Şimdi Ara

ultrAslan1905 i sevenler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

ultrAslan1905 i sevenler?

(En Son Oy Tarihi: 2.1.2007)
Giriş
    73% (39)
    sevmiyorum
    20% (11)
    çekimser
    5% (3)
  • jittem niye MESAJINI DEGISTIRDIN CEVAP VER baska nick alip kendini desteklemenin ceza verdigini ben soyledikten sonrami anladin ama meark etme ip den bakip da ogreniliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

jittem kim oldugunu cok iyi biliyorum ultraaslan kendini desteklemek icin fake nick alma baktim profiline sadece buraya mesaj atmissin YEMEZLER ceza yiyceksin bu yasak

her halde bu arkadaş sana kıskanıyor ultraslan baksana çekemiyor
  • arkandayız ultraslan kardeşim
  • ultraslanlan çok kişi uğraşıyor bütün konular onun üzerine açılıyor bir zamanlar iski vardı şimdi ultrAslan :)
    her zaman yanındayız
  • neyini kiskancam be ben deilim 7 tane topic acip altinda 1 tane cevap olmayan ben deilim ekran kartimi habire farkli soyleyip post derdine dusen ben deilim 256 mb ram i olupda baska bir topicte 1 gb a cikan
  • sus ya konuşup durma imzandan belli zaten amacın bugunde zaten zaragoza zartladı size hıncınızı benden çıkarıyonuz dimi
  • bak kardesim isim gucum yok gs lisin diye sana catcam git sor bazi gs liliara oyle bir sey yaparmiyim diye nick istersen pm den veririm evet yenildik ben yenildik diye bahane arayip millte dalmam SEN BANA ILK SOYLE KAC TANE BILGISAYARIN VAR soru sorunca bana sacma sapan seyleri soyleyip konuyu dagitma velet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 25 Şubat 2005, 6:37:52 >
  • anti gs ci bu adam sanırım ahaha
  • artık size daha ne diyim amacınız belli sizin özelden yazılanlarıda görüyorum hadi beyler pmden yazdıklarınızı delikanlıysanız forumdada yazsanıza
  • kime diyosun sen onu soyle ilk once VE BENIM SORUMA CEVAP VER yuz defa mi diycem kac tane pc in var 1 tane ise o pc nasil oluyoda hem 256 mb hem 1gb oluyo cevap ver
  • hacı ne sevenin varmış yavvv
  • sadece ram değil ekran kartını da yazar mısın
  • cevap bekliyoruz ultra pm olayi nida kime dedin onuda soyle sordugum sorunun cevabini yaz adami hasta etme
  • quote:

ultrAslan1905
    Yüzbaşı

24 Şubat 2005, 22:24:22

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben kendi bilgisayarinda ftp server acmaya ugrasan bir adamim Smile
    simdi sizden öneri bekliyorum, nasil ederim bu isi?
    zoom x4 adsl router kullaniyorum ve virtual server olusturdum, yani gerekli portlari kendi makinama forward ettim
    windows xp üzerinde microsoft iis denedim sadece lan da calisti wan da calismadi. 3rd party software denedim mesela bu konuda ünlü serv-u ftp server ama yine ayni sey oldu. wan ftp calismiyor... niye?????

burada modemin zoom X4
    quote:

İyi günler arkadaşlar yuıkarda ismini yazdığım modemden almıştım.
    Fakat sürücüsü herhalde win 98 tarafından desteklenmiyor;bağlandığım zaman hata mesajları veriyor ve bağlanınca 2400 kp hız gösteriyor ve tabiiki hiç bir ssiteyi açmıyor.Acaba sorunu bilen varmı;inca'nın sitesine de girdim fakat nafile, driverı bulamadım....

burada inca 56K
    quote:

ultrAslan1905
    Yüzbaşı

24 Şubat 2005, 20:24:32

--------------------------------------------------------------------------------

benim adsl modem zoom x5 benim modem e bir adaptör bir usb bir de telefon kablosu bağlı .Ben internete girince telfon fişini çıkarp yerine modemden gelen kablonun fişini takıyorum.internete bağlanınca telefon çalışmıyor neden acaba?

burada zoomX5
    Ve sen hala modem peşindesin
    quote:

Giriş Mesaj << Daha eski konu Daha yeni konu >>

ultrAslan1905
    Yüzbaşı

24 Şubat 2005, 20:38:20

sizce bu modem nasıl 75dolar

Niye?

• http://forum.donanimhaber.com/m_2087295/mpage_1/key_//tm.htm#2092715 şuraya şifreleri verirsen makbule geçer çook seviyo senii ultra lütfen şuraya yardım
  • ultraaaslanmı neymiş sena al işte
  • arkadaşlar ultraslan'ın mesajlarını inceleyin çok eğlenceli yukarıdaki modemlere ek olarak bu modemleri de almak istemiş
    quote:

ultrAslan1905
    Yüzbaşı

18 Şubat 2005, 20:45:14

GEEK PRO-MAX UE4 4 PORT ADSL MODEM
    CNET ADSL MODEM ROUTER + 4 PORT SWITCH+SPLITTER

bu iki modemden hangisi daha iyi arkadaşlar. alacam artık. son kararımı veriyorum.
  • Kim ne derse desin günün adamı Ultraslandı. ve bence yarının adamıda yine o olucak
  • valla bu yaptıklarıyla ben pek adam gibi bir adam olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.