Şimdi Ara

Ultrean Air Fryer Kullananlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
33
Favori
17.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    8.5 lt lik model için ben de raf arayışındayım. Raflar gereksiz pahalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SlmKbr kullanıcısına yanıt

Ben bir adet kendime bir adet kızkardeşime aldım, birinin sepetinin altındaki plastik parça kırık çıktı ( bu parça bir switchi tetikliyor makine sepetin takıldığını algılıyor) amazon ile konuşup iadesini başlattım, DHL ye kendim götürdüm, 1 hafta içindede para iadesini yaptılar. Ürün büyük diye adresten almıyorlar sanırım.

• Rackhir R kullanıcısına yanıt

Benim olduğum yerde DHL yok. Amazon'la konuştum, Yurtiçi kargo ile DHL'nin merkezine gönderin, ödediğiniz kargo ücretinin dekontunu da bize mail atın dediler. Hafta sonu gödnerdim,300 TL aldılar Düzce'den Sabiha Gökçen hava limanındaki DHL bürosuna göndermek için. Bakalım süreç nasıl işleyecek.

• merhabalar, ultrean air fryer af06 6.5 lt modelini amazon üzerinden aldim ve elime yeni ulaştı. Urunu incelediğimde ic kisminin arka taraftaki plastik erimiş gibi normal bir durum mu yoksa urun onceden kullanilmis arızalı bir urun mu ?

Ultrean Air Fryer Kullananlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• $corpi10 kullanıcısına yanıt
    Ürün muhtemelen kullanılmış, alt kısımda yer alan plastik çıtı aşınmış gibi görüyorum. Bakabilir misiniz oraya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maystro_18 kullanıcısına yanıt

Evet hafif aşınmış. O yüzden iade için gonderdim. O kadar bekledim şansıma bu geldi. Ellerinde de kalmamis. Artik baska marka bakacagiz.

• Arkadaşlar kapatma kısmının yanından az miktarda buhar çıkması normal mi ?

• ugur1706 U kullanıcısına yanıt
    Normaldir

• Bu aletlerde 2 çeşit yemeği yapmak için nasıl bir çözüm uretiyorsunuz? Örnek 3 kişiyiz tavuk+patates kızartması yapacağımız zaman patatesi yağda yapmak zorunda kalıyoruz, ayrı ayrı çok bekletiyor biri soğuyor o arada birlikte zaten atılmaz. 2. airfryer'i almak dışında çözüm var mı

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bence tavuğu veya patatesi önce yapıp kenara koyup diğer ürünün pismesi biterken diğeri ısınsın diye sepetin kenarına atılabilir. Zaten tam doldurma olmuyor son 1-2 dakika ikisi beraber isinir. Ben öyle bir çözüm düşünüyorum (ürünü henüz almadığım için sadece düşüncede)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ultrean 8.5 l vardı satmıştım kullandıktan sonra . Sattığım kişi garantiden faydalanmak istiyor ne yapmamız gerekir acaba ?

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Aynı zamanda sipariş vermiştirk sanırım sizle hocam. Benimki geldi şimdi boş çalıştırıyorum sonra limonla çalıştırıcam izlenimlerimi yazarım.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Evet aynı zamanda verdik. Benimkide gelmiş ama henüz eve gitmedim. Bende temizlik yapıp en kısa sürede yorum yapacağım buraya. Güzel günlerde uzun süre keyifle kullanırsiniz inşaAllah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam size de hayırlı olsun, umarım memnun kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 30 Aralık 2022; 18:59:3 >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    support@ultrean.com a mail atmasını iletin.
    Amazon sipariş numarasını vermeyi unutmayın.

• Bugün Airfryeri denedim. Patates yaptım baya iyi. Ama çalıştırdıktan sonra kapatma olayını çözemedim. Yani yanlışıkla açma tuşundan açtık diyelim bir türlü kapanmıyor illa sepeti çıkarınca kapatıyor. Çözemedim henüz manuel kapanmasını.

• bugun biraz detaylı inceleme firsatim oldu. 15dk lik patates programinda 0.4kw elektrik harcadi. aralik faturamdaki birim fiyata gore 70kr demek bu da.
    fan kendi basina 40watt harciyor, rezistans 1660w civarında.
    tek problem nedense yapisti patatesler tabana biraz, biraz aceleyle islak koymus olabilirim sanirim ondan o da.

• Hayırlı olsun arkadaşlar herkese. Bende bugün deneyim dedim 1 kez boş çalıştırdım ardından süreyi kısalttım 5 dk önceye çektim sonra süre bitti kapandı limonlu çalışmaya geçmek için tekrar koydum ama hiç açılmadı anlayamadım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Termotronikk T kullanıcısına yanıt

fise takinca herhangi bir ses cikariyor ve acma kapama kisminin isigi yaniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 14 Ocak 2023; 13:6:33 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.