< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 1 Şubat 2019; 10:45:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 1 Şubat 2019; 10:45:46 > |
Yahu herşeyi anlarım, derslerin zoru var kolayı var da.. Bana 4. sınıfta "Türk Dili" diye bir ders veriyorsun. Sümer tarihinden bu yana tüm dilleri vs. soruyorsun. Sadece bir ünite Dil Bilgisi gerisi paso tarih ve ezber, az buz da değil. Son senede illa küfrettiriyorlar adamı.
İngilizce dili ve Türk Edebiyatımı ne okuyan arkadaşlarım onlar bilmiyor bu kadar detayı. Yazıklar olsun. Yok zimbambweceyle çince akrabaymış da höttürübütçeyle zomburdukça ve kakamonaca bir araya gelmişler de hebeleyce ile zımbırtıca ve totoşumca aynı yapıdaymış da bilmem ne. Bu dersin içeriğine kadar verenin ellerinden öpüyorum. |
3 ve 12 almışım bu nedir lanet olsun bu sistemi onaylayanlara kimse bitiremez okulu kan emici köpekler haram zıkkım olsun o harç paraları aöf çalışan işe giden adam okuyor bu kadar zorlamanın anlamı nedir haysiyetsizler son sene bitirip askere gidicektim yine yalan oldu
|
madem yerinin burası olmadığını biliyorsun neden geri zekalı gibi buraya yazıyorsun?
|
Beyler mezun ve sınıf geçenleri kutluyorum.
|
Ağzımızın tadıyla da kalamıyoruz arkadaş
|
Uzun süredir forumu takip ediyorum ancak sırf size yanıt yazabilmek icin üye oldum.
Siz nasıl bir sapıksınız? Nasıl bir zihniyetiniz var? Kadınların vahşice sırf tayt/şort giyiyor diye katledildiği bir ülkede sizin gibilerin kafese kapatılması lazım? Eşiniz, anneniz, kardeşiniz yok mu? Hiç mi kız arkadaşınız olmadı? Hiç mi sevilmediniz de tayt giyen kızları dikizleyecek kadar sapıklaştınız? Yazıklar olsun. Potansiyeliniz var. |
burada bir yılımız gitmiş boşu boşuna sen gelmişsin 20 mesajla boş boş mesaj atmışın sende kabahat değil bu hakkı verende forum yönetici ne iş yapıyor acep.
|
Bende kamu personeliyim. Ünvan değişikliğini hala kovalıyorsan muhtemelen taşra teşkilatında düz ayak memursundur. Bizim kurumlarda memur takımı piramidin en dibidir ama böyle havadan konuşmaya bayılırlar. İnsanların tercihleri kimseyi ilgilendirmez. Kimseyi aşağılama hakkın yok dostum. Sen vatandaşın çalışanısın, kurum içinde ünvanın ne olursa olsun kimin üstü olursan ol vatandaşın karşısında astsın.
Kimse şu cümlelere bakıp devlet personelini yargılamasın arkadaşlar, ham memurlar pişene kadar böyle davranırlar. |
En basından beri olması gereken yaz okuluydu.3 ders hakkınız falan degildi.Simdi aglayıp durmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 21 Mart 2006; 12:38:29 > |
|
|
|
|
|
|