almak gerek ne dersiniz sayin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Arkadaşlar şimdi 1920x1080 Led , Hdmi monitörümde bu videoyu 4k izleyebiliyormuyum ? Yoksa görüntüyü 2k mı görüyorum ?

2k goruyorsun. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Artik paraya kiyip bir 4k almak gerek ne dersiniz sayin hocam

Vallahi , 23 " monitöre yeni geçiş yaptım , 4k henüz tam olarak oturmadanda satın almaya çalışmak Akıl kârı değil..Yinede görüntü gayet güzeldi , ttnet 3 dakikada 1 dakikalık kesimi izletebildi..
  • Sorunsuz izledim(tam 4k izlemedigimi biliyorumama telefonun en yuksek kalitesinide gormus oldum kalite yine mukemmel ve bayagi netti)var mi baska bildigin 4k boyle guzel video ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 6 Mart 2014; 2:14:56 >
  • catır catır oynatıyor

MSI Cx61-2OD sağ olsun yarı yolda bırakmıyor beni
  • Ttnet kullanıyorum wifi tek diş çekiyor donmadan izledim. Xperia ionda görüntü çok fena

• 300 Sparyalı"yı izleyenler bu filmi kesinlikle ve kesinlikle izlesinler;7 martta çıkıyordu sanırım;müthiş bir filme benziyor.

@Prison-Break

• Cam gibi oldu görüntü de bu net hızıyla zor izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

süperonline fiberde video doldu ama izlerken biraz dondu çünkü intel hd4000 ile çalışıyor şuan cihaz.
    işlemci 65 derece oldu fan coştu. i5 3230.

65 derece ne ki ? ben şu an internette geziyorum bilgisayarım 63 derece
  • Bu güne kadar 1080p'yi bile hiç aramadım. Sadece LOTR üçlemesi ve Hobbit 1080p'dir. O da yeri özel olduğu için. Geri kalan arşivim 720p'dir hep.
  • Birazdan hepsini izleyecem saol , ayrica spartalinin 2.filmini hatirlattigin iyi oldu ,Turkiyede 7martta mi vizyona giriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 6 Mart 2014; 2:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bu güne kadar 1080p'yi bile hiç aramadım. Sadece LOTR üçlemesi ve Hobbit 1080p'dir. O da yeri özel olduğu için. Geri kalan arşivim 720p'dir hep.

İnanırmısın Lotr"nin her serisini yanlış olmasın ama 12-13 kez izlemişimdir;hiç birinde 720p izlemedim.
  • Daha monitör 1080p değil :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Birazdan hepaini izleyecem saol , ayrica spartalinin 2.filmibi hatirlattigin iyi oldu ,Turkiyede 7martta mi vizyona giriyor ?

Evet;dün sinemaya gittim reklamını gördüm 7 mart"ta türkiyede vizyona giriyor 3d seçeneği ile.300 spartalı kadar iyi olabileceğini umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Video güzelmiş galaxy mini de de güzel görünüyor.
    Sag üst köşede H. Q yazıyor.
    Müzik olsun, canlılar olsun doğal Hayat çok güzel.
    Yağmur ormanlarını görmek lazım.

Çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Birazdan hepaini izleyecem saol , ayrica spartalinin 2.filmibi hatirlattigin iyi oldu ,Turkiyede 7martta mi vizyona giriyor ?

Evet;dün sinemaya gittim reklamını gördüm 7 mart"ta türkiyede vizyona giriyor 3d seçeneği ile.300 spartalı kadar iyi olabileceğini umuyorum.

Birde 3d , hatirlattigin icin tesekkurler hocam , gorsel efektlerini merakimdan dolayi gidecem ama insallah konu olarakta dolu dolu olur pisman olmam

• quote:

quote:

quote:

Birde 3d , hatirlattigin icin tesekkurler hocam , gorsel efektlerini merakimdan dolayi gidecem ama insallah konu olarakta dolu dolu olur pisman olmam

Pişman olacağımızı hiç sanmıyorum,sinemayıda iyi seçmek lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bu güne kadar 1080p'yi bile hiç aramadım. Sadece LOTR üçlemesi ve Hobbit 1080p'dir. O da yeri özel olduğu için. Geri kalan arşivim 720p'dir hep.

İnanırmısın Lotr"nin her serisini yanlış olmasın ama 12-13 kez izlemişimdir;hiç birinde 720p izlemedim.

Ben kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum. VCD zamanlarından başlayıp, extended Bluray'e kadar geldim

• pc yandı görüşürüz.
  • Galaxy Note 2 sıfır kasma mükemmel kalite normal hd videolardan daha iyi farkettirdi yani

Not: upload yapinca kalite azalmis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Galaxy Note 2 sıfır kasma mükemmel kalite normal hd videolardan daha iyi farkettirdi yani

Not: upload yapinca kalite azalmis olabilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.