Şimdi Ara

ultrAslan1905 i sevenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 2.1.2007)
Giriş
  • Çok merak etim acaba beni seven ve sevmeyen kaç kişi var madem bu kadar konu açılıyor hakkımda görelim bakalım

• İyice komik oluyorsun
  • sen ilk once kac tane bilgisayarin var onu sole
  • seviyoruz ultra sen bakma bunlara
  • arkadaşım sen sorunun ne olduğunu anlamıyorsun galiba bir soru soruyorsun adamlar sana yardımcı olmak için çalışıyorlar ve

http://forum.donanimhaber.com/m_2086538/tm.htm

bir sürü cevap yazıyorlar . NERDESİN bir cevap yaz teşekkür et olmadı de oldu de bir şeyler yaz.
  • 4ever GaLaTaSaRaY & ultrAslan1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombimsi -- 24 Şubat 2005, 22:58:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Topic sahibi yorum yap bakalım.... :)) mesela bi arkadaş kaç bilgisayarın var diye sormuş? ilginç bir soru :)))

(no smoke)
  • Bence bu topic e de daha bakmaz yine ortam bize kaldı
    bari sohbet falan edelim
  • boşuna kasmayın fakedir buda adam komik sadec
  • budur yine bir topic yine yok oldu herifin gercek ekran karti ve ram ini cok meark ettim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

budur yine bir topic yine yok oldu herifin gercek ekran karti ve ram ini cok meark ettim valla

ne yapcan ya adamın ekran kartını
  • herif post olsun diye bi yerde ekran kartim soyle diyip soru sormus baska bi topicte ekran kartini farkli yazip yine bir topic acarak soru sormus baska bi yerde pc sinin rami 256 iken bi anda 1gb olmus nasi olmussa?
  • ehehe adamı neden çekemiyorsunuz anlamadım şimdi kaç tane olucak her halde 1 tanedir
  • [Deleted by Admins]
  • pff bence fakelerini çek ya herneyse sen sus yeter bize topic açmak istersen sana forum kurayım ben daha bişi demyom sanırım yaşın biraz küçük bazı şeyleri anlamıyorsun ne dersek diyelim sadece komiksin
    ha bu arada lehine msg atanlara bakın genelde 10 msg ve altı çocuk bu ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raffaello -- 24 Şubat 2005, 23:17:08 >
  • bende galatasaray muhabeti sandim
  • jittem kim oldugunu cok iyi biliyorum ultraaslan kendini desteklemek icin fake nick alma baktim profiline sadece buraya mesaj atmissin YEMEZLER ceza yiyceksin bu yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekanikzombi

bende galatasaray muhabeti sandim

konu zaten galatasaray muhabbeti nickimden dolayı çekemeyenler war ama tokat gibi anket cvbı suratlarına şak şak diye çarptı bunlar şimdi toplanıp sonuçlarıda değiştirir

seviyorum 70% (34)

sevmiyorum 22% (11)

çekimser 6% (3)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekanikzombi

bende galatasaray muhabeti sandim

ben de yawwwwwwwwww üffffffffffffffffff
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.