Şimdi Ara

Ultrabook Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eglence icin ultrabook ariyorum,genelde oynayacagim oyunlar pes ve fifa serileridir bu oyunlari max. ozellikte kaldirmali cihazlar.Fiyat olarak en fazla 1500-1700 civari dusunuyorum ayrica ekran 13`den kucuk olmamali, onerileriniz icin tesekkurler. Ayrica turkce klavye olmadigi icin turkce karakterleri yazamadin kusura bakmayin

• Lenovo flex 14 aldim bir hafta olmadi. Gayet memnun kaldim, ekran karti paylasimli hd 4400. Dediginiz oyunlari kaldirirmi fikrim yok ben bilgisayarda oyun oynamiyorum o yuzden bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Lenovo flex 14 aldim bir hafta olmadi. Gayet memnun kaldim, ekran karti paylasimli hd 4400. Dediginiz oyunlari kaldirirmi fikrim yok ben bilgisayarda oyun oynamiyorum o yuzden bilmiyorum.

Valla hocam bu iki oyun haricinde pek oyun oynamam bende. Bu ikisi olsun yeter diyorum bana.Eger musaitsen bir su siteye bakabilirmisin kaldirir mi diye?Www.game-debate.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper'in ultrabooklarını detaylı şekilde test ettim tavsiye ederim: 1200 TL

son seri i5 işlemcili, w8 lisanslı, 4gb ram, 128mb SSD veya 500 gb HDD+32 msata ssd standart ekran kartı, metal ve çok şık kasa, vasat bir ekran, touchpad hassasiyeti oldukça kötü (Mouse yerine kullanılan yer)

Mouse ile kullanacaksan hiç başka markaya bakmana gerek yok (touch pad gerçekten kötü ama Sony'ler de bile problem var)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    oyun onerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.