Şimdi Ara

Ultra kısıtlı bütçe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok oyun oynayan biri değilim elimde bi laptop var dersler için kullanıyorum genelde . Vize fln.
    En son 10 yıl önce bir pc topladım
    -hd6850 li e7600 lü 3gb ram vardı(ramden dolayı sanırım yeni oyunlarda bazen fps çok düşüktü) ddr3 küçük kuzenime verdim 2 sene önce .
    Geçen günlerde ya oyun piyasasını ihmal ettik ne çıkmış diye bakiyim dedim. cok guzel oyunlar çıkmış özellikle tomb raider serisi çok hoşuma gitti . Laptoba yükledim ama oynanmıyor belki low olur fakat öylede tadı olmaz .
    Parada olmayınca + olsa bile 800 tl den fazla yatırım yapamam buna sistem olur mu diye arastirdim .
    Ne çıkarsa bahtıma
    1 -xeonlu sistemler buldum
    2-hd6850 quad 9650 vse8500 vs 8600 le metro exodus 1080 p de high min 35 maks 50 fps gibi bir teste rastladım.
    Beklentim 768 p olduğu için uyar gibi geldi sizce bin tl yi bulmadan bu sistemi yada hd6950 6850 gibi bi sistem toplayabilirmiyim 2.el olucak tabi .
    Kuzenime verdiğim pc içinde öneri lazım son 10 yıldaki çoğu oyunu high ultra açacak bir sistem olduğunu test videolarından anladım eskisi ise yaramaz diye vermiştim emektarı .😅😅😆😏
    Seçenek bol hangisini seçmeli bu arada bu işi baya unutmuşum .

Amd ekran kartı düşünüyorum ama amd işlemcilerden hic anlamam 0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 27 Haziran 2019; 5:32:14 >

• dostum 2.el xbox one al 5.90 a indirimde suan gamepass ultimate al tüm gelen tombriderden tut hitmanden metro exodustan hepsini oynarsın

600-650 ye cihazı bulsan geri kalanda 5.90 gamepass alırsın 1 aylık begenirsen gamepass alır devam edersin zaten pc toplasan bile açmaz o tomb riderları
  • O bütçeye biraz zor hocam. Üstteki yorum f/p açısından en iyisi gibi duruyor.
    Yeni oyunları oynamak için en azından X3440 + GTX 750 Ti + 8GB DDR3 ram + 400W PSU kombinasyonu aklıma geliyor ancak 1000 liranın üstüne çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 27 Haziran 2019; 10:20:43 >
  • Beyler kararımı verdim e8600 işlemci hd6850 veya hd6950 .

www.gpucheck.com
    HD 6850 Ultra kalite kalite ayarlarında kriterler ile Core2 Duo E8600 - GPUCheck Turkey / Türkiye
    https://www.gpucheck.com/tr-try/gpu/amd-radeon-hd-6850/intel-core2-duo-e8600-3-33ghz/high#mainads

Buradaki değerler yeterli benim için fps acısından iyi gözüküyor. Malesef gtx düşünmüyorum zaten oyun tutkunu değilim haftada 3 5 saat anca oynanacak bir sisteme boşuna para dökmek istemiyorum . Bu sistemi kullanan varsa yorum atarsa memnun olurum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 27 Haziran 2019; 11:4:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.