Şimdi Ara

Ultraslan Lise Katılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lise 1 öğrencisiyim ve Ultraslan taraftar topluluğunun Lise grubuna katılmak istiyorum bana yardım eder misiniz . Not : Yaş 14 Kocaeli/İzmit

• Kardeşim hiç böyle boş şeylerle uğraşma. Yolun çok başındasın. Önünde zorlu bir lise eğitimi ve üniversite sınavı var. Bu 4 yıl geleceğin için çok önemli. Derslerine sıkı çalış, iyi bir üniversite hedefle, kendini kurtar. İleride üniversitede taraftar topluluklarına katılırsın, şimdi eğer bu gruplara girersen kendine de ailene de yazık edersin.
  • Genç kardeşim,

Kafanı hiç böyle reisçilik oynayan ve menfaat peşinde koşan boş beleş taraftar grupları ile yorma.

Dersini çalış, spor yap, müzik yap.

Gücün varsa kombineni al ve stadyumda yerini yine al her şey yoluna girince.

• Kardeşim hiç böyle boş şeylerle uğraşma. Yolun çok başındasın. Önünde zorlu bir lise eğitimi ve üniversite sınavı var. Bu 4 yıl geleceğin için çok önemli. Derslerine sıkı çalış, iyi bir üniversite hedefle, kendini kurtar. İleride üniversitede taraftar topluluklarına katılırsın, şimdi eğer bu gruplara girersen kendine de ailene de yazık edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tek tavsiyem uzak dur böyle yerlerden ve tiplerden adamlara yorum yapıyoruz tehditler mafya vari açıklamalar önüne gelene.

Bunlara katılmak ve benzeri oluşumlara katılmak sana hayatta hiç birşey katmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.