Bildirim
Ultrabook alacagım sorularım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende fiyatından dolayı almayı düşünüyordum ama kasası ve klavyesi gerçekten berbat. Isınma sorunu var mı yok mu öğrenemedim. Pili için forumdaki bir arkadaş rahatlıkla 4 saat dayanıyor diye söyledi. Ama harici ekran kartı yok. HD4000le oyunlar için pek bişey beklememek lazım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 12 Ekim 2013; 22:57:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fkaplan
Bende fiyatından dolayı almayı düşünüyordum ama kasası ve klavyesi gerçekten berbat. Isınma sorunu var mı yok mu öğrenemedim. Pili için forumdaki bir arkadaş rahatlıkla 4 saat dayanıyor diye söyledi. Ama harici ekran kartı yok. HD4000le oyunlar için pek bişey beklememek lazım...
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkub007
quote:
Orijinalden alıntı: fkaplan
Tesekkurler
Rica ederim. Yine almayı düşünürsen Teknosada 1150 liraya ve yanında 100 lira hediye çeki var. Ayrıca enparayla alırsan 100 lirada ordan iade alırsın. Fiyat olarak oldukça makul ...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dell mi asus mu
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- hp laptop klavye çalışmıyor
- msi laptop alınır mı
- gta 5 altyazı açma
- msi el konsolu
- samsung galaxy book 4
- google öne çıkan fotoğraflar
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X