Şimdi Ara

Ultrasurf Programı Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki bu konu daha önce açılmıştır ancak yaklasık 1 saattir aramama ragmen forum dahilinde bulamadım.O yüzden sizden öneri ve görüşlerinizi rica edeceğim.

Dün bu ultrasurf denilen programı bilinçsizce indirdim ve tarama yaptıktan sonra açtım.İzlemem gereken maçıda izledim,sonrada programı Exit ile kapatıp,Belgelerim klasörüme kaldırdım.Ama herşey bu kadar güzel olmamalıydı diye düşündüm.Neden böyle mükemmel bi maç keyfini yaşatabilen programı bedavaya piyasaya sürüyorlar diye aklımdan geçirdim durdum.Her insanın internet programlarını kullandıktan sonra aklına takılan bi düşünce olduğunu biliyorum ancak ben bu bilgisayarda bütün özel hayatımı geçiriyorum,banka hesaplarımla uğraşıyorum,alışveriş yapıyorum ve bu programla ilgili okuduğum birkaç yorumdan dolayı içim pek rahat değil,sadece sizden bu programın ne kadar güvenilir olduğunu,sadece ihtiyac duydugumda bu programı açıp daha sonra programdan çıkmam dahilinde hiç bi sorun yaşayıp yaşıyamayacağımı,yada bu programı biran önce bilgisayarımdan silmem gerekip gerekmediğini bilmek istedim.Ve eğer böyle birşey gerekiyorsa sadece o klasörü(yani içinde .exe dosyası bulunan) silmem yeterli olucak mı? bu konuda bilgili olan arkadaşlarım lütfen benimle bilgisini paylaşsın şimdiden teşekkürler

• lütfen birisi cevap yazabilir mi.6 saat geçti ancak bir cevap alamadım lütfen bilgili birileri görüşünü paylaşsın
  • hocam genelde herkes kullanıyor ama ben başımdan geçeni anlatayım sana.

bende maç izlemek için kullanıyordum ama bir gün bilgisayar nete girmemeye başladı. firefox hani net yokmuş gibi değil ama farklı bir hata veriyordu. bilgisayarda net var ama hiçbir tarayıcı nete girmeyordu. bir öncesinde ultrasurf ile maç izlemiştim. ne kadar uğraştıysam olmadı. evdeki diğer bilgisayar nete giriyordu ama. modemi resetledim... yine olmadı..

neyse dedim mecbur format attım. ama hala nete girmiyordu. sıfırdan kurulmuş bilgisayar yine aynı hatayı veriyordu. mecbur modemi de resetleyip yeniden kurdum. artık bu sefer düzeldi.

ama beni iki gün uğraştırdı beni. artık port ayarlarıyla mı oynadı modemin ya da başka birşey mi bilmiyorum. maçı izledim. ultrasurf u kapadım ve bir daha nete giremedim.

sadece başımdan geçen bir olayı anlatayım dedim.

bilen arkadaşlar dahadetaylı bilgi verecektir elbet...

• eyvallah hocam çok sağol gerçekten. yinede dediğiniz gibi bilen arkadaşlar varsa onlarda cevaplarsa sevinirim çünkü ona göre kullanıp kullanmama kararı alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

hocam genelde herkes kullanıyor ama ben başımdan geçeni anlatayım sana.

bende maç izlemek için kullanıyordum ama bir gün bilgisayar nete girmemeye başladı. firefox hani net yokmuş gibi değil ama farklı bir hata veriyordu. bilgisayarda net var ama hiçbir tarayıcı nete girmeyordu. bir öncesinde ultrasurf ile maç izlemiştim. ne kadar uğraştıysam olmadı. evdeki diğer bilgisayar nete giriyordu ama. modemi resetledim... yine olmadı..

neyse dedim mecbur format attım. ama hala nete girmiyordu. sıfırdan kurulmuş bilgisayar yine aynı hatayı veriyordu. mecbur modemi de resetleyip yeniden kurdum. artık bu sefer düzeldi.

ama beni iki gün uğraştırdı beni. artık port ayarlarıyla mı oynadı modemin ya da başka birşey mi bilmiyorum. maçı izledim. ultrasurf u kapadım ve bir daha nete giremedim.

aynı şey benimde başıma geldi mecbur izlemek için kullanıyoruz ama ben zamanı geri alıyorum düzeliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

aynı şey benimde başıma geldi mecbur izlemek için kullanıyoruz ama ben zamanı geri alıyorum düzeliyor :D

Neyi geriye alıyorsunuz ? Konuyu biraz acabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goçıçı

quote:

quote:

Neyi geriye alıyorsunuz ? Konuyu biraz acabilir misiniz ?

donatılarda sistem geri yükleme varya hani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynı şeyi tahmin etmiştim hatta ona göre bir yorum yapıp sırf ön yargılı olmamak için silmiştim. Sistem geri yüklemeden silebilirsiniz ama kayıt defterinden silemezsiniz
    Yani kullanacaksanız ya tam kullanacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goçıçı

quote:

Aynı şeyi tahmin etmiştim hatta ona göre bir yorum yapıp sırf ön yargılı olmamak için silmiştim. Sistem geri yüklemeden silebilirsiniz ama kayıt defterinden silemezsiniz
    Yani kullanacaksanız ya tam kullanacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız.

sağolun hocamda hiç bulaşmamayı tercih ettim diyelim.sadece o klasörü silsem yeterli olur mu ? ve birde ayrıca zaten ben buna birkere bulaştım eğer silersem sorunsuz kurtulur muyum.. kurtulamıcaksam geridönüşü yoksa kullanmaya devam mı ediyim yani sizce ne yapiyim

• bende ultrasurf kullanıyorum..artık programı başlatmadan internete girmiyor..girse bile bazı siteleri blokluyor..bunun bir çözümü yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cravens

bende ultrasurf kullanıyorum..artık programı başlatmadan internete girmiyor..girse bile bazı siteleri blokluyor..bunun bir çözümü yokmudur?

Merhaba Cravens

Adına üzüldüm gerçekten, bana sorarsan tek çare format.

Saygılarımla,
    Iyi forumlar.
  • Ben kullanıyorum 2 3 senedir nerden baksanız. Bazen internete girmiyor ama Sistemi geri alıp ole duzelte biliyoruz yada programı tekrar acıp ole duzelıyor bende sonra Pc yi kapatıp acınca Giriyor internete Bi tek maclar için kullanıyorum Ve artık USB belleğime yukledım maclar oldugu zaman usb belleğimi takıyorum ordan acıp izliyorum :D sizde böle yapın daha iyi en azından hatalarla karsılasmadım bu şekil yapınca BU arada programın hiç bir sakıncası oldugunuda sanmıyorum. Gönül rahatlığı ile kullanın maclarda maclar bitince kapatın yeter lakin ağır calısıyor kasıyor interneti biraz
  • Vala ben yıllardır kullanıyorum dediğiniz gibi internete girememe problemi hiç yaşamadım. Gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cravens

bende ultrasurf kullanıyorum..artık programı başlatmadan internete girmiyor..girse bile bazı siteleri blokluyor..bunun bir çözümü yokmudur?

proxy ayarlarını değiştiriyor bu program.chrome -ayarlar-gelişmiş ayarlar-proxy ayarlarını değiştir-yerel ağ ayarları na girin.orda proxy sunucusu diye kutucuk var..işareti kaldırın sorun çözülmüştür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.